CURA DE SLABIRE & ACAI

Cura de slabire cu AcaiFormula nutritionala de exceptie ce contine minerale si plante exotice. Este astfel conceputa ca, slabind, remodelarea trupului sa se faca fara afectarea masei musculare.
Compozitie: Spirulina (Spirulina platensis) & Chlorella (Chlorella pyrenoidosa), Ortosiphon (Orthosiphon stamineus), Guarana (Paullinia cupana), Ceai verde (Camellia sinensis), Fibrulina fibre vegetale & Acai (Euterpe oleracea).
Spirulina&Chlorella realizează un aport important de aminoacizi esentiali, săruri minerale, vitamine şi oligoelemente deficitare în orice regim de slăbire.
Orthosiphonul conţine polifenoli cu acţiune diuretică crescând eliminarea renală a apei dar şi a reziduurilor metabolice: uree, acid uric şi cloruri, fara a provoca pierderi de potasiu din organism.
Guarana stimulează metabolismul celular, în special arderile la nivelul ţesutului adipos, ajutând la remodelarea siluetei.
Ceaiul verde, un foarte bun tonic, dar şi diuretic şi hipolipemiant, este ideal în timpul curelor de slăbire.
Combinatia de acai & fibrulina este bogata in fibre vegetale – benefica pentru sanatatea colonului, a tranzitului normal, in cure de slabire – dar si in principii active  (vitaminele B1, B2, B3, Vitamina C, Vitamina E), aminoacizi esentiali, minerale (calciu, fosfor, potasiu), enzime, carbohidrati, Omega 3-6-9. Reduce pofta de mancare, crescand in acelasi timp vitalitatea, avand ca rezultat o slabire sanatoasa si de durata.
Mod de administrare: Produsul se ia cu o jumatate de ora inainte de mese, conform schemei de pe cutie.
Prezentare: 168 capsule + 42 comprimate
Completati aceasta schema terapeutica cu o dieta sanatoasa, exercitii fizice si echilibru mintal!
 

One thought on “CURA DE SLABIRE & ACAI

  1. silvia says:

    buna ziua ! pe cutia acestui produs, in prospect si pe site-ul: dvs http://www.pronaturastore.ro/cura-de-slabire-acai-168-capsule-42-comprimate?search=cura%20de%20slabire, scrie ca produsul se ia cu o jumatate de ora dupa mesele principale, cu un pahar de apa calda. nelamurirea mea a aparut cand pe cutia produsului cu chrom scria ca se ia inainte de masa, plus ca la ambele produse scrie ca dupa masa este indicat sa bei un pahar de apa calda, cu lamaie. va trimit acest email pentru ca folosesc de mult timp produsele dvs, nu vreau sa imi pierd increderea in ele si consider in acelasi timp ca aveti o responsabilitate fata de clientii dvs. cam atat. sper sa remediati cat mai repede problemele semnalate. cu stima

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *