Makula degeneráció nélkül Lucentis, az Avastin

Minden hallottam a kifejezést: "inkább kíván kibír egy ujj a szem, de..."

Lucentis-Avastin Nos, úgy tűnik, hogy a legjobb kezelés az AMD (Korfüggő makula degeneráció), Lucentis és az Avastin, amelyre ez és tesz közvetlenül-ba-a szem nagyon veszélyes oldalon szerencsétlenség. A férfiak, a tudomány és gyógyszeripar "követtek el ismét", és új kutatási demontreaza és a negatív hatások ezek a kezelések készült készítsen készpénzt.AMD-Macula

Mi az AMD?
AMD)Macula degeneráció a növekvő korral) van egy ochiulara, és a vezető oka a látás elvesztése idősebb emberek között. Ez károsítja a macula, egy kis helyen, közel a központ, a retina a szem, éles látás, amely lehetővé teszi számunkra, hogy még előttünk tárgyakat szükséges része.
Egyes emberek így lassan halad, ahogy látásvesztés AMD akkor jelentkezik, egy hosszú ideig. Más esetekben a betegség előrehaladtával gyorsabb és járhat, a látás az egyik vagy mindkét szemen. AMD előrehaladtával? Foltos területen, közel a központhoz, a látás egyik gyakori tünete. Mentén az idő a încetosata nőhet a nagyobb vagy központi részén fehér foltok alakulhatnak. Objektumok, túl, lehet, hogy nem lehet, para fényes, mint előtt. AMD, önmagában nem vezet teljes vakságot, sem a képesség, hogy. Azonban veszteség a központi látás május megakadályoz-val a napi tevékenységek, mint a legegyszerűbb dolgok, képesség, arcok, hogy autót vezetni, olvas, ír vagy kis dolgokat a ház körül.

Első vessünk egy gyors pillantást Lucentis, az Avastin és a szeme, mint a fájdalom nem a legrosszabb dolog képest mi okozhat két szereket.

Márkák a gyógyszerek előállított Lucentis kifejezetten az AMD kezelésében. Az AVASTIN egy népszerű gyógyszeres kezelés a rák kezelésére, de használják (off-label) és a makula degeneráció. Annak ellenére, hogy a nagy árkülönbség Department of Veterans Affairs (U.S. Department of Veterans Affairs) Nemrégiben felfüggesztésre került az Avastin használatát. Azért, mert a gyógyszer is okozhat súlyos szem fertőzések, amely vaksághoz is vezethet. Van azonban egy bizarr részlet... Genentech, (azok az Avastin) által finanszírozott tanulmány eredményei azt mutatta, hogy a 11 %-kal magasabbak a halál kezelés során, mint a felhasználók a Lucentis, az Avastin kockázatát. De miért tenné a nyilvánosság e Genentech negatív eredményt, amit hirdet rossz? Mert... Genentech lesz az egyik, hogy termel és Lucentisaki nem akar eladni AZ AVASTIN sokkal alacsonyabb áron.

Tehát kibír-hoz vesz Lucentis, amely szerint a hivatalos honlapon, néhány beteg van fájó szemek, fejfájás és légzési fertőzések. Néhány betegnél előfordult családi retina és a fertőzés a szem belsejében. Másikak volna tapasztalt, vérrögök, szívroham, a stroke és a halál.

És igen, egyszer egy hónapban injectezi szemgolyó a veszélyes drog érdemes 300 font, úgy, hogy nem kell egy egészséges ismerete kezelés természetes termékek.

Dr. Ike MoraruNéhány évvel ezelőtt azt mondtam a Age-Related szem betegség tanulmány (AREDS), a klinikán a teljes erőbedobással és a rangos elismerést az amerikai National Eye Institute által támogatott. Ebben a tanulmányban egy egyedi kombinációja kiegészítők segítettek, megakadályozására makula degeneráció:
• C-Vitamin 500 mg
• E-Vitamin 400 IU
• Béta-karotin 15 mg
• Cink (mint cink-oxid)-80 mg
• Réz (mint réz-oxid)-2 mg
"Makula degeneráció kutatás" található, ez a kombináció segít, AMD és előrehaladott a kezelés megelőzése.

Medica ProNatura sokféle élelmiszer-lehetőségeket, amelyek magukban foglalják a is segít a lutein és a zeaxantin (karotinoidok, antioxidáns gazdag), amely csökkenti az AMD. A tojások sárgáját, a tojás, gyümölcsök és zöldségek a legjobb forrásai a a lutein és a zeaxantin.

Lutein-javulhat zavarok;
-késedelem előfordulása a makula degenereşcenţă folyamatok;
-antioxidáns;
-gátolja a növekedést a celluláris anarhica;
-fordított öregedési folyamatok;
-védelem a bőr és a nyálkahártya.

myrthin-capilaroprotector;
-javítja a vénás keringés;
-Kedvezően hatnak a javítása retina;
-védi az erek a szem;
-növeli a látásélességet;
-támogatás a szem feltételek kapcsolódó fokozott a vércukorszint.

béta-karotin x 30 fps-növeli a szervezet ellenálló felé fertőző ágensek;
-hozzájárulnak a fenntartása az egészséges bőr és a nyálkahártyák;
-segít a szem;
-védelem a fellépés napsugárzás veszélyes;
-azt mutatja, erős antioxidáns fellépés;
-öregedési folyamatok megfordításához.

3 válaszok
 1. DAS
  DAS azt mondja:

  Tesz az én-m 7 avastin injekciót. Az eredmény egy több mint jó. Degeneráció irányították, van némi javulás a látvány, mint az elején a kezelés. Mielőtt kezelést, injekciót kell kezelni mindenféle gyógyszerek, táplálékkiegészítőket és hasonló előírt az orvosom, de az eredmény-nem!
  Amennyire én tanulmányt a negatív mellékhatások az avastin használatakor nyernek a kezelés a rák, ahol az adagolás, a gyógyszer az vészen magasabb.

  Válasz
 2. Otília
  Otília azt mondja:

  Parearea dv is teljesen neavizata! A makula degeneráció neovasculara intravitreene injekciókat a egyetlen kezelés áll rendelkezésre, amelynek nulla hatásfoka étrend-kiegészítők!
  Kár, hogy induceti olvasók-ban hiba!

  Válasz

Hagyjon egy választ

Szeretné, hogy csatlakozzon a vitát?
Ne habozzon, hogy hozzájáruljon!

Válaszolj

E-mail címét nem publikus. Kötelező kitölteni *