No Lucentis və Avastin makula degenerasiyası

Cu toții am auzit expresia: “Mai degraba mi-as baga un deget in ochi, decat sa…”

Lucentis-Avastin Bəli, bu AMD (yaşa bağlı makula degenerasiyası) Lucentis və Avastin üçün ən yaxşı müalicə ki, bu və siz göz Çox təhlükəli pis qoymaq edə ki, görünür. bütün alimləri ilə əczaçılıq sənayesi "yenidən bunu" və yeni tədqiqat bu müalicə mənfi təsirlərini nümayiş etdirir və pul üçün tələsik etdi.AMD-Maku

AMD nədir?
AMD (makula degenerasiyası ) Yaşlılığa bağlı ümumi bir vəziyyət ochiulara və yaşlı insanlar arasında görmə itkisi aparıcı səbəbidir. Bu makula zərər, hətta önümüzə obyektləri görmək üçün imkan verir mərkəzi, kəskin üçün zəruri göz retina mərkəzinə yaxın kiçik bir yer olur.
Bəzi insanlar, AMD belə yavaş-yavaş görmə itkisi uzun müddət baş verir ki, avanslar. Digər hallarda, xəstəlik daha sürətli inkişaf və bir və ya hər iki gözü görmə itkisinə səbəb ola bilər. Cum progreseaza AMD? Zona neclară în apropiere de centrul de viziune este un simptom comun. De-a lungul timpului, zona încetosata poate creste mai mare sau e posibil sa dezvolte pete albe în zona centrala. Obiectele, de asemenea, ar putea să nu para a fi la fel de luminoase ca mai inainte. AMD în sine nu duce la orbire completa si nici la capacitatea de a vedea. Cu toate acestea, pierderea vederii centrale poate interfera cu activitățile de zi cu zi, cum ar fi lucrurile cele mai simple, abilitatea de a vedea chipuri, conduce autoturismul, citi, scrie sau de a face lucruri marunte în jurul casei.

Mai întâi să aruncăm o scurtă privire la Lucentis si Avastin, pentru ca durerea ochilor nu este cel mai rău lucru fata de ce poate provoca aceste două medicamente.

Producatorii de medicamente au fabricat Lucentis special pentru tratarea AMD. Avastin este un medicament popular pentru tratarea cancerului, dar se foloseste (off-label) si pentru degenerarea maculara. În ciuda diferenței de cost imens, Departamentul de Probleme ale Veteranilor (US Department of Veterans Affairs) a suspendat recent utilizarea de Avastin. Asta pentru ca medicamentul poate provoca infecții oculare grave care duc la orbire. Totusi, apare un detaliu bizar… Rezultatele unui studiu finantat de Genentech (cei care produc Avastin) au aratat ca exista riscul de 11% mai mare ca sa mori in timpul tratamentului cu Avastin, comparativ cu utilizatorii de Lucentis. Dar de ce Genentech ar face public aceste rezultate negative, de ce isi fac reclama proasta? Deoarece… Genentech se întâmplă să fie cel care produce si Lucentis, care nu doreste sa vanda Avastin la un pret mult mai mic.

Asa ca ramanem sa cumparam Lucentis, care potrivit website-ului lor oficial, unii pacienti au acuzat dureri de ochi, dureri de cap si infecții respiratorii. Câțiva pacienți au avut retina desprinsa si infecții in interiorul ochiului. Altii au prezentat cheaguri de sange, infarct miocardic, accidente vasculare cerebrale si moartea.

Si uite asa, o data pe luna injectezi in globul ocular un drog periculos în valoare de 300 de lire sterline, pentru ca nu ai cunostinta de un tratament sanatos cu produse naturale.

dr. Ionut MoraruAcum cativa ani v-am spus de Age-Related Eye Disease Study (AREDS), o clinica in plin avant si recunoasteri de prestigiu sponzorizata de US National Eye Institute. In acest studiu, o combinație specifică de suplimente au ajutat la prevenirea degenerescentei maculare:
• Vitamina C – 500 mg
• Vitamina E – 400 UI
• Beta-caroten – 15 mg
• Zinc (ca oxid de zinc) – 80mg
• Cupru (ca oxid de cupru) – 2mg
„Macular Degeneration Research” constata ca acesta combinatie poate ajuta la prevenirea AMD, cat si la tratarea acestuia in stadiu avansat.

Medica ProNatura ərzaq seçim müxtəlif, o cümlədən yardım Lutein si zeaxantina (carotenoizi, antioxidanti bogati), care reduce riscul AMD. Galbenusurile de oua, fructele si legumele sunt cele mai bune surse de Lutein si zeaxantina.

luteinvizual iğtişaşlar yaxşılaşdırılması -Edə;
makula degenerasiyası proseslərin -întârzie meydana;
-antioxidant;
-inhiba mobil anarxist inkişafı;
yaşlanma prosesinin -intarzie;
-asigura protectia pielii si mucoaselor.

myrthin-capilaroprotector;
venoz qan dövranını -imbunatateste;
müsbət retina vasculature -actioneaza;
-protejeaza göz vasculature;
vizual kəsər artırılması;
-de ajutor in afectiuni oculare asociate cu un nivel crescut al glicemiei.

beta karoten x 30 cpsinfeksion agentlərə bədənin müqavimətini artırılması;
-contribuie sağlam dəri və selikli membranların qorumaq;
göz xəstəlikləri To yardım;
zərərli günəş radiasiyasının qarşı qorumaq -confera;
-prezinta güclü antioksidant;
-intarzie procesele de imbatranire.

2 cavab
 1. Христов
  Христов deyir:

  Поставени ми са 7 инжекции авастин. Резултатът е повече от добър. Дегенерацията бе овладяна, има известно подобрение на зрението в сравнение с това в началото на лечението. Преди лечението с инжекции се лекувах с всевъзможни медикаменти, хранителни добавки и тем подобни, предписани ми от лекар, но резултат – никакъв!
  Доколкото направих проучване отрицателните ефекти при използване на авастин се получават при лечение на раково заболяване, където дозировката на медикамента е стократно по-висока.

  cavab
 2. Otilia
  Otilia deyir:

  Parearea dv este total neavizata!In degenerescenta maculara neovasculara injectiile intravitreene sunt singurul tratament disponibil,suplimentele alimentare avand eficienta Zero!
  Pacat ca induceti cititorii in eroare!

  cavab

Bir cavab buraxın

müzakirə qoşulmaq istəyirsiniz?
qatqı təmin etmək çekinmeyin!

Bir cavab buraxın

E-poçt ünvanından dərc olunmayacaq. Lazım alanlar qeyd olunur *