EXTREME ENERGY – Nutritech

XTREME ENERGY: Improves performance athletic by stimulating the central nervous system and the mobilization free fatty acids from the bloodstream to produce energy. This increases the body's basal metabolic rate, It improves strength and stimulates the release of calcium into the fibers muscle, leading to further improve contraction and strength muscle, skeletal muscle stimulating activity.

Also,XTREME ENERGY increase the number of cholinergic receptors in the brain increases focus acuity and attention, stimulating significant status  spirit by increasing the 5-hydroxytryptamine (Serotonin receptor in the brain).

Ingredients/dish: Willow bark powder (Salix alba) -11.25 mg; hydroalcoholic extract 1: 1 seed Guarana (Paullinia cupana) (10% caffeine) -497 mg; 4.69 mg L-Tyrosine; orange extract, bitter fruit (Citrus aurantium) -117 mg. Warning: Each capsule contains 50 mg of caffeine.

Usage: 1-2 capsule înainte de efortul fizic cu 30 de minute. Pentru început, utilizaţi câte 1 capsula în primele 2 zile pentru a testa toleranţa. A nu se lua cu mai puţin de 6 ore înainte de culcare. Acest produs este destinat exclusiv adultilor. Produsul nu este recomandat femeilor insarcinate sau care alapteaza. Nu utilizati in cazul in care suferiti de una dintre urmatoarele probleme de sanatate: hipertensiune arteriala, boli cardiace, afectiuni tiroidiene, glaucom, diabet, dificultati in urinare din cauza hiperplaziei prostatei, sau daca va aflati sub medicatie cu inhibitori ai monoamino oxidazei(IMAO). A nu se utiliza de persoane sub 18 ani. Fara efecte adverse. Acesta este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos; adaugati exercitiile fizice corespunzatoare si echilibru mental. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Depozitare: A se pastra ferit de caldura, lumina si umiditate. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Produsul nostru este obtinut si testat in conformitate cu standardele de calitate ISO 9001 si 22000Notificat de: S.N.P.M.A.P.S. aviz nr. AA8299/2015. Valabilitate: vezi marcajul de pe flacon.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *