PERIDENT®, produs apicol combinat cu extracte din plante. Face parte
din gama Perident ce beneficiaza de brevetul international A-00972/2013
Studiile clinice efectuate arata ca semnele si simptomele principale ale
inflamatiei tesuturilor moi orale (roseata, caldura,durere si greutate in
masticatie), cat si sangerarea gingivala si hiperplazia, au fost ameliorate
cu succes prin aplicarea remediului naturist. In plus prin folosirea acestui
produs, perioada de vindecare (cicatrizare) a fost redusa considerabil,
demonstrandu-se eficacitatea acestei optiuni terapeutice.

Spray-ul de gura Perident®
indeparteaza mirosurile neplacute
ale gurii (halena),
improspateaza respiratia,
Hidrateaza.
Ajuta la mentinerea sanatatii
cavitatii orofaringiene,
creste rezistenta
impotriva cariilor dentare.

PERIDENT® 喷雾德古拉

Previne si Igienizeaza

Protectia împotriva cariilor dentare, îndeparteazã mirosurile neplãcute ale gurii, împrospãteazã respiratia. Hidrateazã si ajutã la mentinerea sãnãtãtii cavitãtii oro faringiene.

龋齿

增加从攻击朽烂牙釉质的抵抗

Vindeca Rapid Cicatrizant

Literatura de specialitate demonstreaza ca 80% din populatie prezinta miros greu al gurii, sangerari si dureri gingivale care determina in timp afectiuni parodontale.

Petrident® Spray este un foarte bun dezinfectant, emolient (aloe), antiviral, antibacterian, antifungic (boswellia, mastic gum, propolis, menta), putand fii utilizat cu succes in stomatite, gingivite, faringoamigdalite, afte, candidoze, herpes simplex cat si in extractiile dentare, procedurile de implant.

Madalina

Stiu sigur ca mama l-ar incerca cu siguranta – ea are si o lucrare dentara care o mai sacaie cateodata si e 100% adepta remediilor naturale si produselor romanesti. Mie mi l-a recomandat dentistul dupa o extractie si functioneaza. Daca esti adepta alternativelor mai naturale, Perident poate fi o solutie. Chiar am observat ca se vinde bine la plafare si teleshopping la un pret destul de bun.

MadalinaStudenta ASE
Cristina

Ma bucur ca ti-a facut bine, si eu l-am folosit la recomandarea unei prietene. Este indicat si pentru zgarieturi pe gingii, afte se mai gaseste o solutie la farmacie, care contine xilina si amorteste usor locul si ajuta la vindecare, insa este mult mai scumpa si rezultatele sunt mai intarziate. Eu de obicei asta folosesc cand am probleme.

CristinaProiectant Sisteme Web si Multimedia
卡斯蒂略

Ma bucur nespus ca am vazut pe internet acest produs, il recomand este chiar foarte bun , nu doar indeparteaza mirosul neplacut ci si iti mentine sanateatea orala mai ales daca ai probleme cu sangerarea gingiilor.

卡斯蒂略barman
Georgiana

L-am folosit si eu, este foarte bun,improspateaza respiratia si persista foarte mult, iar in cazul cariilor este eficient.

Georgianaanalist
0 回复

发表评论

想要加入我们的讨论吗?
请随时作出贡献 !

留言

您的电子邮件地址不会被公开。 必填的字段以诺 *