A természet KOMBUCHA-az csodája!

Kombucha-csoda-fw.
2000 évvel ezelőtt Kínában, volt fedezte fel a gomba, hogy azt mondják, hogy a halhatatlanság. Ő is egyre csak a fekete tea, édesített, fejlődik egy kocsonyás tömeget, és a folyadék nyert, hogy egy nagyon kellemes, frissítő íz kiszűrésével. Később volt hivatalos, mint a gyógyítás, és Japán, míg a császár Inkyo, aki szenvedett súlyos emésztési zavar, mely nem orvos nem pricepea a tamaduiasca. Kombucha tea segítségével, a császár volt gyógyítható, mintha a varázslat, és úgy érezte, fiatalabb és erőteljesebb, mint valaha. A Távol-Keletről a gomba hozta majd negutatori Oroszországban, ahol szerzett nagy népszerűségnek, hogy ismert, mint "tea kwas." A gomba érkezett minden európai országban, de a második világháború alatt megszakadt. Számos jótékony hatása miatt ezt az italt hívták "isteni nektár", a "tea", a "csodálatos hosszú élet elixírje", a "ital az istenek".

Kombucha
Sursă importantă de vitamine şi minerale ce susţin buna funcţionare a organismului, în special a aparatului digestiv; Stimulează formarea şi eliminarea bilei, reglează tranzitul intestinal şi diminuează meteorismul (ajută la eliminarea gazelor de digestie); Creste rezistenţa organismului faţă de agenţii patogeni şi radicalii liberi; Scade intensitatea proceselor de îmbătrânire; Favorizează detoxifierea organismului; Tonic general şi sexual.

Ceai Kombucha & Ginseng
Fontos forrása a vitaminok és ásványi anyagok a szervezet, különösen az emésztőrendszer működésének fenntartásához növeli az ellenállást a test felé kórokozók csökkenti az öregedési folyamatok intenzitása, és elősegíti a méregtelenítést.
Kombucha & méz & pollen
Segít szabályozni a lipidanyagcsere és a glükóz anyagcserét, serkenti a mentességet, tekintettel antibiontice, ativirale hatások és szabályozza a bélrendszer-tranzit és méregteleníti a szervezetet.
Kombucha ecet
Tekinthető egy igazi gyógyírt az egészséges élet. Termék a szervezet detoxifies, támogatás az emésztést, serkenti az emésztőenzimek, csökkenti az étvágyat, felgyorsítja a metabolikus zsírégető carbohidratilorsi, hogy hasznos a fogyás.
2 válaszok

Válaszolj

Szeretné, hogy csatlakozzon a vitát?
Ne habozzon, hogy hozzájáruljon!

Válaszolj

E-mail címét nem publikus. Kötelező kitölteni *