נס מזונות עבור הגוף

Alimente nutritive ce ne protejează principalele organe.

Legumele şi fructele indicate de nutriţionişti trebuie să fie consumate proaspete ori congelate, iar plantele medicinale se vor administra sub formă de infuzii, comprese sau tincturi.

Pentru inimă:

1. varza – conţine fier şi potasiu, necesare inimii şi circulaţiei sanguine

2. broccoli – prin conţinutul de calciu, fier şi caroten, previne atacurile de cord şi ateroscleroza

3. ridichea – apără împotriva atacurilor de inimă

4. portocala – are puține calorii, conţine vitamina C şi scade valoarea colesterolului din sânge

5. morcovul – acidul folic şi bioflavonoidele conţinute de morcovi protejează inima המשך קריאה…

השיטה המקורית עבור אבקה עיבוד עם תוצאות טיפוליות מעודד

Dr.Ionut Moraru si colaboratorii: Dr.Ciprian Ene, Dr.Corneliu Moldovan, Dr.Corneliu Merlas

Produsul final de fermentație a fost numit Amrita – mâncarea zeilor în limba sanscrită.
Este un adaptogen, tonic care acționează asupra întregului corp creând o stare de bine.

Un produs nou de exceptie!

אמריטה, hrana zeilor este obtinuta imitand procesele biologice prin care albinele creeaza pastura. Fermentatiile aerobice cat si cele anaerobice ale polenului polifloral in cultura de Kombucha sparg stratul de exina eliberand proteine, oligopeptide si toti aminoacizii esentiali, o multitudine de enzime (oxidoreductaze, hidrolaze, transferaze, izomeraze, lipaze, etc.), acizi grasi, polifenoli, flavonoide, auxine si acizi nucleici, vitamine lipo- si hidro- solubile (A, C, D, E, K si complexul B) si variate minerale (sodiu, potasiu, nickel, titaniu, etc.). Continand o gama complempleta de nutrienti si o multitudine de principii terapeutice active este o “farmacie naturala”, un complex de prebiotice, probiotice (bacterii selective) si postbiotice (nutrienti), dar si antioxidanti.

Prin diversitatea de componente, polenul polifloral prezinta un efect hipolipidic si hipoglicemic ca si abilitatea de a descreste agregarea platelara, o actiune antibiotica impotriva bacteriilor Gram+ (Staphylococcus aureus), bacteriilor Gram– (Escherichia coli, Klebsiella pneumonia, Pseudomonas Aeruginosa) si drojdii (Candida albicans). Datorita efectului antiinflamator, antioxidant si ajutorului pe care il da in anxietate si depresie mintala, este un supliment valoros in dieta.

Polifloral אבקה fermentat reprezinta in special un produs bogat nutritional, o sursa de proteine de inalta calitate si un continut echilibrat de aminoacizi cu o gama larga de elemente chimice precum salvestroli, care pot intra in constructia corpului uman si ajuta la mentinerea sanatatii organismului.
Fermentatia ואנאירוביים creaza principii biovalabile active care sunt adsorbite usor conducand la efectele superioare terapeutice. In procesul fermentatiei, enzimele anihileaza alergenii din polen, facand Amrita un produs folositor pentru desensibilizare. Are un continut imbunatatit impotriva polenului polifloral in: acid alctic, vitamina K, enzime si monozaharide care poate fi mai usor de asimilat.

פטריות este proodus prin fermentare aerobica si anaerobica a ceaiului negru/verde cu colonii sinbiotice si drojdii. Kombucha contine microorganisme si nutrienti precum: Bacterii, Drojdii, Acizi organici ca cel acetic, gluconi, Minerale.

Biocompusii continuti ajurta organismul in stari patologice, Asadar, ai ajuta ficatul prin acidul glucuronic regenerandu-l. In intestin promoveaza buna functionare a sistemului gastric in special prin microflora. Datorita continutului ridicat in polifenoli are un efect antioxidant puternic.

