A friss levegőt megoldások

A gázok, hogy a környező levegő (széndioxid, nitrogén, oxigén) teljesen híján illata, ennek következtében a kilélegzett levegő szag mentesnek kell lennie. Bár a levegőt érkezik betöltéséhez időnként kevésbé kellemes illatok. Állandó és mulandó, rossz lehelet lehet egy igazi hátrány.

Minden volt egy ilyen élmény, különösen a reggel, ébredés után. Statisticele azt mutatja, hogy 2-3 felnőtt érinti ez a probléma.

Ha az észlelt problémás lesz nem repeziti, a menta és a rágás gumi. Ezek a stratégiák nem csinál semmit, de álcázás fedezésére valamilyen kóros állapot, így jobb, hogy kivizsgálják a probléma okait annak érdekében, hogy megtalálják a legjobb megoldást.

gama-peridentTöbb mint 50 %-ában felelős a rossz lehelet van egy szóbeli higiénia készülék. Élelmiszer-törmelék, hogy rendezze a fogak, íny és a nyelv után minden étkezés bontjuk szét a baktériumok szaporodásának illékony sulfurosi vegyületek, büdös. A leg--bb hatásos hozzáállás áll elkerülve a baktériumok szaporodását:
-Próbáld fogmosás minden étkezés után
-tiszta minden mosás, és a nyelv a fogak ecsettel, vagy egy Kiskanál segítségével
-Használjon fogselymet hatékonyan kirakott
-Kerülje a kiszárad száj; nyál lemossa a törmeléket, és természetesen elegendő mennyiséget kedvez a imnultirea baktériumok
-Ne fogyasszon alkoholt és a dohányzás, amely mellett a szag, hogy hagyja el a nyál váladék, csökkenti a
-hogy ne kiszárad száj inni egy pohár vizet, vagy rágni a cukormentes rágógumi.

Ha nem rendelkezik minden fogászati szeretet, mint a fokhagyma és a hagyma, fogmosás, helyesen és rendszeresen, és még mindig nincs rossz lehelet, mi történik? Nem szabad csüggedni!ROYAL levegőt x 25 fps

MEDICA vin laboratóriumok segítségével a termék ROYAL LEVEGŐT. Cu o compozitie complexa continand ulei de menta, patrunjel si fenicul, este un tratament foarte eficient pentru combaterea halitozei (miros neplacut al respiratiei). Pe de o parte principiile active continute stimuleaza producerea de saliva, realizand o curatare mecanica a cavitatii bucale, iar pe de alta parte diminueaza procesele de descompunere si fermentatie a reziduurilor. Uleiul de menta are rolul de a improspata respiratia pe langa efectul antimicrobian bine cunoscut.

Perident szájvíz îndepãrteazã mirosurile neplãcute ale gurii (halena), împrospãteaza respiratia. Ajutã la mentinerea sãnãtãtii cavitãtii oro-faringiene. Utilizarea apei de gurã plus un periaj regulat reduce acumularea plãcii bacteriene, crescând astfel protectia împotriva cariilor dentare si consolideazã smaltul dintilor.

Spray a száj Perident îndeparteazã mirosurile neplãcute ale gurii (halena), împrospãteazã respiratia. Hidrateazã. Ajutã la mentinerea sãnãtãtii cavitãtii oro faringiene, creste protectia împotriva cariilor dentare.

Perident Plast cu 10 plasturi masticabili

De acum puteti spune adio mirosurilor neplacute. Flyer-halitosis-spray-of-Mouth-perident

0 válaszok

Válaszolj

Szeretné, hogy csatlakozzon a vitát?
Ne habozzon, hogy hozzájáruljon!

Válaszolj

E-mail címét nem publikus. Kötelező kitölteni *