A friss levegőt megoldások

A gázok, hogy a környező levegő (széndioxid, nitrogén, oxigén) teljesen híján illata, ennek következtében a kilélegzett levegő szag mentesnek kell lennie. Bár a levegőt érkezik betöltéséhez időnként kevésbé kellemes illatok. Állandó és mulandó, rossz lehelet lehet egy igazi hátrány.

Minden volt egy ilyen élmény, különösen a reggel, ébredés után. Statisticele azt mutatja, hogy 2-3 felnőtt érinti ez a probléma.

Ha az észlelt problémás lesz nem repeziti, a menta és a rágás gumi. Ezek a stratégiák nem csinál semmit, de álcázás fedezésére valamilyen kóros állapot, így jobb, hogy kivizsgálják a probléma okait annak érdekében, hogy megtalálják a legjobb megoldást.

gama-peridentTöbb mint 50 %-ában felelős a rossz lehelet van egy szóbeli higiénia készülék. Élelmiszer-törmelék, hogy rendezze a fogak, íny és a nyelv után minden étkezés bontjuk szét a baktériumok szaporodásának illékony sulfurosi vegyületek, büdös. A leg--bb hatásos hozzáállás áll elkerülve a baktériumok szaporodását:
-Próbáld fogmosás minden étkezés után
-tiszta minden mosás, és a nyelv a fogak ecsettel, vagy egy Kiskanál segítségével
-Használjon fogselymet hatékonyan kirakott
-Kerülje a kiszárad száj; nyál lemossa a törmeléket, és természetesen elegendő mennyiséget kedvez a imnultirea baktériumok
-Ne fogyasszon alkoholt és a dohányzás, amely mellett a szag, hogy hagyja el a nyál váladék, csökkenti a
-hogy ne kiszárad száj inni egy pohár vizet, vagy rágni a cukormentes rágógumi.

Ha nem rendelkezik minden fogászati szeretet, mint a fokhagyma és a hagyma, fogmosás, helyesen és rendszeresen, és még mindig nincs rossz lehelet, mi történik? Nem szabad csüggedni!ROYAL levegőt x 25 fps

MEDICA vin laboratóriumok segítségével a termék ROYAL LEVEGŐT. Egy komplex összetételű tartalmazó olaj a borsmenta, a petrezselyem és a kapor van egy nagyon hatékony kezelés elleni halitosis (rossz lehelet illat). Egyrészt zárt inha termelődését serkenti a nyál, így a mechanikai tisztítás a szájüregben, és másrészt csökkenti a bomlási folyamatok és fermentáció maradék. Borsmenta olaj, hogy felfrissít a lélegzet-re a jól ismert antimikrobiális hatása mellett.

Perident szájvíz îndepãrteazã arc kellemetlen szaga a száj (halitosis) bated légzés, împrospãteaza. Segít megőrizni a sãnãtãtii cavitãtii oro-garat. Használja a száját vízzel, valamint a rendszeres fogmosás csökkenti a felhalmozódása bakteriális lemez, növeli a fogszuvasodás és a zománc consolideazã elleni védelem.

Spray a száj Perident îndeparteazã arc kellemetlen szaga a száj (halitosis) bated légzés, împrospãteazã. Hidrateazã. Segítségével folyamatosan sãnãtãtii cavitãtii oro garat, védelmet növeli a fogszuvasodás.

Perident Plast 10 foltok rágótabletta

Most búcsút mondhat a kellemetlen szagokat. Flyer-halitosis-spray-of-Mouth-perident

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Szeretné, hogy csatlakozzon a vitát?
Ne habozzon, hogy hozzájáruljon!

Válaszolj

E-mail címét nem publikus. Kötelező kitölteni *