Search
Generic filters
Exact matches only

APIPROPPOLEN x 30/60/150 CPS

apiproppolen x 30 CPSIngrediente: atomizat din larve de trântor ; propolis ; polen -tonic general; creste rezistenta organismului la efort fizic si psihic; -reglator hormonal (poate reduce disconfortul asociat menopauzei, andropauzei, pubertăţii întârziate); -Îmbunătăţeşte dinamica sexuală; -imunostimulator; hepatoprotector; antioxidant Mod de administrare 1cps x 3/zi, înainte de mesele principale, cu un pahar de apă Pi sau apă plată, pe o perioadă de 6 luni.

Distribuiti articolul:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

2 thoughts on “APIPROPPOLEN x 30/60/150 CPS

 1. Claudia says:

  Buna ziua,
  Nu le recomand deloc.
  Am achizitionat si eu pastile ApipropPolen 150 capsule care ar trebui sa fie un reglator hormonal dupa cum se spune in prospect, dar mie mi-a reglat „atat de bine” incat menstruatia mi-a intarziat 7 zile iar in momentul in care va scriu dupa 2 saptamani de menstruatie aceasta inca nu da semne ca s-ar opri.
  Asa ca mare grija cu aceste pastile.

  • ProNatura says:

   Stimata doamna, imi cer scuze ca raspund cu intarziere. Produsul Apiproppolen a fost vandut de 20 de ani pe piata interna si internationala , avand nenumarate confirmari ale eficacitatii acestuia (literatura de specialitate, referitor la atomizatul din larve de trantor si polen, arata existenta precursorilor hormonali).
   In conditiile in care nu ati raspuns la tratament este foarte probabil ca dvs. sa aveti o patologie asociata (tulburari endocrine, hipofizare, tiroidiene, tulburari de coagulare, nevrotice sau la nivel genital, chist ovarian, fibron uterin, etc…)
   Sugestia noastra este ca puteti continua tratamentul, care in nici un caz nu este daunator, dar trebuie sa consultati un medic curant, pentru a depista cauzele mentionate mai sus.
   cu stima dr. Ionut Moraru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *