Q10 & L- CARNITINA 30 CPS

q10 & L carnitinaIngrediente: L-carnitină ; Coenzima Q10
-stimulează folosirea acizilor graşi ca sursă principală de energie, favorizând astfel reducerea ţesutului gras şi remodelarea siluetei, fără a diminua masa musculară;
-creşte rezistenţa la efort fizic, fiind de ajutor sportivilor de performanţă şi persoanelor ce depun eforturi fizice intense;
-sursă importantă de antioxidanţi, ce reduc procesele degenerative;
-cardio-protector datorită efectului hipocolesterolemiant.

Mod de administrare
1cps x 3/zi, înainte de mese, cu un pahar de apă Pi sau apă plată, pe o perioadă de 1 lună.

2 raspunsuri
 1. Maria Gheorghiu
  Maria Gheorghiu says:

  Buna ziua!
  Am cumparat on-line de la firma sunny-pharma L-carnitina de 180 mg si am avut curiozitatea sa deschid 15 capsule sa vad ce fel de substanta este inauntru. Unele capsule erau doar pe jumatate pline si altele, erau pline cu un paf alb cristalizat, cu gust si aspect de sare de lamiie. Avea un gusr acrisor intepator ca si sarea de lamiie care se vinde foarte ifetin, la pliculete si se foloseste la prajituri.
  Pentru linistea mea sufleteasca, va rog sa imi spuneti din ce eztrageti dvs. aceasta L-carnitina? Am citit despre beneficiile ei si ca se extrage (sute de mg) din carne de diferite tipuri si numai citeva mg ar fi din surce vegetale, respectiv din ciuperci si ceva legume. Daca se extarge din carne, de ce are gustul si aspectul de sare de lamiie?
  Pina la urma am deschis toate capsulele din cele 3 tiple si le-am verificat pe toate si toate corespund cu comentariile mele de mai sus.
  Nu ar fi mult mai ieftin sa cumpar sare de lamiie si nu sa day banii pe L-carnitina de la firma dlui Dr, Ionut Moraru? Este adevarat sau flas si va rog sa argumentati temeinic! Cum se realizeaza metabolizarea L-carnitinei de 180 mg in interiorul stomacului, nu este prea putina concentratia? Ajunge ceea ce trebuie la celule sa ajute la arderea grasimilor? Din ce fel de substanta primara extrageti dvs. L-carnitina? Ma batea sa ma duc si la un laborator specializat sa verific daca este sau nu L-carnitina in acele capsule.

  Cu stima,
  ing.Maria Gheorghiu
  Anglia

  Răspunde
  • ProNatura
   ProNatura says:

   Buna ziua,
   Va rugam sa specificati exact la ce produs va referiti! Dumneavoastra ati facut observatii la produsul L’Carnitina dar ati postat la Q10 & l’carnitina.Produsele au caracteristici diferite.
   Pentru a verifica observatiile dvs., va rugam sa ne trimiteti numarul de lot al produsului pentru a-l putea identifica in contraprobele pastrate de laborator. Pana nu avem numarul lotului nu va putem ajuta mai mult.Va multumim.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *