PARAZITOL JUNIOR X 250 CPS

Ingredients: pulbere din parți aeriene de cimbru (Satureja hortensis) 18 mg/cps; pulbere din bulbi de usturoi (Allii sativi) 40mg/cps; tinctură de propolis 0,5 mg/cps; pulbere din frunze de aloe (Aloe vera) 11mg/cps.

Cimbrul, usturoiul și propolisul acționează negativ asupra paraziților intestinali (oxiuri, ascarizi, giardia). Aloe susține buna funcționare a tractului digestiv; stimulează peristaltismul intestinal. Produsul ajută la eliminarea protozoarelor și viermilor ce parazitează tubul digestiv.

Administration:
Copii cu vârste între 2-7 ani:1 cps x 3/zi,
între 7-14 ani: 2 cps x 3/zi,
peste 14 ani și adulți: 4 cps x 3/zi înainte de masă cu un pahar de apă Pi sau apă plată, pe o perioada de 10 zile: se face pauză 2 săptămâni și se reia încă 10 zile.

4 replies
 1. Marin Iuliana
  Marin Iuliana says:

  Buna seara! As dori sa va intreb in care dintre farmaciile din Bucuresti distribuiti produsele dvs. Multumesc

  Reply
 2. Iulia Georgescu
  Iulia Georgescu says:

  Hello,

  Ce concentratie are fiecare capsula pentru fiecare dintre ingredientele active? Nu gasesc nicaieri informatia. Multumesc.

  Reply
  • ProNatura
   ProNatura says:

   Ingrediente: pulbere din parți aeriene de cimbru (Satureja hortensis) 18 mg/cps; pulbere din bulbi de usturoi (Allii sativi) 40mg/cps; tinctură de propolis 0,5 mg/cps; pulbere din frunze de aloe (Aloe vera) 11mg/cps.

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *