Amrita 3xBiotics üveg 60 kupakkal

Amrita-hrana-zeilor2 PROBIOTIKUMOK PREBIOTIKUMOKKAL POSTBIOTICS ENZIMEK ANTIOXIDÁNSOK

Összetevők/kapszula: Poliflor bontott található pollenek, erjesztett kombucha ecet, méz, száraz, és az ágyon, maltodextrin, zselatin kapszula 500 mg.

Amrita, ismert, hogy az élelmiszer az istenek szerzett egy speciális technika, az aerob és anaerob erjedés, szabadalmaztatott, virágpor. Köztudott, hogy a pollen van egy magas fehérjetartalom, fehérjék, vitaminok és ásványi anyagok és a vízben oldódó lipo, oligopeptide aminosavak formájában. Kiegyensúlyozott jelentést jelen az összes esszenciális aminosavat. Ez egészül ki a berendezés különösen gazdag enzim álló mintegy 100 enzimek (szennyvíz, izomeraze, transferaze, hidrolizátumok diploma, lipázok) a Kombucha. Pollen kombucha együtt a termék különösen gazdag táplálkozási forrása a jó minőségű fehérje; a egy kiegyensúlyozott aminosav komplex és keretezett, a tápanyagok és bioaktív összetevők széles mindazokat az elemeket, az alkotmány, az emberi test, belépő segít fenntartani a test egészségét.

Amrita-3xbiotics-Food-of-the-Gods

Használat:
1 cps x 2 naponta, étkezés előtt, reggel és este, egy pohár víz, 4-6 hónap fizetési időszakra.

AMRITA-"ISTENEK ELEDELE"

Termék Amrita a tónusos fellépés az egész test, amely általános jólét van. Ezért a jó hírnevét, mint "élelmiszer az istenek" állt ki a teljes termék mi táplálja a vitalitás az öt energia-magok, (vese, máj, szív, gyomor és a tüdő).

Az öt doboz képviseli az energia fogalmának a hagyományos keleti orvoslás. Ez bemutatja a különböző gyógyászati gyakorlat használatban a Távol-Keleten, és az évezredek folyamán kifejlesztett. E gyakorlat szerint test egésze, minden egyes részét a többi kapcsolódnak egymáshoz kell kezelni. Szerveket vonatkozik, összhangban a "theory of az öt elem", amely összekapcsolja elemek (föld, fém, a víz, a fa és a tűz) jellegű csoportok, a belső szervek, így képezve a öt doboz (föld-lép-hasnyálmirigy, gyomor, tüdő; fém vastag bél víz-vese, hólyag, vese, máj, fa-epehólyag; tűz-szív, bél).

Az egyik a három kincsek ázsiai egészségügyi rendszer, jingul, illesztés Qi és Shen, van a leg--bb fontos energia rendszer a szervezetben. Társul az energiaforrás, a reproduktív rendszer, ifjúsági, a pszicho-motoros fejlődésének, az immunrendszer, mentális energia, kitartás, regeneráció és a hosszú élettartam, optimális működését.

Ez az energia forrás, a nagyon fontos tényező az egészségünkre, beleértve:
jingul "veleszületett", venni a genitori;
jingul"megszerzett "a különböző jogorvoslati feed (pl.: Amrita) és a képességét, hogy kompenzálja a Jing "veleszületett".

Amrita "istenek eledele ", imitáló biológiai folyamatok, amelyek méhek létre pastura (méh kenyér). Fermentatiile aerob és anaerob kultúra pollen a kombucha felszíni pollen exine réteg felszabadító fehérjék, esszenciális aminosavakat és oligopeptide, több mint száz enzim (szennyvíz, izomeraze, transferaze, hidrolizátumok diploma, lipáz, stb), flavonoidok, polifenolok, fitoszterolokat, auxine és nukleinsavak, vízben oldódó vitaminok lipo (A, C, D, E, K és B-komplex) és különböző ásványi anyagok; tartalmazza a teljes körű tápanyagok aktív terápiás elvek. Ezért egy komplex Prebiotikumokkal a probiotikumok és a postbiotice, hanem az antioxidánsok.

amrita3xbiotics-medica-pronatura-szórólap

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Szeretné, hogy csatlakozzon a vitát?
Ne habozzon, hogy hozzájáruljon!

Válaszolj

E-mail címét nem publikus. Kötelező kitölteni *