"Il futuro mercato del lavoro migliore"

autunno-giorni-carta da parati

ASSOCIAZIONE GIOVANE AGRICOLTORE in collaborazione con Università di BIOTERRA Bucarest, sviluppare una program complex pentru tinerii studenti in scopul demararii si sprijinirii insertiei pe piata muncii prin consiliere si orientare profesionala si stagii de practica.

Proiectul cuprinde:
Un program integrat de consiliere profesională alcătuit din servicii personalizate care vizează dezvoltarea perspectivelor de carieră pentru studenti.
Stage pratici avanzati
Un portale Web per informazioni
Materiali di supporto per stage
Posibila angajare la finalul proiectului

Printre companiile care sustin acest proiect se numara
S.C. MEDICA FARMIMPEX S.R.L PRONATURA

pronatura1 - 300 x 287

Grupul Medica a fost infiintat in 1992 de Domnul Doctor in Stiinte medicale Ionut Moraru si este unul din liderii de piata din Romania in ceea ce priveste suplimentii nutritionali si produse wellness.
Tinerii studenti sunt implicati direct in toate procesele tehnologice de cercetare, productie, ambalare, depozitare si promovare a produselor care se adreseaza unui interval extins de afectiuni si tuturor categoriilor de varsta.
La sfarsitul stagiului de practica, studentii participanti vor fi testati in vedere acordarii unui calificativ, hotarator in perspectiva unei eventuale angajari in cadrul companiei.

Proiectul vizează în special sprijinirea inserţiei pe piaţa muncii a tinerilor studenţi din zona Bucureşti – Ilfov şi se va desfăşura pe o perioadă de un an şi jumătate, iar beneficiarii sunt 360 de studenţi din regiunea Bucureşti – Ilfov, care îşi vor consolida perspectivele de dezvoltare în carieră şi abilităţile pentru a se încadra pe piaţa muncii. Aceştia vor participa la servicii de consiliere şi orientare profesională, stagii de practică susţinute de utilizarea tehnologiilor moderne.

Circa 140 de studenţi vor fi sprijiniţi în tranziţia de la şcoală la viaţa activă, 30 de studenţi vor beneficia de stagii complexe de practică, iar cinci studenţi vor beneficia de consiliere şi orientare pentru a obţine un loc de muncă, cu contracte individuale.

In bicicletta per i più coraggiosi

Sky1-e1422891657288Japonezii au lansat o provocare inedită pentru ce mai curajoși bicicliști – un rollercoaster pe care pedalezi singur. “Bicicletele” sunt una lângă alta, au coșuri în față pentru genți și frâne ca orice bicicletă. Vederea de pe rollercoaster îți taie răsuflarea, dar experiența nu e pentru oricine. Șina pe care se deplasează bicicletele e la patru etaje înălțime și nu există bare de protecție. Continua a leggere

Tè Lumanarica x 20 dosi + 5

tea-candelaIngredienti: polvere di fiori Lumanarica (Verbascum densiflorum) 1,5 g/dozã.
Lumanarica è un'erba con una mucillagine ricca, saponine, flavonoidi, zuccheri, tannini, resine, olio essenziale, fitosteroli, carotenoidi, gli iridoidi. Assistenza nel mantenere sano il sistema respiratorio e le secrezioni bronchiali, fluidificand contribuendo a rimuoverli, così la normale funzione dei polmoni.
Uso: 1 tazza al giorno, al mattino a stomaco vuoto 1 ora prima di colazione, sorseggiare con înghititura.
Non somministrare a persone con feci diarroiche perché può provocare spasmi intestinali!

Preparazione: infusione di 1 dose di 250 ml di acqua bollente. Coprire, lasciare 10-15 minuti.