PROnatura Otopeni

A BÉRLŐ

Illesztőprogramok ~ ~ Electromechanics dolgozók

Megbízottjai és értékesítési

0764 312 821 ~ 021 351 47 77

Office@Pro-Natura.ro

Slide háttér

Beszéljünk egy kicsit a eredetét és Kombucha!

Mi az a titkos gyógyító ereje ezt orvosolni?

Mi az a Kombucha?

Conform studiilor desfăşurate, cu toţii ştim că această cultură
de kombucha conţine prebiotice, probiotice şi postbiotice.

Valójában-a ' covărşitoare, az egészségügyi,
mi indokolja az ezeréves gomba istenek megnevezését.

Slide háttér

Beszéljünk egy kicsit a eredetét és Kombucha!

PROnatura webhely segít:

- meg lehet bízni, hogy vigyázzon az egészségre és a család.
- a független és pénzt takarít meg.
- tájékoztatás a diéta és hogyan segít fenntartani az egészséges (ahol a kórokozók részt mind a külső vagy belső -, hogy csökkenteni kell, és a szervezet védekező rendszerének - növelni kell).
-, hogy egy egészséges terhesség.
- védelmére és kezelésére patológiák nagy hatással van a lakosság: elhízás, a szívbetegségek és a magas vérnyomás, a diszlipidémia (koleszterin, triglicerid, összes lipidek), cukorbetegség, csontritkulás, leküzdésére szabad gyökök és a gyulladást (képviselő tényezők bizonyos generáló több betegség).

– sa mentinem flora intestinala in parametri ei normali (probiotice si prebiotice), ce determina pe langa combaterea bolilor digestive si a tulburarilor de tranzit (diaree, constipatie), cresterea imunitatii organismului, absortia de nutrienti si vitamine, crearea de enzime. Prin formarea unei multitudini de metaboliti (postbiotice) flora microbiana este implicata in tulburarile fizice si mentale ale organismului uman. Aceasta flora a fost afectata la om prin: nasteri cezariene, alimentatii artificiale ale nou nascutilor, alimente si bauturi continand conservanti si coloranti, produse cosmetice asa zis „naturale” (avand in compozitie o multitudine de ingrediente de sinteza), dar mai ales ca urmare al abuzului de vaccinari, antibiotice, chimioterapie, iradieri (facute pentru diagnosticare sau tratament), campuri electromagnetice nocive, etc. Sa nu uitam ca flora saprofita al organismului uman (situata 80% la nivelul colonului) reprezinta 7% din greutatea corpului uman, iar din punct de vedere al bogatiei genetice este de „n” ori mai mare decat genomul uman. Aceasta implicare covarsitoare a florei in pastrarea sanatatii se regaseste la nivelul intregii lumi vii (om, animale, plante) de care vom deveni din ce in ce mai constienti, ca urmare a multiplelor studii facute in medicina umana, veterinara si tratamente fito. Actualmente 35% din noile medicamente sunt obtinute prin biotehnologii ce implica bacteriile.

- fenntartani a normális bélflóra, ami az egyik leghatékonyabb eszköz a megelőzés. Ne felejtsük el, hogy a hagyományos kínai orvoslás is, mondván: „Mester megakadályozza a betegség, és az orvos rutinszerűen kezeli őket” vagy „Az orvos által fizetett közösség amíg egészségének megőrzését, és betegség esetén biztosítania kell vámmentességet ”. Úgy gondolta, egy csodálatos sugallják egészségügyi minisztérium és a biztosítási világszerte.

- lehet bízni, hogy vigyázni az egészségünkre és a család.

Orvos Orvosi Tudományok
Elnök Ionut Moraru