URO-3xBiotics

Az eurót 3xBiotics/kapszula összetevői: bontott az ecetben erjesztett Kombucha a keverék, száraz ágy a maltodextrin (kultúra a Kombucha, keverési növények: levél, zöld tea-Camellia sinensis, áfonya gyümölcs/Vaccinium myrtillus, Thymus serpyllum/boróka fa, légi részei Pitypang légi részei Taraxacum officinale 250 mg; Amrita (bontott, a virágpor, a Kombucha, maltodextrin ágyon ecetben erjesztett 100 mg; kapszula (zselatin).

Keresztül a gazdag összetétel segít fenntartani az egészségét a húgyúti készülék miatt összehúzó és vizelethajtó tulajdonságokkal; a termék támogatja a kiválasztó függvény a vese, favoring renalã víz, karbamid, húgysav és kloridok megszüntetését.

Az Euro 3 x biotics található zöld tea, áfonya, cimbrisorul, pitypang minden gazdag vitaminokban, a, B, C, ásványi sók, illóolajok, antioxidánsok, aminosavak, enzimek, tanninok, polifenolok, flavonoidok. Növények már fermentált aerob és anaerob kultúrákkal, a sinbiotice baktériumok és élesztőgombák (kombucha). Az erjesztési folyamat vezetett a mentesít-ból minden a tápanyagok és az anyagcserét.

Kombucha egy italra, ismert, több mint 2000 éve a hatása a fizikai és mentális egészség; több baktériumok és élesztőgombák, a sinbioza, szerves savak, fehérje, enzimek, vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, oligopeptide tartalmazza.

Terápiás hatása ezeknek az anyagoknak az az ember, akié ez az összetétel, erjesztett pollen. Kifejezetten úgy tervezték, a vitalitás fenntartásához, és fenntartani az egyensúlyt az egész szervezetre.

Nem alkalmas a személyek allergiás a méh termék, illetve az egyéb összetevők, a termék

Használat: 1-2 SPC x 2 naponta, étkezés előtt fél órával, reggel és este, egy pohár vizet bill.
FL x 60 fps; ℮ = 26.85 g

0 válaszok

Válaszolj

Szeretné, hogy csatlakozzon a vitát?
Ne habozzon, hogy hozzájáruljon!

Válaszolj

E-mail címét nem publikus. Kötelező kitölteni *