commit-layerslider

PROnatura Otopeni

A BÉRLŐ

Illesztőprogramok ~ ~ Electromechanics dolgozók

Megbízottjai és értékesítési

0764 312 821 ~ 021 351 47 77

Office@Pro-Natura.ro

masaj spa layerslider
szúnyogriasztó gél pronatura
Slide háttér

Beszéljünk egy kicsit a eredetét és Kombucha!

Mi az a titkos gyógyító ereje ezt orvosolni?

Mi az a Kombucha?

Conform studiilor desfăşurate, cu toţii ştim că această cultură
de kombucha conţine prebiotice, probiotice şi postbiotice.

Valójában-a ' covărşitoare, az egészségügyi,
mi indokolja az ezeréves gomba istenek megnevezését.

PROnatura webhely segít:

 • hogy legyen benne, a mi egészségét és a család gondozása.
 • független legyen, és pénzt takarít meg.
 • a diéta, és hogyan segít az egészség megőrzése (mind a belső tényezők, illetve a külső kórokozók, amelyek-hogy kell lenni kicsinyít, csakúgy, mint a szervezet védekező rendszer, amely hangsúlyozni kell).
 • ahhoz, hogy egy egészséges terhesség.
 • védelmére és kezelésére megbetegedések nagy hatása a lakosság: elhízás, a szívbetegségek és a hypertonia, a dyslipidaemia (koleszterin, triglicerid, összes lipid növekedése), a cukorbetegség, a csontritkulás elleni küzdelem a szabad gyökök és a inflamatilor (azok a tényezők, amelyek biztos, hogy létrehoz több betegségek).
 • fenntartása normál bélflóra paramétereit (probiotikumok és prebiotikumok), mi okoz emésztési betegségek elleni küzdelem mellett, és tranzit zavarok (hasmenés, székrekedés), növekvő immunitás, a tápanyagok és a vitaminok, enzimek felszívódását. Az alkotó metabolitok sokasága (postbiotice) a mikrobiális Flóra is részt vesz az emberi test fizikai és szellemi rendellenességek. Ez a növény is érintette az emberek: születés, császármetszés, mesterséges táplálkozás, újszülött, ételek és italok tartalmazó színezékek, tartósítószerek és kozmetikai így "természetes" (mivel összetételének számos összetevők szintézis), de leginkább miatt a visszaélés a védőoltások, antibiotikumot, kemoterápia, besugárzás (arról, hogy a diagnózis vagy a kezelés), káros elektromágneses mezők, stb. Ne felejtsd el, hogy az emberi test flora saprofita (található 80 %-a a vastagbél) az emberi test súlyának 7 %-át képviseli, és a genetikai gazdagságának szempontból "N" szor nagyobb, mint az emberi genom. Ez nyomasztó bevonása a növények az egészség megőrzésében az élővilág (emberek, állatok, növények), amelyek megyünk, egyre jobban tudatára, ennek eredményeként számos tanulmány a humán gyógyászatban, állat-egészségügyi és növény-kezelések szinten tükrözi. Jelenleg 35 százaléka az új gyógyszerek baktériumok érintő biotechnológia segítségével nyert.
 • fenntartani a normális bél virágok, az egyik a leghatékonyabb módja a megelőzés. Ne felejtsük el, hogy a hagyományos kínai orvoslás van a mondás: "mester, megakadályozza a betegségek, és rendszeres orvosi kezeli őket" vagy "az orvos is a Közösség által kifizetett mindaddig, amíg Ön azt állítják, az egészségügyi, valamint a betegség esetén kötelesek ingyenes kezelés". Gondoltam, ez egy csodálatos egészségügyi minisztériumok, és azt sugallják, biztosítási házak világszerte.

Orvos Orvosi Tudományok
Elnök Ionut Moraru

rólunk

 • Medica Group van a román piacon álló 3 neves cég 1992 óta jól ismert nemzetközi márka: Medica Medica laboratóriumok és a betegség, a ProNatura, amelynek alapítója az Úr IKE Moraru PhD orvosi tudományok.
 • Promóciós kampány, a több mint 1200 innovatív kiegészíti a szerte az országban és külföldön, idézte elő a gyors fejlődése az tevékenységünk és elismert prestige 42 nemzetközi érmet.
 • A kezdetektől fogva Medica csoport konszolidált jelenlétét a helyi gyógyszeripari piacon egy erős jelenlétét az új terápiás területeken, mint a homeopátia, akupunktúra, apifitotherapy, stb.
 • Medica csoport azt mutatja, hogy az orvosi Közösség érdeke a cég-kiegészítők, amelyek fokozatosan vált az első terápiás megoldások számos betegség kezelésére. E 300 tanácsadók, orvosok, curanti, táplálék-kiegészítők 100 %-ban természetesa gyors siker volt, és röviddel elindítása, saját hatáskörükben terápiás vezető lett.
 • Étrendkiegészítők ProNatura az emberek életminőségének javítása, és segít nekik, hogy élvezze élő hosszabb, egészségesebb és termelékenyebb.
 • Medica csoport befejezi a hagyomány részvétele a közösségi élet és a társadalmi felelősség megnyilvánuló, szerte a Corporation. Így csak az elmúlt évben, a csoport bizonyult mellékletet Medica vagy a betegek és az orvosok Romániában néhány jelentős szociális programok, jótékonysági és humanitárius elindításával.
 • Mindez azt mutatja, hogy a kiválóság a természetes kiegészítők és az értékek megegyeznek mindenütt Medica csoport. A több mint 20 éve minden nap bizonyítják, hogy ezek az értékek az orvosok és a betegek.