Uriconfort vet 100 tabletta

uriconfort-vet2015-04-24-12.47.00 Összetevők: 1000 mg/cpr: áfonya gyümölcs por (Vaccinium vitis-idaea) 70 mg/tabletta, por a pitypang a légi részei (Taraxacum officinale) 50 mg, tabletta, por fél rezsi zsurló (Equisetum arvense) 50 mg, tabletta, por, a levelek a szőlő-Orvosi tüdőfű (Arctostaphylos uva-ursi) CPR 40 mg, farok/por/cherry (Prunus avium) 40 mg/cpr, Mestecan levél por. (Betula pendula) : aktív: / cpr; joghurt: aktív: por, a cpr; Kombucha: aktív: por, a cpr; fibrulina por 20 mg/cpr; élesztő 20 mg/cpr; selyem kukorica por (Zea mays) 20 mg/tabletta és inaktív összetevők: mikrokristályos cellulóz 350mg/cpr és kukorica keményítő 120 mg/cpr (betöltése ügynökök); következő 80mg/cpr, kolloid szilícium-dioxid: aktív: / cpr és növényi magnézium sztearát 20 mg/tabletta (ügynökök antiaglomeranti).

Kiváló vegyes természetes anyagok termék, amely támogatja a funkciója a vese kiválasztó vese, segít, hogy megszüntesse a víz és a karbamid, a húgysav és kloridok. Kiváló drenor milyen hatással javítja az epe méregtelenítő. Antioxidánsok, vitaminok és ásványi anyagok természetes forrása. Prebiotikus hatású, probiotikus, postbiotic.

Akció: A komplexum az aktív összetevők termék, amely támogatja a funkciója a vese kiválasztó vese, segít, hogy megszüntesse a víz és a karbamid, a húgysav és kloridok. Kiváló drenor milyen hatással javítja az epe méregtelenítő. Antioxidánsok, vitaminok és ásványi anyagok természetes forrása. Prebiotikus hatású, probiotikus, postbiotic.
IGAZGATÁSI ÉS ADAGOLÁS: szájon át közvetlenül, vagy hogy lehet apróra vágott, az élelmiszer.
Kutyák: 1 tabletta / 10 kg/nap 2-3 hónap
Macskák: 1 tabletta/nap 1-2 hónapja

uriconfort-, hogyEllenjavallatok: Nem létezik.

MELLÉKHATÁSOK: A termék jól tolerálható. Vannak ismert mellékhatások nélkül.

CÉLZOTT FAJOK: Kutyák és macskák

TÁROLÁSI FELTÉTELEK
Letétbe helyezik a csomagban, hermetikusan zárt, 15-250C. kizárólag állatgyógyászati használatra. Ezt nem éri el a gyermekek. Az ajánlott napi adag nem haladhatja meg.

BEMUTATÓ: Polietilén palackban a Kupakot és a pecsét, tartalmazó 100 db tabletta

MENTESÍT MÓD: Recept nélkül kapható

Érvényesség: 2 év 15-25 ° c hőmérsékleten eredeti csomagolásban tárolja0C.

Az eltarthatósági után megüresedett állás a közvetlen csomagoláson van körülbelül 40 napSzórólap-uriconfort-know

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Szeretné, hogy csatlakozzon a vitát?
Ne habozzon, hogy hozzájáruljon!

Válaszolj

E-mail címét nem publikus. Kötelező kitölteni *