HGH3 3xBiotics

hgh3-panda-promo2PROBIOTIKUMOK-PREBIOTIKUMOKKAL-POSTBIOTICS ENZIMEK-ANTIOXIDÁNSOK

Összetevők/kapszula:
~ drone lárvák a por porlasztás 100 mg
Kolosztrum por-~ 20 %-os 100 mg-Ig
~ Amrita por (bontott a fermentált ecet pollen Kombucha maltodextină ágyon) 100 mg kapszula (zselatin), L-arginin-50 mg; 50 mg, L-lizin-50 mg -L-glutamin.

HGH3 3xBIOTICS prin compoziţia de excepţie: 3 aminoacizi (arginină, glutamine, lizină), 3 nutrienţi (colostru, larve de trântor, Amrita) şi 3 Biotice (prebiotic, probiotic, postbiotic) reprezintă elixirul unei vieţi sănătoase, excelent detoxifiant şi element antiaging. Datorită ingredientelor folosite, HGH3 – 3xBIOTICS poate fi utilizat de către toate categoriile de vârstă pentru o dezvoltare mentală şi fizică armonioasă. Produsul este bine tolerat de organism, având un conţinut ridicat de aminoacizi esenţiali, fosfolipide, vitamine, minerale, enzime şi antioxidanţi. Determină intensificarea metabolismului: asigură un echilibrul acido-bazic al sângelui, reface flora intestinală, susţine sinteza de Human Growth Hormone (HGH) şi aportul acestuia. Polenul fermentat în cultura de Kombucha, ajută la echilibrarea tuturor organelor şi la menţinerea sănătăţii corpului. Susţine activitatea glandei pituitare (hipofiza) de eliberare a HGH, care favorizează în copilărie creşterea, la maturitate regenerarea şi refacerea ţesuturilor cât şi la împiedicarea efectelor îmbătrânirii (tulburările trofice şi degenerative).

ÉTREND-kiegészítő Dr. Ike KOMBUCELL HGH3 3xBiotics Maindo számos erős HGH RELEASER 60 kapszula

Beadás:
7-14 éves gyermekek: 1 × 2 naponta, étkezés előtt, reggel és este egy pohár sima vízzel 3 hónapig, majd 2 hét szünet, és használata egy másik 3 hónap újrakezd.
Felnőttek: 2 × 2 naponta, étkezés előtt, reggel és este egy pohár sima vízzel 3 hónapig, majd 2 hét szünet, és használata egy másik 3 hónap újrakezd.

Tartsa távol hő-, fény- és nedvesség. Kell tartani a reach a gyermekek és látása. Az étrend-kiegészítő. Étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód; Add hozzá a testmozgás és a lelki egyensúly. Ajánlott napi adag nem haladhatja meg. Termékünk gyártott és tesztelt ISO 9001 minőségi előírásoknak és 22000. Fogyasztani, lehetőleg a lejárat a csomagoláson vége előtt. Ellenjavallt 31,6 g e személy allergiás a méh termék, illetve az egyéb összetevők, a termék! Az értesítés http://www.viagrabelgiquefr.com/ de: S.C. S.N.P.M.A.P.S. LABORATOARELE MEDICA

4 válaszok

Hagyjon egy választ

Szeretné, hogy csatlakozzon a vitát?
Ne habozzon, hogy hozzájáruljon!

Válaszolj

E-mail címét nem publikus. Kötelező kitölteni *