Négy természetes megoldás, hogy enyhíti a hörghurut

305597l-640 x 0-w-43f4a881
Eukaliptusz olaj egyike a leghatékonyabb kezelések. Fedezze fel, milyen más jogorvoslati ajánlott orvos immunológus Bartha Tania!

Egyike a leggyakoribb betegségek a légutak, a légcsövet és a tüdőt érinti a hörghurut, és sok esetben a következménye a netratării megfelelő és időszerű egyszerű megfázás vagy influenza vírusok előállítása-szövődmények. Bár okozhatja baktérium, vírusok de és közé tartozik: coronavirus, adenovírus, rhinovirus, vagy csak 10 %-a esetén hörghurut szükséges orvosi kezelést, és a többi gyógynövény kell kezelni.

Hogyan lehet felismerni az első jelei a hörghurut

Bronchitis kezdetén a száraz köhögés által nyilvánul meg.

"Akkor alakul ki, hogy a produktív köhögés. Általában ez lesz intenzívebb reggel, és mivel a betegség előrehaladtával, a köhögés, kibontakozni, a nap folyamán, és főleg éjszaka. A fertőzés súlyosságától függően akut bronchitis lehet hirtelen fellépő és rövid ideig, vagy lehet krónikus. Ebben az esetben epizódok köhögés manifeszt ismétlődően történik, és a hosszabb időtartamú, még 2 hónap",
orvos immunológus Tania Bálint.

Más jelek, jelezve a telepítés ez a fertőzés, fájdalom érezhető mint egy láda Burns, lázas állapot (37-38 Celsius) és a súly vagy a sziszegő légzés során.

Hogyan kezeljük természetesen a bronchitis?

1. a tea márnatea-gyertya

Egy orvosság légúti megbetegedések, a hagyomány, a tea, a márna köptető szirup elkészítéséhez használt gyakori összetevője. Ez tartalmazza a nevezett szaponint, anyagok egy csoportja, amely segít a fludizarea és removing a hörgő fertőzései miatt felgyülemlő váladék. Ugyanakkor a ennek a növénynek lázcsillapító tulajdonságai és bőrlágyító, hogy enyhíti a nyálkahártya. Ajánlott 3 csésze tea naponta, a következő egy 10-perces infúzió.

2. az eukaliptusz olaj

"Az egyik leggyakrabban használt a terápiák, a kezelés, légúti megbetegedések, szamárköhögés, bronşitelor, pleureziei, valamint az esetek influenza, megfázás vagy arcüreggyulladás. Rúdos ekvalipt levelei egy hasznos forrás a természetes antioxidánsok, amelyek segítenek a fertőzések megelőzésére, és az eukaliptusz olaj erősíti az orr, a harci fertőzések száma, a hatások fertőtlenítő, baktériumölő, gombaölő, vírusölő domoleşte láz, lázcsillapítók és izzasztó akció, és végül, de nem utolsósorban segít gyógyítja hörghurut köhögés szerepkör-specifikus köptető, összehúzó és bőrpuhító keresztül".eukaliptusz

Sőt azt a szervezet tónus effektusokkal, fáradtság, krónikus fáradtság, migrén, fejfájás vagy fáradtság esetén.Salt-of-the-Cold-Flu-Panorama II.
VAPO forte kenőcskülső megoldás forte vapo inhalációsNazomer extra 50 MLamelyben a Broncho-szirup 100 fort éjszaka x ml

3. fenyő olaj

Miatt tartalmaz antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező anyagok Fenyőolaj gyakran ajánlott légzőszervi problémák, köhögés, torokgyulladás és a hörghurut kezelésére. Egy erős köptető, serkenti a légúti váladék eltávolítását, és segít a sinus kiadás.

broncholizin-x-30 sapkák4. a medvecukor

Ez a növény nyert készítmények van egy bőrpuhító és gyulladáscsökkentő hatása, ami azt javasolja, ez egy gyors erősít és praktikus esetén légúti fertőzések, különösen azokat, hogy trigger és a köhögés. Édesgyökér van egy honosított fellépés, esetekben hasznos, a bronchitis. Így segít fluidificarea tracheo-bronchiális váladék és a garat, a telepítési és felszámolására nyálka megragadt a mellén, így megkönnyítve a köpködés.

1 válasz

Válaszolj

Szeretné, hogy csatlakozzon a vitát?
Ne habozzon, hogy hozzájáruljon!

Válaszolj

E-mail címét nem publikus. Kötelező kitölteni *