Hair tónusos Spray 100 ml x Kombucha

Hair tónusos a kombuchaÖsszetevők: víz (aqua); ecet (Kombucco orientalis); Diófa levél kivonat (levél kivonat rendezte Jungula); kivonat, a levelek a Ginkgobiloba)Ginkgo biloba levél kivonat); (zsurló kivonat légi alkatrészekMezei zsurló kivonat); Csalán levél kivonat (Urtica dioica levél kivonat); bors-kivonat)Capsicum annuum kivonat)

Ideális újraindult a sérült haj a csúcsok split. Használata növényi kivonatok, a tonik javítja az esztétikus megjelenés, stimuláló fejbőr forgalomba és erezettségét, leállítja a kiszáradás és a korpa kialakulását. Kombucha ecet segít megelőzni a hajhullás keresztül a kapilláris tüsző etetésére; javítások problémák okozta vegyi vagy mechanikai kezelésekkel, ragyogó és a pompa, a haj minőségének javítása.

Használat: alkalmazni minden mosás, minden típusú haj, a fejbőr és a haj mosás után. Hagyjuk, hogy 15-20 perc, mely idő alatt erőteljesen masszázs a fejbőr jár. Öblítsük le bőséges vízzel. Ajánlott használni, heti 2-szer, egy hónapig. Lehet párosított-val Hair tónusos kapszula.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Szeretné, hogy csatlakozzon a vitát?
Ne habozzon, hogy hozzájáruljon!

Válaszolj

E-mail címét nem publikus. Kötelező kitölteni *