Miért van szüksége a természetes kiegészítők?

Tudtad, hogy a nyugati országokban, a gyógyszeres terápia elkezdése előtt az orvosok azt javasolják a cure, természetes kiegészítők? Nekünk akár 20-szor kevesebb természetes kiegészítők egy főre jutó fogyasztjuk. Tudja meg, melyik a leginkább fogyasztott minket, és miért néha-a ' legjobb hívni őket?

Természetes kiegészítők

Romániában kiegészítő terápia a természetes táplálék-kiegészítőket van előírva, ritkán ha megnézzük a szomszédaink Magyarországon, ahol 8-szor több egy főre jutó Add-ons fogyaszt, 12-szer Lengyelországban és Németországban 20-szor több. A nyugati országokban sokkal magasabb tapasztalt ebben a tekintetben, az orvosok, mielőtt a gyógyszeres terápia, ajánljuk ezt a fajta természetes kiegészítők első kúra.

Étrend-kiegészítők nem kábítószer, elsősorban kívánják javítani bizonyos egészségügyi problémák előtt, vagy a gyógyászati kezelések, igényes a test, valamint a vizsga időszak alatt is használható. Kiegészítők segítenek memória, erősíti a szervezet immunitás, a vitaminok és ásványi anyagok túlzott megakadályozza érelmeszesedés és vese-kövek, stb.

vitaminok

Szemben a gyógynövény kivonat por

Fontos, hogy a táplálék-kiegészítők a bevitel nagyobb API. A különbség alapján kivonat és a por alapú one, radikális, kezdve a termelési folyamat, ami a következő kivonat egy teljes technológiai folyamat-alapanyag betakarítás, tárolás, és jelölje ki azt a részét a növény, amit ideiglenes tákolmány a legjobb tulajdonságait, a kivonatolás, extrakciós, desztillációs, concetrare stb.

Vannak olyan tanulmányok azt mutatják, a különbség a terápiás válasz megjelent alapú a kivonatok és a por, kiegészítők használata például áll kivonat formájában csak 5 mg egyenértékű 1000 mg vagy annál több, a por.

"Sok gyártó őrölni a növény, és tedd be a kapszula. De nézni egy dolog fontos: kapcsolat területe nagyobb, kevésbé hatékony Kiegészítö a kérdéses lesz. Ezért egy növényi kivonat por legyen (amely kizárólag API) eredménye után egy hosszú farmakológiai folyamatok számjegy, amelyek szigorúan tiszteletben kell tartani"
Herman, PhD professzor Ovidius gyógyszerész és a Tudományos Akadémia orvosi tudományok magyarázza.

Kivonat-szirmok-Rózsa -

Miért kell néha hívja a természetes kiegészítők?

Azt hiszem, a magyarázat a professzor Daniel Ovidiu, gyógyszerész és az Academy of medical sciences tagja a leg--bb logikus, és okoz számunkra, hogy hiszem, kétszer több, az egészségünkre:

  • szennyezett levegőt;
  • Egyél egészségtelen és kiegyensúlyozatlan;
  • a környezeti tényezők ellen a szervezet védekező képessége rendkívül alacsony;
  • Én chimizat a talaj és a csatorna a tápláló anyagok.

Néha kell vennünk ezen okokból természetes kiegészítők, de nincs minden természetes kiegészítése, tartsa be a szabályokat, a helyes gyakorlatok a kábítószer-előállítás (GMP helyes gyártási gyakorlat =) és a megbízható gyártók, hogy tartsa a vizsgálatok a termék maximális figyelmet kell kiválasztani. "Megakadályozás a # 1 a szakemberek szerte a világon, figyelembe véve a tényt, hogy ez 10-szer kisebb, mint a kezelés egy adott feltétel vonatkozik.

Ezek a természetes kiegészítők levegőminőségére megakadályozhatja, hogy különböző egészségügyi problémák. Allopátiás gyógyszer nem vágja le a listát, de lehet adni, csak egy rövid ideig a" magyarázza Dr. Ovidiu Herman.

"Hangsúlyoznunk az a tény, hogy étrend-kiegészítők gyógynövény nem ebbe a kategóriába a kábítószerek. Az utóbbi kap engedélyt nevében az országos Gyógyszerügynökség, egyértelmű eljárások alapján forgalomba ", nemzetközi Azt mondta, az Egészségügyi Minisztérium egy sajtóközleményben.

Milyen természetes kiegészítők, fogyasztani a rómaiak?

természetes étrend-kiegészítők Egyes szakértők által nyújtott tájékoztatás szerint a legtöbb kiegészítők fogyasztják vitaminokat és ásványi anyagokat, majd azokat, amelyek védelme és javítása májfunkció (Silymarin volt a legnépszerűbb választás). Silymarin Silybum marianum (Máriatövis) magjából kivont, és tartalmazza a silibina, a silidianina és a silicristina, májvédő, erősebb fellépés, amely nyilvánul meg a helyreállítás, a máj sejtmembrán szerkezet és semlegesítő mérgező anyagok. Általában ajánlott Silymarin orvosok az akut és krónikus hepatitis, májcirrhosis, máj steatoses esetekben vagy mérgező környezetben dolgozó személyek védelmére.

Ő is bebizonyította, hogy hatékonyan védi a szervezetet a káros anyagok, mint az alkohol, a cigaretta füst, a környezetszennyezés és a különböző gyógyszereket (hormonális, pszichotróp anyagok). Választhat a természetes kiegészítők, Silymarin vagy Mikolai onkormanyzat tej bogáncs vetőmag, tedd a vízben, infúziós és fogyasztanak az italt, de a fitoterapeutul kell ajánlani adagolás szükséges. Ha úgy dönt, hogy gondosan csiszolás a mag, mert 30 % zsírt tartalmaz, és nagyon gyorsan oxidálódik és májkárosító válik.

Javasoljuk, hogy a Pro termékek az egész szervezet megfelelő működéséhez.

lecitin-c Hip - 30cps Kombucha-_-_-méz-pollen ceai_kombucha_gingseng_20_doze Standard kapszula kapacitásm.egységenként fw
Tea-bogáncs
ginkgo biloba tea-c

Pro Natura termékek

Természetes-egészség-kiegészítők

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Szeretné, hogy csatlakozzon a vitát?
Ne habozzon, hogy hozzájáruljon!

Válaszolj

E-mail címét nem publikus. Kötelező kitölteni *