Pentru a demonstra efectele benefice ale acestui produs, s-au facut trei studii:

  1. Studiul a fost condus pe 4 subiecti (dintre care trei sunt barbati, cu o varsta medie de 42 ani), in aparenta sanatosi, cu ajutorul dr. Florin Bratilei de la
    Institutul National de Medicina Integrativa. Inregistrarile electrografice in camp Kirlian electroluminescent modificat (Dr. Corneliu Moldovan, Alexandru Moldovan, BEng),au fost facure inregistrari spectrometrice in electroluminiscenta. Testul a fost bazat pe realizarea inregistrarilor electrografice de tip Kirlian ale policelui inainte si cu 24 de ore dupa administrarea suplimentului. Testarea metodologiei imagistice s-a facut prin comparatie intre doua solutii: o solutie de apa distilata si Ambrozia si o solutie de apa distilata si pulbere de talc. S-a observat imbunatatirea conditiei in toate testele efectuate.
  2. Studiu facut pe subiect sanatos, Dr. Ciprian Ene, in Clinica Soma- Bucuresti. S-a examinat subiectul cu Metatron din punct de vedere al chakrelor, al energiilor diferitelor organe si schimbarile observate din punct de vedere emotional si energetic, al simetriei dreapta/stanga si al echilibrarii organelor. S-au luat in vedere starea initiala -fara administrare de Ambrozia, de dupa 2 zile de administrare si de dupa o luna de administrare a acestui produs. Subiectul a simtit o imbunatatire in toate zonele implicate in cercetare. Studiu realizat de Dr. Ciprian Ene pe subiect cu stare patologica (disfunctii in zona intestinala). Aparatele utilizate au fost: Bio-Well, QRMA si Metatron, in rezultate observandu-se o ameliorare a sistemului imunitar si al sistemului nervos.
  3. Studiu in timp real cu SISTEMUL NLS METATRON -4027- METAPATHIA CLINICAL de catre Dr. Merlas, Cluj. Subiectul, pacient de 47 de ani, fumator, lucrand intr-un mediu cu pulberi metalice diversa a acuzat stari de panica declansate de stari apneeice in timpul somnului. Dupa examinare, s-a depistat un focar pulmonar cu atipii incadrate nosologic ca fiind cancer bronsic. Dupa tratament cu polen fermentat si atomizat, s-a observat o schimbare la nivel tisular, celular si mitocondrial.

Pentru a vedea intreaga prezentare click כאן
Pentru a descarca in format .pdf click כאן

אמריטה-חיות של הליבות אנרגיה חמש

De curand, Pro-נטורה a lansat pe piata suplimentelor nutritionale, produsul amrita, un tonic cu actiune asupra intregului organism ce alimenteaza vitalitatea celor cinci loje energetice: rinichi, ficat, inima, stomac si plamani.

מעגל היצירה של שליטה

Aceste organe relationeaza conform “ teoriei celor cinci elemente” din TCM (Traditional Chinese Medicine) asociaza elemente ale naturii: pamantul, metalul, lemnul, apa si focul ce formeaza cele cinci loje energetice (1. pamant – splina, pancreas, stomac 2. metal – plamani, intestin gros 3. apa – rinichi, vezica urinara 4. lemn – ficat, vezica biliara 5. foc – inima, intestin subtire), care se influnteaza reciproc prin cicluri de creatie, control si distructie. (vezi figura 1)

Considerat principala comoara a sistemului de sanatate, Jing-ul alaturi de Qi este cel mai important sistem energetic al organismului; reprezinta sursa de energie pentru sistemul de reproducere, tinerete, dezvoltare psiho-motorie, functionarea optima a sistemului imunitar, energia mentala, vitalitatea, regenerarea si longevitatea (fapt dovedit de cercetatorii japonezi prin cresterea dimensiunilor lunigimi telomerilor la administrarea produsului apicol). Exista jing ereditar si jing dobandit, iar in cazul unui deficit acesta poate fi corectat prin administrare de amrita. המשך קריאה…

כמה זה פאי?

apa-itu-pi-מיםPi este obţinută prin purificarea şi energizarea apei cu ajutorul instalaţiei Life Energy. Apa Pi nu se alterează, are o foarte mare puritate microbiologică şi nu conţine metale grele. Acestea calităţi sunt indispensabile pentru a asigura o bună funcţionare a organismului uman.

