NO 2 Нитро Xtreme - Nutritech

№ 2 Нитро Xtreme Он основан аргинин care ajută la creşterea musculară prin mărirea nivelului hormonilor anabolici- insulina şi hormonul de creştere. аргинин este indispensabilă în secreţia hormonului de creştere, eliminarea produşilor toxici din organism, mărind imunitatea organismului. аргинин stimulează producerea de oxid nitric, fiind un vasodilantant major, imbunătăţind circulaţia sanguină.

Ингредиенты мг / таблетка: Arginina Kyowa 1000 mg, ingrediente de tabletare.

Использование: Ca supliment alimentar utilizati 1-3 comprimate pe zi, între mese, sau la culcare, cu o băutură cu carbohidraţi pentru a facilita absorbţia. Pentru rezultate optime aplicaţi o dietă săracă în grăsimi şi un program de exerciţii fizice.
Cititi cu atentie toate avertizarile inainte de a folosi acest produs. Acesta este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos; adaugati exercitiile fizice corespunzatoare si o atitudine mentala pozitiva. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se folosi de persoane sub 18 ani.

ACEST PRODUS POATE FI FOLOSIT DOAR DE PERSOANE ADULTE SANATOASE.
Folositi produsul doar daca ati obtinut acordul medicului.

0 ответы

Ответить

Хотите присоединиться к обсуждению?
Не стесняйтесь вносить свой вклад!

оставьте ответ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *