Az öt energia-magok, Amrita-vitalitás

Nemrégiben, Pro Natura vezették be a piacra, termék táplálék kiegészítők amrita, a tónusos fellépés az egész test, mi táplálja a vitalitás, az energia öt doboz: vese, a máj, a szív, a gyomor és a tüdő.

a ciklus létrehozása és ellenőrzése

Ezek a szervek vonatkozik a "elmélet, az öt elem" a TCM (hagyományos kínai orvoslás) egyesíti az elem a természet: Föld, fém, víz, fa és a tűz, az öt energia-magok, alkotó (1. föld-lép, hasnyálmirigy, gyomor, 2. fém-tüdő, bél vastag 3. víz-vese, húgyhólyag 4.-máj, epehólyag 5. tűz-szív, vékonybél), melyik influnteaza egymást ciklusok a teremtés fertőző, és ellenőrizni. (lásd 1. ábra)

Tekinthető a fő kincse az egészségügyi rendszer, Jing-valamint a Qi, az energia rendszer a szervezetben; képviseli az energiaforrás a reproduktív rendszer, ifjúsági, a pszicho-motoros fejlődésének, optimális működéséhez az immunrendszert, mentális energia, stamina, regeneráló és hosszú élettartam (bizonyított tény-ból Japán állítják a kutatók-termék menedzsment lunigimi telomer méhészeti méretének növelésével). Van örökletes és szerzett jing jing, és abban az esetben, a hiány lehet korrigálni keresztül az adminisztráció Amrita.

-A probiotikus, prebiotikus postbiotice, enzimek, antioxidánsok

Lengyelország-Ambrózia-600

Ismert, mint az "istenek eledele", amrita szerzett egy speciális technika, az aerob és anaerob erjedés pollen kultúrában a kombucha, amelyek utánozzák a biológiai folyamatok révén, amely a méhek termelnek păstura (méh kenyér), a felületi réteg a exine és elpusztíthatatlan intina pollen fehérjék, felszabadító a oligopeptidet és minden Esszenciális aminosavak és neesentiali, hozzátéve, egy enzim különösen gazdag csomag; flavonoidok, polifenolok, fitoszterolokat, auxine és nukleinsavak, létfontosságú vitaminok és ásványi anyagok: tartalmaz tápanyagokat aktív terápiás elvek teljes körű.
-kép-ból Mikroszkóp pollen és pastura = >

 1. Kombucha összetétele

  egy) Baktériumok: Baktérium gluconicum, a baktérium xylinum, a Acetobacter xylinum, a Acetobacter xylinoides, Acetobacter Ketogenum, Acetobacter aerob, anaerob Pediococcus, Lactobacilus aerob.
  b) Élesztők: Saccharomyces boulardi, a Saccharomycodes ludwigii, a Saccharomycodes apiculatus, a Schizosaccharomyces pombe, Zygosaccharomyes, Saccharomyces cerevisiae, több.
  c) Tápanyagok: Ecetsav, acetoacetic sav, propil észter benzoesav, Benzonitril sav, vaj sav, koffein, a citromsav, a decanoic savas, cianokobalamin, etil-acetát, d-glükonsav, fruktóz, glükóz, sav, itakonsav, hexánsav, 2-keto-sav glükonsav, 5-Keto-gluconic, tejsav, a 2-Keto-3-deoxi-gluconic, NIACINAMID, nikotinsav, pantoténsav, fenetil alkohol-, fenol, 4 - etil - glukonát 6-PHOSPHOFRUCTOKINASE, propionsav savas, acid, oxálsav oktánsav, riboflavin D-zaharic sav (glükonsav) borostyánkősav, tiamin, plusz 40 más fukar savak észterei.
  d) Enzimek: Szuperoxid-dizmutáz, glutation-peroxidáz

 1. Virágpor összetétele

Szénhidrátoka redukáló cukrok, 20-40 %, amelyek mennyisége: egy) poleină; b) glucose-3.27-34,62%; c) fructose-3.19-43,84%; d) laktóz; e) rafinoză; f) stochiloză; g) cukrok ribóz, és a nereducătoare: legalább 20 %-át. A pollen már kiderült a keményítő, dextrin, cellulóz.

Lipidek: 20 %-áig, a zsírsav-észterei: olajsav, linolsav, linolénsav, palmitin, sztearinsav, arachidonsav. Virágpor is tartalmaz kis mennyiségű, de lényeges, szterolok. A legtöbb típusú pollen 0,5 % alatti tartalmaznak növényi szterinek, és azok szükségesek a koleszterin-anyagcsere, a méhek. Kitty tanulmányok és munkatársai (1985) rámutattak, az összetevők poliflorale keveréke a méhek által gyűjtött virágpor jelen összetettsége.

Szerves savak: Citromsav, borkősav, almasav, borostyánkősav, malonsav, aconitic, giberelic, adipinsavval, fumaric, indolil, alfa-cetoglutaric és két nukleinsavak RNA és a DNA a pollen a bőséges. Valójában ez igaz az olyan anyag, amely képes-ból reprodukció.

Fehérjék a pollen a szerkezetük az esszenciális aminosavak, és nem-részt vesz a táplálkozás 11-45 %-át képviseli. Biológiai értéke magas pollen eredmény a fontos és változatos tartalom Esszenciális aminosavak nélkülözhetetlen az élet.

Aminosav-tartalom:
egy) alapvető: isoleucine-4.50%, Leucine-6.70%, lysine-5.70%, metionin, phenylalanine-1.80%-3.90% 4,0 %, threonine-tryptophan-1.30%, valin 5.70.
b) Neesentiali: ARGININE-5.70% Histidine-2.40%.

Nitrogéntartalmú anyagok: xantina, hipoxantina, geranina, trimetilamina.

Vitaminok: a) a zsírban oldódó vitaminok (A, D, E, K); b minden B-vitaminok); c) c-vitamin.

Pigmentek: abban rejlik, hogy a sokszínűség, és serkenti az szinte lehetetlen, hogy listát, attól függően, hogy a nectariferă növény; között fekszik, a siirutina, ami növeli az ellenállást repedéstől. Vitaminok jelen lévő pollen koncentráció, és ezért megalapozza a termék használatát, mint étrend-kiegészítőt, amellett, hogy játszik enzimatikus cofactors szerepét, és sok más alapvető szerepet a szervezet zavartalan működéséhez. Megállapították, hogy a pollen fontos növényi forrása a B-vitamin12fogyasztók, akiknek feladata a jól ismert, mint az állati fehérje tényező-val rendkívül magas biológiai tevékenység.

Ásványi anyagok: nátrium, kálium, nikkel, titán, vanádium, króm, cirkónium, berillium, foszfor, bór, jód, cink, ólom, ezüst, arany, arzén, plutónium, gallium, stroncium, bárium, urán-oxid, szilícium, alumínium, magnézium, mangán, molibdén, réz, kalcium, szilícium, kén, klór, vas, bárium, Volfrám, Palládium, irídium, platina, kobalt, kadmium. A bőséges virágpor, különösen fontos fehérjék, egyes összetevői foszfolipidek, és mások, a többiek hogy koenzimek. Nikkel, úgy tűnik, hogy különösen kapcsolódó ribonukleinsav; védi a szerkezet torzítás a hő ribozomilor, és egyes enzimek aktiválása. Nikkel-hiány változtatások a ultrastruktúrája a máj termel, és megváltoztatja a máj koleszterin szintjét. A szelén, virágpor jelen, lényeges eleme a glutation-peroxidáz enzim, amely szükséges a vörösvértestek (vörösvértestek) és más szövetek okozta peroxidok; Az e-vitamin-aktivátor.

Enzimek: egy komplex enzimek: amiláz, proteáz, invertaza, lipáz, foszfatáz, kataláz, laktáz.

Egyéb összetevői Önnek van a pollen: ribóz, Dezoxiribóz és cukor gerinc; Pektin (a exină és a intină-a peristaltism szerepét), lignines, pulp-0.5-4.9%, ash-0,9-7 %, a növények és az állatok formájában a foszfátok vagy foszfolipidek inozitol-növekedési faktorok) részeként-ból némely antibiotikum a természettel.

Egészségügyi előnyei

 1. Kombucha Segít a test bizonyos kóros Biocompusii tartalmazza. Segítség a májban konjugálódik, amelynek eredményeként a helyreállítása az ő keresztül. A bél segíteni, elsősorban azért, mert a gyomor mikroflóra rendszer zavartalan működését. Miatt magas a polifenolok van egy erős antioxidáns hatása."
 1. Virágpor Tudományos bizonyíték, amely azt mutatja, hogy a pollen hatását, gyulladáscsökkentő, rákellenes és anti-ízületi, hanem számos más egészségügyi feltételek, beleértve a számos: visszér, emelkedett koleszterin és a trigliceridek, impotencia, meddőség, fáradtság, anorexia, elhízás, székrekedés, hasmenés, magas vérnyomás, depresszió, prosztata, heg kialakulása, a bőr, és beszedik a lábadozás.

Amrita azért kiváló aktív elvei milyen pollen szívódik fel gyorsabban kiváló terápiás hatást eredményez.

 1. az erjedési folyamat és a összeadás-ból allergének pollen enzimek megsemmisíti tényezők, így használható, beleértve a személyek jelentő terápia túlérzékenységi reakciók;
 2. a fermentálás útján gátolja a csírázás pollen;
 3. a pH-értéke közel, hogy az emberi test; PH =
 4. a fermentăriise során megsemmisült a falak, a pollen szemek, így a test az egész arzenálja tápanyagok, energia- és biostimulente (különösen, ha a beteg bemutatja az emésztési zavar, nem kihasználni a teljes a felajánlott pollenek által);
 5. szacharóz a pollen fordul a monosaccharide, ami több, könnyen hasonlítható;
 6. tejsav jótevő úgy tűnik, hiányzik a pollen;
 7. megnő a K-vitamin;
 8. Ez birtokol egy felettes enzim bogătie pollen, és sokkal inkább elérhető az emberi lények;
 9. tartalmaz néhány elemét még azonosítatlan;
 10. amely magában foglalja az élő sejt kultúrák (probiotikumok).
0 válaszok

Hagyjon egy választ

Szeretné, hogy csatlakozzon a vitát?
Ne habozzon, hogy hozzájáruljon!

Válaszolj

E-mail címét nem publikus. Kötelező kitölteni *