HGH3 3xBIOTICS - Nutritech

HGH3 3xBIOTICS A kivételes összetétele: 3 aminosav, három tápanyagokat (colostu, bordó lárvák, Amrita) és 3 Biota (prebiotikus, probiotikus postbiotic) az elixír egy egészséges élet, a kiváló méregtelenítő és öregedésgátló elem. Mivel a felhasznált összetevők, HGH3 3xBIOTICS Ezt fel lehet használni minden korosztály számára a harmonikus testi és szellemi fejlődését. A készítményt jól tolerálja a szervezet, amelynek nagy az esszenciális aminosavak, foszfolipidek, vitaminok, ásványi anyagok, enzimek és antioxidánsok. Határozzuk meg az anyagcsere növekedése; biztosít egy normális sav-bázis egyensúlyát a vérben; helyreállítani a bélflóra. Ez növeli a szintézis az emberi növekedési hormon (HGH), és növeli bevitel HGH. Pollen segít egyensúlyban minden szerv, segít fenntartani az egészséges test, ami egy holisztikus megközelítés. Támogatja a tevékenységét az agyalapi mirigy (hypophysis) a felszabadulását hGH serkenti a növekedést a gyermekkorban és felnőttkorban regeneráció és szövet-kijavítási. Segít leküzdésére az öregedés hatásait és degeneratív trofikus zavarok.

Énngrediente / kapszula: L-arginin, L-glutamin, L-lizin, atomizált bordó lárvák (apilarnil), kolosztrum, Amrita (spray a pollen erjesztett ecet Poliflor Kombucha és méz), a kapszula (zselatin).

Használat: 2 kapszula napi 2 alkalommal étkezések előtt, reggel és este egy pohár vizet a három hónapos időszak, majd két hét szünet, és újra felhasználás további három hónapig.
figyelmeztetés: Ez egy táplálékkiegészítő. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód; add megfelelő testmozgás és a pozitív mentális hozzáállás. Ne lépje túl az ajánlott adag napi fogyasztás. Allergiás bármely összetevőjére.
tárolás: Tartsa távol hőtől, fénytől és nedvességtől. Nem úgy elzárva a gyermekek. Ne tárolja a hűtőben!
A terméket állítanak elő, és megfelelően tesztelni minőségi szabványok ISO 9001 és ISO 22000.
Által bejelentett: S.N.P.M.A.P.S. nr. AA9448 / 2016.
Érvényesség: lásd a jelet a palack

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Szeretné, hogy csatlakozzon a vitát?
Ne habozzon, hogy hozzájáruljon!

Válaszolj

E-mail címét nem publikus. Kötelező kitölteni *