NO2 Nitro Xtreme - Nutritech

No2 Nitro Xtreme Je založen arginin care ajută la creşterea musculară prin mărirea nivelului hormonilor anabolici- insulina şi hormonul de creştere. Arginin este indispensabilă în secreţia hormonului de creştere, eliminarea produşilor toxici din organism, mărind imunitatea organismului. Arginin stimulează producerea de oxid nitric, fiind un vasodilantant major, imbunătăţind circulaţia sanguină.

Složení mg / tableta: Arginina Kyowa 1000 mg, ingrediente de tabletare.

Využití: Ca supliment alimentar utilizati 1-3 comprimate pe zi, între mese, sau la culcare, cu o băutură cu carbohidraţi pentru a facilita absorbţia. Pentru rezultate optime aplicaţi o dietă săracă în grăsimi şi un program de exerciţii fizice.
Cititi cu atentie toate avertizarile inainte de a folosi acest produs. Acesta este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos; adaugati exercitiile fizice corespunzatoare si o atitudine mentala pozitiva. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se folosi de persoane sub 18 ani.

ACEST PRODUS POATE FI FOLOSIT DOAR DE PERSOANE ADULTE SANATOASE.
Folositi produsul doar daca ati obtinut acordul medicului.

0 odpovědi

zanechte odpověď

Chcete se připojit k diskusi?
Neváhejte přispět!

zanechte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinné položky jsou označeny *