Otet balsamic Kombucha

otet-balsamic-kombucha-medicagroupIngrediente: otet kombucha, otet de mere , condimente (ghimbir, piper, busuioc, ardei iute).

Otetul de Kombucha poate fi considerat un adevarat elixir al unei vieti sanatoase.
Produsul este obtinut prin fermentatia naturala, pe un substrat alcatuit dintr-o multitudine de plante cu un continut bogat în principii active.

Prezinta un gust delicat, bogat si intens, un otet care se distinge printr-o complexitate de parfumuri si printr-o aroma deosebita.

Recomandat pentru salate, sosuri si alte preparate culinare;
mai poate fi consumat si în dilutie cu apa si îndulcit cu miere.
Otetul balsamic cu Kombucha trebuie pastrat într-un loc uscat si racoros.

 

Mod de administrare: adulti: 2 linguri pe zi, copii: 2 lingurite /zi cu 1-2 minute, inainte de mesele de pranz si seara,
timp de 4-6 saptamani
oteturi-balsamice-gama-kombucel-img_6536

KOMBUCHA – Miracolul Naturii!
Ce este kombucha?
Otetul – nelipsit din bucatarie, poseda multiple virtuti terapeutice.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *