EROS®-férfi maraton

Milyen ember azt akarja, hogy a szexuális teljesítményt? Most már tudunk segíteni a bajnok EROS® kapsz!

Eredetileg a Délkelet-Ázsiában, Epimedium (Horny Goat Weed vagy Yin Yang Huo), más néven a "fű Kos", említik először az ősi kínai orvosi szövegek. Manapság Horny Goat Weed népszerűsége egyre nagyobb. A termesztett ültetvényeket a bambusz vagy erdők, a nedves éghajlat Kínában. Éles levél forma a növény hasonlít săgetile şugubăţului Eros. Ez nem greşea soha nem săgetile a top cél, a lélek, az "áldozatok" az égő szenvedély a szeretet.

Szóval, Epimedium, név, segít, mint a hatalom a szeretet, folyamatosan, mindig a legnagyobb esélye. A levelei és a gyökerek a növény tartalmaz a leg--bb aktivál elvek: flavone glikozidok és ikarisoside, B, C, D, E és F, icariin, baohuoside epimedin A, epimedin B, epimedin C, flavonoidok, stb...

Dr. Ben Maidment ajánlja Eros®-Horny Goat Weed, egyike a leg--bb népszerű kínai gyógynövény Gyógyszerkönyv "vese táplálja és erősíti a Yang", így képviselő kiváló afrodiziákum mindkét nem számára. A hatóanyag nevezett icariin így: férfiak, növekvő nitrogén-oxid és a sima izmok a corpora cavernoşi az erek szintjén PDE-5 gátló növeli a vér bevitel ezen a szinten, és ezáltal javítja szexuális teljesítményt; a nők segíthet visszaállítani a sphincters izom és fenntartása csontsűrűség.

Összetevők: Red Ginseng (Panax quinquefolius), a Guarana (Paullinia cupana), a Horny goat weed (Epimedium brevicornum), Capsici, Tribulus terrestris, Ginkgo biloba, Damiana (Turnera diffusa)
az egyik legelismertebb kínai gyógynövény gyógyszerkönyvben, "vese táplálja és erősíti a Yang"
-kiváló afrodiziákum mindkét nemből;
-javítja a szexuális teljesítményt;
-a nők segít visszaállítani a sphincters izom és fenntartása csontsűrűség.

Adminisztráció:
KAPSZULA: 1 cps / nap x 2, egy pohár víz vagy sima víz, Pi 10 nap/hónap részére 3 hónapok. (A hatás lép fel, az első napokban beadása után)
Nyelvalatti spray: naponta 2-szer, reggel és este, 2-3 hét/hónap, ismételt gyógymód; 4-5 puffuri szexuális aktus előtt 30 perccel.

Egyéb kiegészítők, hogy segít javítani a szexuális teljesítmény a következők:

Uripotentálló Serenoa Repens, Tribulus Terrestris, Red Ginseng és a Horny Goat Weed, biztosítja a fenntartásának tenyészetéből (csökkenti a kellemetlen hatásait a növekedése a prosztata, azt állítva, a függvény) és általános frissítő hatása, egészségének afrodiziákum, pozitívan befolyásolják a szexuális aktivitás. Ezen túlmenően ez növeli a test mentelmi.

L-arginin & Tribulus Terrestris L-arginin a szervezetben alakul salétromsav, az anyag, amely serkenti a merevedés (corpora cavernoşi tágítás), javítja a szexuális dynamics. Emellett hozzájárul a spermatogeneză; javítja az immunválasz; védi a májat és a vesét szövet. Tribulus terrestris egy gyógynövény afrodiziákum tulajdonságait, ami növeli a tesztoszteron szintézist, és felgyorsítja a petesejt érése.

Ziziphy Az aktív elvek a vörös Curmalul határozza meg, hogy a jobb öntözési bővítése és a vér a corpora cavernoşi (képződmények, amelynek kiterjesztése határozza meg, hogy a telepítés erekció), ami javulást a szexuális teljesítményt és a dinamika.

Royal tonik A kétféle kapszula (férfi és női), és normalizálja a szexuális élet gyorsítja a nyomaték. Bennük a természetes hatóanyagok komplex serkentő hatást, különösen a szexuális (miatt hormonális prekurzorok), kedvező szaporodási funkciók.

A fenti termékek állnak rendelkezésre, a gyógyszertárak, plafar, gyógynövény boltokban és online medicagroup.ro pronaturastore.ro

További részletek és hívás 021.351.47.77 rendelések

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Szeretné, hogy csatlakozzon a vitát?
Ne habozzon, hogy hozzájáruljon!

Válaszolj

E-mail címét nem publikus. Kötelező kitölteni *