La mujer en los 42 años de edad se ve como una adolescente

¿Cuál es su secreto?

Se llama Señuelos Hsu, es diseñador de interiores y tiene 42 años.
¡Sí, has leído bien! Tiene 42 años y parece un niño de 15 años de edad.

Ciertamente he visto a adolescentes que parecía más maduras que el señuelo. Es de Taiwan y se hizo famoso en el entorno en línea después de que un pariente ha publicado una fotografía de Señuelos de Hsu en celebración de 40 años de edad. Todo el mundo creía que era un error y que es imposible mirar a esta edad.

Presa din Taiwan a supranumit-o „Zeiţa fără vârstă“. Femeia a oferit un interviu în care a dezvăluit care sunt secretele tinereţii fără bătrâneţe. A declarat că totul ţine de alimentaţie şi hidratare. Bea incredibil de multă apă şi nu mănâncă zahăr. În fiecare dimineaţă bea o cafea neagră, fără zahăr şi fără lapte.

"Hidratarea este extrem de importantă, ea încetineşte procesul de îmbătrânire şi reduce apariţia liniilor fine şi a altor probleme ale pielii“, a declarat Lure Hsu.

Asiatica are şi o dietă destul de stictă, preferă mai mult alimentele vegetariene. Carne mănâncă foarte rar şi evită cât poate de mult mâncărurile picante.

"Pentru a vă menţine pielea sănătoasă, soarele este foarte important, dar nu expunerea excesivă, mai ales în timpul verii. Chiar şi atunci când soarele nu este puternic, ar trebui să folosiţi protecţie solară, deoarece pielea atinsă de soare este mai uscată şi face mai uşoară apariţia unor pete şi a liniilor fine…“Una mujer que ha encontrado el secreto de la juventud señaló que tomar píldoras de la dieta y la vitamina C colágeno care ajută regenerarea pielii. Lure a mai spus că dacă ne menţinem corpul foarte hidratat, nu lăsăm ridurile să apară.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja una Respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicado. Los campos necesarios están marcados *