BCAA 1500 - Nutritech

BCAA aminosavak angol elágazó láncú aminosavak (BCAA) aminosavak elágazó láncú szén-kiegészítők kulcs: L-leucin, L-izoleucin és L-valin, amelyekről azt tartják kiegészítők nagy jelentőségű megelőzésére izomvesztés . 35% izom áll BCAA, ami megmagyarázza a fenntartásának fontosságát szintjének aminosavak az izomban. BCAA aminosavak különösen fontos a sportolók findcă szüneteka rossz nem történik az izmokban és a májban. Az emésztés során a fehérjék bonthatók aminosavak, amely válhat is építőkövei az izmok és az energiaforrás a szervezet számára.
előnyök: csökkenti az izmok elvesztése után tartós képzés; elősegíti az izmok regenerálódását; Ez egy nagy szerepet fehérjebioszintézist;
A terméket úgy állítják elő természetes erjesztéssel, hogy a legmagasabb minőségű, tisztaságú és az eredményeket. Ezen túlmenően, a terméket azonnal oldódó, hogy van egy gyors oldódás vízben.
tisztaság: BCAA Formula forgalmazott általunk tisztasága 100%. Ez ízesítetlen. Nem tartalmaz hozzáadott egyéb anyagok. Anélkül GMO.
BCAA 1500 a formájában nagy kapszula lehet a legjobb, hogy az aminosavak, a napi szükséglet nagyon jól adag, biztosítva a maximális felszívódást.

Összetevők / port 2 kapszula: L-leucin (előállíthatók természetes fermentáció) 750 mg; L-izoleucin (előállíthatók természetes fermentáció) 375 mg; L-valin (előállíthatók természetes fermentáció) 375 mg-os kapszula, kemény zselatin kapszula. Kyowa MINŐSÉG

Hogyan kell használni:
Ca supliment alimentar , luaţi 2 capsule de 1-2 ori pe zi. A se consuma între mese, înainte de antrenament şi/sau imediat după antrenament. Atenționare: Acesta este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variată și echilibrată si un mod de viață sănătos; adaugați exercițiile fizice corespunzatoare si o atitudine mentala pozitiva. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Acest produs a fost conceput pentru sportivi și pentru cei care exercită un efort fizic. Femeile gravide sau la lactaţie nu trebuie sa utilizeze acest produs. Persoanele care au probleme medicale sau sunt sub medicaţie, trebuie să consulte un medic specialist sau un farmacist înainte de a începe suplimentarea cu acest produs. A nu se folosi de persoane sub 15 ani. Depozitare: A se pastra ferit de caldura, lumina si umiditate. A nu se tine la indemana si vederea copiilor mici. NU păstraţi produsul în frigider! Produsul nostru este obtinut si testat in conformitate cu standardele de calitate ISO 9001 si ISO 22000.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Szeretné, hogy csatlakozzon a vitát?
Ne habozzon, hogy hozzájáruljon!

Válaszolj

E-mail címét nem publikus. Kötelező kitölteni *