V 42rok stará žena vypadá jako dospívající dívka

Jaké je její tajemství?

To se nazývá návnada Hsu, je návrhářka interiérů a má Acheter viagra 42rok starý.
Ano, čtete dobře! Má 42 let a vypadá jako 15 let staré.

Rozhodně jsem viděla dospívající dívky, kteří vypadal dospělejší než nástraha. To je z Tchaj-wanu a stal se slavný v on-line prostředí po relativní zveřejnil fotografii si Hsu návnada na oslavu 40 let věku. Všichni věřili, že to byla chyba a že není možné se podívat v tomto věku.

Presa din Taiwan a supranumit-o „Zeiţa fără vârstă“. Femeia a oferit un interviu în care a dezvăluit care sunt secretele tinereţii fără bătrâneţe. A declarat că totul ţine de alimentaţie şi hidratare. Bea incredibil de multă apă şi nu mănâncă zahăr. În fiecare dimineaţă bea o cafea neagră, fără zahăr şi fără lapte.

"Hidratarea este extrem de importantă, ea încetineşte procesul de îmbătrânire şi reduce apariţia liniilor fine şi a altor probleme ale pielii“, a declarat Lure Hsu.

Asiatica are şi o dietă destul de stictă, preferă mai mult alimentele vegetariene. Carne mănâncă foarte rar şi evită cât poate de mult mâncărurile picante.

"Pentru a vă menţine pielea sănătoasă, soarele este foarte important, dar nu expunerea excesivă, mai ales în timpul verii. Chiar şi atunci când soarele nu este puternic, ar trebui să folosiţi protecţie solară, deoarece pielea atinsă de soare este mai uscată şi face mai uşoară apariţia unor pete şi a liniilor fine…“Žena, která našla tajemství mládí uvedl, že brát pilulky a vitamín C kolagen care ajută regenerarea pielii. Lure a mai spus că dacă ne menţinem corpul foarte hidratat, nu lăsăm ridurile să apară.

0 odpovědi

zanechte odpověď

Chcete se připojit k diskusi?
Neváhejte přispět!

zanechte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinné položky jsou označeny *