Élelmiszer Biszfenol A műanyag fóliába csomagolva

BPA-mentesÉn soha nem megbízható a casoletele vagy konzervált étel, mindenféle műanyag csomagolva. Nem vagyok benne biztos miért. Lehet mert illata, alakzat vagy egyszerűen Nekem úgy tűnik valami hamis.

Alapvetően nem tudjuk elképzelni, minden olyan tevékenység, műanyag tárgyak nélkül. Vásárlás, az otthonunkban, a piknikezésre, egész ezeket az elemeket tették a helyet, és úgy tűnik, hogy megtámadja a mindennapi élet, a modern ember. De a felhasznált műanyag anyagok és a reincalzite mi is okozhat súlyos egészségügyi problémák.

Ezért úgy döntöttem, hogy hagyja abba műanyag élelmiszer-fogyasztás"még akkor is, ha mi voltunk szokva, hogy él a kész termékek kényelmes vásárlás minden rendezi.

Amikor érintkezésbe hő, műanyag tárgyak kilégzés mérgező anyagok. Számos tanulmány kimutatta, hogy a Bisfenolul-A (BPA),
a legtöbb veszélyes vegyület
polikarbonát műanyagból
,
Mi komolyan hatással az egészségre.

műanyagBiszfenol A (BPA) Ez egy összetett (szén-alapú szintetikus vegyület), sokféle műanyag termékek (evés a poharak, tányérok, tálak, palackok, cumik, stb.) található.

A Bisfenolul Élelmiszer-csomagolás, italok dobozok, hanem az összetétel, háztartási cikkek, mint a cumisüveg, vizes palackok, élelmiszer csomagokat, napszemüveg, sisakok használják. Tanulmányok kimutatták, hogy Bisfenolul A (BPA) szennyezhetik élelmiszer vagy folyadék, amely érintkezésbe, ha ezek fűtöttek, mikrohullámú, ha kapcsolatba forró folyadékok vagy savas.

Egy jelentős összeget a Biszfenol A (BPA) műanyag váltja ki, ha a megfelelő tároló pour forralt víz vagy meleg. BPA megszabadítja 55 alkalommal gyorsabb, a forró tea, például, mint a hideg gyümölcslé. Nemrégiben bebizonyosodott, hogy BPA kiadás továbbra is a forró víz az üveg eltávolítása után. Egyszer előidézett, a kérdés a BPA továbbra is a konténer, akkor is, ha újra lesz, öntsünk a hideg gyümölcslé.

Egy másik mérgező vegyület műanyag PVCkülönösen az egyik, aki a lányok. MÁR tartalmaz, a vegyi anyag, ami műanyag rugalmas, de hosszú expozíció károsíthatja a májat, és rákot okoz, szakértők szerint.

Nincs PET nevet nem egészséges, újbóli használatuk eredményez szivárgás a vegyi anyagok. Továbbá, nem lehet jól tisztítható, és mossa le a forró vízzel vezet bizonyos kémiai anyagok. Is ha a fagyasztó a fagyasztott, eltávolítása Epik, egy rendkívül mérgező anyag.

Hogyan befolyásolhatja a BPA?

BPA a romboló, a hormonok, és csökkentik a természetes hormonok a szervezetben befolyásolhatja a reproduktív készülék és az agy fejlődés (az agy strukturális elváltozásai), akár a cukorbetegség és a rák. Között a BPA mellékhatásai közé tartozik: hiperaktivitás, agresszivitás növeli és gyengül a teljesítmény a tanulás, növeli az elhízás és a zsír lerakódását, gyengíti az immunrendszert, serkenti a növekedést a korai pubertás mirigy emlő, a szaporodási ciklus és a break okozza a petefészek betegségek, kóros szexuális stimuláció okozza a prosztata betegségek. A legnagyobb kockázatot jelentett a terhes nők, mert a BPA kromoszóma hiba még akkor is ha a szervezetben a baba a szóban forgó szállító van egy kicsi összeg. Ezek a kromoszóma hibák, hogy alakul ki a magzatban vezethet vetélés.

Baba-cumisüveg BPA-mentesNéhány cumisüvegek a kisbabáknak tartalmaz BPA.

Hogyan befolyásolja ftalatii?

Ftalátok ők részt vesz a nemi szervek, a légzőszervi betegségek (asztma), allergia, betegségek az agy is okozhat. Ezenkívül a PVC tartalom a zuhany függöny fel a mérgező vegyi anyagok, hogy 108 levegő hatással lehet a tüdő, a központi idegrendszer, a máj és a vesék. Ily módon, a szag, az új ház a függöny. Lehet, hogy mérgező.

Hogyan lehet minimalizálni a kockázatát műanyag?

1. Olvassa el a címkéket.
A szakemberek azt tanácsoljuk, hogy ellenőrizze a csomag újrahasznosítás kód-meg fogja találni a számok 1-7, a legkárosabb lény, 3. és 7. Ha látsz ábra 3 vagy 7 egy rakott, akkor ez úgy néz ki, a hűtőben. Ha nincs termék kód újrahasznosítása, a legjobb megoldás lenne felvenni a kapcsolatot a beszállító vagy a gyártó. Gyártói kötelesek feltüntetni a címkén a ftalátok, kivéve a parfümök megléte. Ftalátok lehet használni: Dibutil-ftalát (DBP), dimetilftalat (DMP), dietilftalat (DEP);

Fierbei polikarbonát palackok és tartályok (típus 7) sem csinál ők melegíti fel a mikrohullámú sütőben; ilyen konténer ne mossa az autóban.

2. Kell a kilátó-négy, a konyhában.
Ne használjon Műanyag dobozok, mikrohullámú sütő, ha nem írsz nekik, hogy erre a célra használható, és dobja ki őket, ha ők is lerobbant. Is egyél kevesebb élelmiszerek csomagolt vagy műanyag.

3. Alternatív termékek.
Néhány szülő cumik, műanyag pohár mellett feladta, és váltotta fel a műanyag bögre és egy gyermek minden műanyag, de nincs Biszfenol A ftalátok, illetve egy rozsdamentes acélból készült. Kerámia, fém, üveg termékek, mindig elérhető és érvényes.

4. Ne hagyd, hogy a hő palackozott víz PET.
Palackozott víz-a kisállat és a balra az autó, nagyon veszélyes az egészségre. A hő hatására a méreganyagok felszabadulását, műanyag. Használja a rozsdamentes acél tartály, vagy egy pohár, ha lehet.

4. Ne helyezze a fagyasztó tele vízzel.
Műanyag kiadások dioxin a fagyott víz. Dioxin egy erősen mérgező vegyi anyag, amely rákot okozhat. Számos kis mennyiségű termékek és a mindennapi életben használt anyag jelen: objektumok gyanta, whiteners, nem-ökológiai párna és eldobható pelenkák, valamint élelmiszer csomagok sok.

És húst papírba csomagolt műanyag, csomagolás dátuma termék a legújabb, mert bizonyos típusú műanyag lapok bocsátanak ki a dioxin.

5. Figyelembe folsav terhesség alatt.
Tanulmányok azt mutatják, hogy az e-vitamin védi a magzat minden lehetséges negatív hatásai bisfenolului.

6. Kerülje a palackok, tálak és átlátszó műanyag lemezek.
Biztonságos, a társ, átlátszatlan (2 vagy 4) vagy (5 típus).

műanyag-mérgező - 300 x 202Relatív ártalmatlan műanyag típusok

1. jel: PETE, PETP vagy PET (1. típus); polietilentereftalat (Hőre lágyuló poliészter)-jól ismert anyag, üveg víz, gyümölcslé, olaj, sticlutelor, cutiutelor, kozmetikumok stb. Sajnos-a ' nem egészséges használni az ismételt PET. Eredménye a szivárgás a vegyi anyagok újrafelhasználása.

2. jel: HDPE vagy PEHD; nagy sűrűségű polietilén (írja be a 2)-palackok tej- és gyümölcslevek, dugók, poháralátét, doboz (dob), jég-dobozok, tálak, dobozok, élelmiszer, játékok, stb.

3. jel: LDPE vagy PEJD kis sűrűségű polietilén (írja be a 4)-megfelel az egyes csomagok, kozmetikai és higiéniai, hogyan a cső típusú is (fogkrém, törlőkendő, krémek), gyógyszeripari palack, zsákok, táskák és tasak, élelmiszer, csomagolási fólia, poharak, tányérok, ivás játékok tárolására rugalmas stb.

4. jel: PP vagy Polipropilén (5 típus)-használt átlátszó tartályban vagy félig átláthatatlan, mint néhány palack, tálak, az ivás szalmaszál, néhány doboz joghurtot, kozmetikumok és még cumisüveg; Ha tényleg kell használni a műanyag palackok, műanyag baba. 5 a a javasolt.

Nem számít, hogyan próbál enni egészséges, ez lehet hiábavaló ha nem vagyunk biztosak, hogy a konyha és az edények, bizonyos, hogy nem méregtelenítő.

A veszélyek a toxikus Biszfenol A (BPA) is jól ismert, de lesz egy hosszú ideig, amíg teljesen betiltották a polcon a boltokban..., de mindent tud a román "jobb későn, mint soha".

Négy évvel ezelőtt, egy tanulmány a journal of American Medical Association (JAMA) kiderült, hogy vannak magas koncentrációban BPA vizelet, amely úgy tűnik, hogy kapcsolódik a fokozott kockázata a szívbetegségek, a típus 2 cukorbetegség és kóros májenzim koncentrációk .

A közelmúltban a JAMA megjelent egy másik tanulmány, amelyben Amerikai kutatók a Harvard School of közegészségügyi felvett HC testreszabott felmérés Biszfenol A (BPA).

Résztvevője, aki evett a frissen készült leves, öt nap, átlagosan 1,1 mikrogramm / liter BPA-ban-uk urna BPA és a média, tárgyak, aki megette a cuti leves volt lélegzetelállító... a 20,8 mikrogramm / liter!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Szeretné, hogy csatlakozzon a vitát?
Ne habozzon, hogy hozzájáruljon!

Válaszolj

E-mail címét nem publikus. Kötelező kitölteni *