A nő a 42 éves úgy néz ki, mint egy tizenéves lány

Mi az a titkát?

Ez az úgynevezett csalit Hsu, belsőépítész, és Acheter viagra 42 éves.
Igen, olvasd el a jogot! 42 éves, és úgy néz ki, mint egy 15 éves.

Természetesen láttam már tizenéves lány, aki úgy nézett ki, érettebb, mint csalit. A Tajvanról és lett híres az online környezetben, miután egy relatív birtokol kifüggesztett egy fényképet a csalit Hsu barátait az ünneplés a 40 év. Mindenki úgy gondolta, hogy volt egy hiba és amit-a ' lehetetlen-hoz néz ki ebben a korban.

Tajvani sajtó nevezte, hogy "Kortalan istennő". A nő adott interjúban, ahol kiderült, hogy vannak titkok ifjúsági lassítása nélkül. Azt mondta, hogy mindent kapcsolódik a táplálkozás és folyadékpótlás. Igyál sok vizet, és hihetetlen nem eszem cukrot. Minden reggel inni fekete kávé, cukor nélkül, és nincs tej.

"Folyadékpótlás nagyon fontos, hogy lassítja az öregedési folyamatot és csökkenti a finom vonalak megjelenését és egyéb bőr problémák"mondta Hsu csalit.

Ázsiai diéta stictă elég van, inkább több vegetáriánus ételek. Ritkán esznek húst, és annyi fűszeres ételek elkerülése érdekében.

"Tartsa a bőr egészséges, a nap is nagyon fontos, de nem túlzott kitettség, különösen a nyári időszakban. Akkor is, ha a nap, nem elég erős, akkor kell használni fényvédő, mert a bőr a nap megérintett több száraz megkönnyíti, hogy a pattanások kialakulását és finom vonalak..."Egy nő, aki megtalálta a titok-ból Ifjúság kijelentette, hogy a diéta tabletták és kollagén C-vitamin amely segíti a bőr regenerálódását. Csalit is azt mondta, hogy ha tartjuk a test hidratált, ne hagyd, hogy ráncok jelennek meg.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Szeretné, hogy csatlakozzon a vitát?
Ne habozzon, hogy hozzájáruljon!

Válaszolj

E-mail címét nem publikus. Kötelező kitölteni *