Cheveux sains et brillant

par sanatos TR stralucitorAucune question âge, mais hommes et femmes ne font leurs soucis concernant l’apparence des cheveux et l’investissement et l’argent et l’énergie d’avoir une parure capillaire saine et éclatante.
Quand vous allez tous bien et se sentiment satisfait, et ses cheveux sont plus brillant !
Belle femme avec des cheveux tout droit Over WhiteSi vous suivez un mode de vie sain, vous aurez un rêve cheveux spécialistes sont d’avis que les vitamines et le mode de vie sont essentiels pour une chevelure belle et riche.
Cependant, quelle que soit la vue générale, vous n’avez pas besoin beaucoup d’argent et aucune visite à l’Institut de beauté pour avoir une belle chevelure.

Pentru a avea un par sanatos si stralucitor trebuie sa respectam urmatorii pasi:

  • Sa avem grija la ceea ce mănâncam. Parul este considerat oglinda felului in care functioneaza organismul. O dietă echilibrată îţi va face părul frumos şi mătăsos. De asemenea, este important să te hidratezi şi să bei circa 8-10 pahare de apă pe zi. Părul conţine, în proporţie de 25%, apă.
  • Sa ne uscam părul folosind un prosop moale, fără mişcări prea agresive. Pe cât posibil, sa evităm să folosim uscătorul, placa de întins părul sau ondulatorul.
  • Un rol important il are si peria de par, aceasta ne ajuta sa evitam sa contribuim la degradarea firului de păr. Când avem părul ud, trebuie sa folosim un pieptene din lemn cu dinţii rari pentru a descurca firele încâlcite, insa trebuie sa avem grija sa evitam sa atingem rădăcina părului. De asemenea, când părul este uscat, este de preferat sa folosim o perie cu peri naturali care este mai puţin agresivă cu firul de păr.tonique pour les cheveux
  • O alta problema este cum sa scapăm de vârfurile despicate? Folosind Tonique capillaire avec kombucha care este ideal pentru revigorarea părului degradat, cu varfurile despicate. Cu ajutorul extractelor de plante, acest tonic imbunatateste aspectul estetic, prin stimularea circulatiei si vascularizarea scalpului, opreşte deshidratarea acestuia si formarea matretii.Pentru aceasta trebuie sa folosim un balsam hidratant, atunci când ne spalam pe păr. Nu uita să treci cel puţin o dată la trei luni pe la coafor ca să îţi tunzi vârfurile.
  • Un lucru de dorit pentru a preveni caderea parului ar putea fi utilizarea de produse naturale. Kombucha vinaigre balsamique ajuta la evitarea caderii parului prin hranirea foliculul capilar; repară problemele cauzate de tratamentele chimice sau mecanice, oferind strălucire şi splendoare, imbunatatind calitatea parului. Totodată, suplimente precum cele cu vitamina B6 şi zinc pot stimula creşterea părului.
    Pulvérisation de kombucha-vinaigreHayr kombucha tonique Kombucha-vinaigre
0 réponses

Répondre

Se joindre à la discussion ?
Vous êtes libre de contribuer !

Laisser un commentaire

Votre adresse email ne sera pas publié. les champs requis sont indiqués *