מומחים הגיעו למסקנה כי אנשים אשר צורכים את המים של פאי להיות פגע בכמה, במהירות לשפר את בריאותם
• אומרים PI הוא המים הטהורים ביותר על פני כדור הארץ

Savantul român Henri Coandă spunea: „Oamenii sînt diferiţi pentru că apa e diferită“. Acest adevăr îl susţin şi oamenii de ştiinţă care au descoperit de multă vreme influenţa benefică a apei curate asupra organismului. Dar de unde să facem rost de apă bună? O soluţie ar fi apa plată din magazine care provine din izvoare. Dar şi despre aceasta s-a demonstrat că nu e tocmai lipsită de substanţe nocive. Există însă o apă magică, izvorîtă parcă din basme. Se numeşte apă PI şi se spune despre ea că e încărcată cu bioenergie, nu se alterează, este de o puritate frapantă, fără bacterii şi particule de metale grele. Efectele ei asupra noastră sînt atît de benefice încît redau vitalitatea şi tinereţea. Această apă se găseşte îmbuteliată, dar o putem produce şi noi, acasă, cu un aparat special. Gîndiţi-vă ce mult ar avea de cîştigat sănătatea fiecăruia, dacă acest lichid vital de la robinet ar fi înlocuit cu apă vie! Chiar şi cei care nu suferă de vreo afecţiune clinică, vor simţi că sînt mai vioi. המשך קריאה…

פתרונות עבור נשימה רעננה

Gazele care alcatuiesc aerul inconjurator (dioxid de carbon, azot, oxigen) sunt complet lipsite de miros, in consecinta aerul expirat trebuie sa fie lipsit de miros. Totusi respiratia ajunge sa se incarce uneori cu mirosuri mai putin placute. Persistenta sau trecatoare, respiratia urat mirositoare poate constitui un adevarat handicap psihologic.

Toti am avut o asemenea experienta, mai ales dimineata la trezire. Statisticele arata ca 2 din 3 adulti sunt afectati de aceasta problema.

Daca detectati aceasta problema, nu va repeziti la bomboane mentolate si guma de mestecat. Aceste strategii de camuflaj nu fac altceva decat sa acopere eventuale afectiuni, deci este mai bine sa investigati cauzele problemei pentru a gasi solutia cea mai buna.

טווח-peridentIn mai mult de 50% din cazuri responsabila de respiratia urat mirositoare este o igiena bucala defectuoasa. Resturile alimentare care se depun pe dinti, gingii si limba dupa fiecare masa sunt descompuse de placa bacteriana in compusi sulfurosi volatili, urat mirositori. Atitudinea cea mai eficienta consta in evitarea inmultirii bacteriilor:
– incercati sa va spalati pe dinti dupa fiecare masa
– curatati la fiecare spalare si limba cu periuta de dinti sau cu ajutorul unei lingurite
– utilizati ata dentara pentru a curata eficient resturile alimentare
– evitati uscaciunea gurii; saliva spala in mod natural resturile iar o cantitate insuficienta favorizeaza imnultirea bacteriilor
– evitati alcoolul si tutunul care pe langa mirosul neplacut pe care il lasa, diminueaza secretia salivara
– pentru a evita uscaciunea gurii beti un pahar cu apa sau mestecati guma fara zahar.

Daca nu aveti nici o afectiune dentara, nu va place usturoiul sau ceapa, va spalati corect si regulat pe dinti si totusi aveti respiratie neplacuta, ce este de facut? Nu va descurajati! המשך קריאה…

זקפה חלשה שטופלו חזק טוניק המלכותי זכר וארוס

זקפה חלשה שטופלו טוניק עוצמה וארוס זכר מלכותיפעילות מינית. מיליוני גברים חווים זיקפה, אשר אינה מספקת עבור מעשה מיני. אמנם יש פין גלולות לשפר פעילות מינית, אשר מייצג את פתרון, גברים רבים מעדיפים לא להשתמש בהם, להיות מודע לעובדה כי אין האפשרות לתופעות לוואי חמורות להתרחש. אבל זקפה חלשה ולא טופלו באמצעות תוספי צמחים.

נאמר עצור מביך רגעים מן היחסים שלך! המשך קריאה…

מזון עטופה בפלסטיק ביספנול A

ללא bpa. אני אף פעם לא בטחה ב conservele, casoletele sau mancarea ambalata in tot felul de plasticuri. אני לא בטוח ? למה. יכול כי הריח, צורה או פשוט בשבילי נראה משהו זיוף.

Practic nu ne putem imagina vreo activitate fara obiectele din plastic. La cumparaturi, in casele noastre, la picnicuri, peste tot aceste obiecte si-au facut loc si se pare ca invadeaza viata de zi cu zi a omului modern. Dar materialele de plastic folosite si reincalzite ne pot cauza grave probleme de sanatate.

. אז החלטתי להפסיק consumul de “mancare in plastic”, chiar daca eram obisnuit sa traiesc comod cumparand tot felul de produse gata preparate.
המשך קריאה…

הקיץ תוספי תזונה ProNatura מדיקה

בחוץ-411Te-ai gândit vreodată că suplimentele alimentare te pot ajuta să te menţii sănătos vara? Iată trei recomandări:

1. L-Carnitina, un supliment alimentar care previne îmbătrânirea.
Îţi place să mănânci ceva preparat la grătar? Indiferent că este vorba de carnea de pui plină de proteine, de peştele sănătos cu omega 3 sau de mai nesănătoasa carne roşie, alimentele preparate pe grătar elimină nişte compuşi care nu sunt tocmai sănătoşi. Pentru a contracara efectul negativ al consumului de carne preparată rapid, la tempraturi înalte, poţi apela la L-carnitina. Cei doi antioxidanţi pe care îi conţine L-Carnitina sunt responsabili de acţiunea antioxidantă care asigură buna funcţionare a organismului, prevenind semnele îmbătrânirii premature. L-Carnitina este produsă în organism şi se găseşte în diferite concentraţii în inimă, piele, muşchi, stomac şi rinichi. L-Carnitina scade cantitativ dacă ai o alimentaţie dezechilibrată, în condiţii de stres, efort fizic şi intelectual prelungit. Înaintarea în vârstă este de asemenea un factor de reducere a concentraţiei de L-Carnitina.

– L-Carnitina este aminoacidul ce transfera acizii grasi mobilizati in urma antrenamentului din sange la mitochondria unde sunt arsi pentru energie;
– Sustine crearea de energie din grasimi, reduce colesterolul;
– Este folosita pentru biodegradarea grasimilor, ajuta la buna functionare a creierului si a inimii, la stimularea activitatilor fizice si la energizarea si vitalizarea corpului;
– Este recomandat ca supliment energetic la sportivi, in cresterea performantelor fizice si reducerea febrei musculare;
– Intarzie procesele naturale ale imbatranirii si mentine un tonus general ridicat.

Daca nu gasiti, intreabă farmacistul sa comande produsele Medica ProNatura:
L – Carnitina
Q10 & L-Carnitina
L-carnitina & crom
L קרניטין התסיסה
נוגד חמצון
תזכיר בתוספת magne

2. Licopenul, un supliment alimentar care “învinge” soarele.
Nu mai este o noutate pentru nimeni că trebuie să te protejezi de razele puternice ale soarelui care pot îmbolnăvi de cancer. Există însă un supliment alimentar care te ajută să-ţi protejezi pielea de la interior spre exterior: licopenul. Acestă substanţă se găseşte în mod natural în roşii şi ajută la producţia de procolagen, o moleculă care protejează pielea. Potrivit unui studiu britanic recent, persoanele care au mâncat în fiecare zi 5 linguri de pastă de tomate amestecate cu 10 g de ulei de măsline timp de 12 săptămâni prezentau un risc cu 33% mai mic de a suferi arsuri solare. În cazul în care nu mănânci atât de multe roşii, 16 mg de licopen, sub formă de supliment alimentar ar trebui să te ajute.

Întreabă farmacistul de produsele Medica ProNatura:
ליקופן פיטו
זרעי אשכוליות

3. Extractul de ciupercă reishi, un supliment care te energizează.
Vara ne stoarce pe toţi de energie. Pentru a te revigora, Medica ProNatura recomandă extractul de ciupercă reishi. Aceasta este folosită de peste 4000 de ani în medicina tradiţională asiatică pentru a trata afecţiunile hepatice, hipertensiunea, artrita etc. Studii moderne arată că acest extract ajută la creşterea nivelului de insulină, ceea ce permite organismului să utilizeze mult mai eficient glucoza din sânge pentru a o transforma în energie. Mai mult, ciuperca reishi are proprietăţi antiinflamatorii şi poate neutraliza anumite substanţe chimice care secătuiesc organismul uman de energie.

Nu uita să întrebi farmacistul daca are pe stoc produsele Medica ProNatura:
Glucani בטא
Ganoderma & Borojo & Noni
Ganoroyal
Zhi לינג
Diabeticum

מטהר אוויר מקורה עם עציצים

חידון מהיר: מה לדעתך יותר אוויר מזוהם מבחוץ או מבפנים? הדירה או המשרד, מובטחת, את האוויר בבית, הוא הרבה יותר גרוע מאשר האוויר החיצוני. זיהום אוויר מקורה סווגה על ידי ה-EPA (ארצות הברית הסוכנות להגנת הסביבה) העליון 5 של הסיכונים הגדולים לבריאות הציבור. בנוסף, מזהמים לאוויר מקורה זז כדי לאכוף היתרים על כל הדברים בבית.

purifica-דין aerul-פנים-plante-דה-דירהדברים מהבית שלנו מדיפים כימיקלים מסוימים כגון פורמלדהיד. אתה לא יכול להיות מושפע מזהמים כמו אבקה, עובש, חיידקים מזהמים שונים מן האוויר החוצה אשר מצא את דרכו פנימה. למרבה המזל, צמחים של הדירה יכול לעזור לנו לפתור כמה מן הבעיות הללו של איכות האוויר. גם אם אתה לא קשה של הבנה עסקית, עציצים האלה הם כמעט בלתי אפשרי להוציא להורג. המשך קריאה…

מזונות לא בטוחים שורץ מיקרואורגניזמים או כימיקלים

Alimentele pot conține bacterii dăunătoare, virusuri, paraziți sau substanțe chimice, și provoacă mai mult de 200 de boli – de la diaree la cancer. Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a lansat primele cifre dintr-un studiu mai amplu cu privire la impactul global al alimentelor contaminate. Lucrarea va fi publicată în cursul lunii octombrie 2015.

343558-ftמי אמר מדי שנה מעל 350,000 איש מתים בשל וסילי סטלין הצריכה של מזונות מסוימים מזוהם עם חומרים כימיים או פתוגנים. לפיכך, למרבית מקרי המוות נגרמו על ידי סלמונלה typhi (52 000 מקרי מוות), e. coli (37 000), norovirus. להגיע לכדי 35 (. 000). כמו כן, יותר מ-40% מהאנשים סובלים המעית מחלה הנגרמת על ידי מזון מזוהם היו ילדים בגילאים מתחת לגיל 5. ברוב המקרים רבות דווחו ב אפריקה, דרום מזרח אסיה.

אבל לא רק מאזורים עניים ייתכן אוכלוסיות של העולם להתמודד עם האיום הזה. מזונות לא בטוחים מהווים סיכונים, גם עבור כלכלות נחשבים לחזקים, במיוחד בעולם הגלובלי. בשנת 2011 פרוץ e. coli מגרמניה גרמה לנזק כלכלי מוערך מעלינו 1.3 מיליארד דולר.

"לייצור מזון יש כבר מתועש, יש כבר globalized מסחר והפצה שלהם. תיקונים אלה, ייכנס המשוואה יותר אפשרויות כמו מזון מזוהם עם חיידקים מזיקים, וירוסים, פרזיטים או כימיקלים. נושא מקומי בטיחות המזון יכול להפוך במהירות הבינלאומי. חוקרים התפרצות של הקהילה כללים. זה יותר מסובך כאשר המזון מכיל מרכיבים ממדינות רבות, "אמר מי מנהל כללי מרגרט צ'אן.

Cu toate acestea, eforturile de a preveni astfel de situații de urgență pot fi consolidate prin dezvoltarea unor sisteme robuste de siguranță alimentară și de acțiuni publice colective pentru protejarea alimentelor împotriva contaminării chimice sau microbiene. De asemenea, consumatorii joacă un rol important în promovarea siguranței alimentare de la igiena mâinilor și până la modul de gătire, în principal al produselor din carne.

"לעתים קרובות זה לוקח משבר מצפון קולקטיבי בנוגע לבטיחות מזון. ההשפעה על בריאות הציבור, החיסכון יכול להיות ענק, "אמר Kazuaki Miyagishima, מי מנהל מחלקת בטיחות המזון.