Search
Generic filters
Exact matches only

Lure Hsu – Femeia care la 42 de ani arata ca o adolescenta

care-e-secretul-lui-lure-hsu

Se numeşte Lure Hsu, este designer de interioare şi are  42 de ani. Da, aţi citit bine! Are 42 de ani şi arată ca la 15 ani.

Care este secretul ei?

Lure-HsuCu siguranţă am văzut adolescente care arătau mai mature decât Lure. Este din Taiwan şi a devenit celebră în mediul online după ce o rudă a postat o fotografie cu Lure Hsu cu ocazia aniversării a 40 de ani. Toată lumea a crezut că este o greşeală şi că este imposibil să arăţi astfel la această vârstă.

Presa din Taiwan a supranumit-o „Zeiţa fără vârstă“.

Femeia a oferit un interviu în care a dezvăluit care sunt secretele tinereţii fără bătrâneţe. A declarat că totul ţine de alimentaţie şi hidratare.
Bea incredibil de multă apă şi nu mănâncă zahăr. În fiecare dimineaţă bea o cafea neagră, fără zahăr şi fără lapte.
„Hidratarea este extrem de importantă, ea încetineşte procesul de îmbătrânire şi reduce apariţia liniilor fine şi a altor probleme ale pielii“, a declarat Lure Hsu.
Asiatica are şi o dietă destul de stictă, preferă mai mult alimentele vegetariene. Carne mănâncă foarte rar şi evită cât poate de mult mâncărurile picante.
Pentru a vă menţine pielea sănătoasă, soarele este foarte important, dar nu expunerea excesivă, mai ales în timpul verii. Chiar şi atunci când soarele nu este puternic, ar trebui să folosiţi protecţie solară, deoarece pielea atinsă de soare este mai uscată şi face mai uşoară apariţia unor pete şi a liniilor fine…
Femeia care a găsit secretul tinereţii a declarat că ia pilule de colagen şi de vitamina C care ajută regenerarea pielii. Lure a mai spus că dacă ne menţinem corpul foarte hidratat, nu lăsăm ridurile să apară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *