pronatura1.png
POPULATIEDECESE/MILIONIMBOLNAVIRI/MILION
USA331.145.19748014682
GERMANIA83.803.9591102533
ROMANIA19.227.5111272809
CHINA1.439.323.776359
MADAGASCAR27.736.1944420
VIETNAM27.401.56507

Doctorul Ionut Moraru, in urma evaluarii datelor prezentate de Worldmeter COVID-19 din data de 04-08-2020, trage urmatoarele concluzii:

Vreau sa acordati atentie diferentei imense dintre USA, Germania fata de China, Madagascar si Vietnam unde medicina alternativa este folosita in procente uriase. Chinezii si Vitnamezii folosesc in majoritatea cazurilor medicina alternativa (acupunctura, ozonoterapia, vit C in doze uriase, propolis, artemisia, etc…), iar in Madagascar, se  ofera gratuit in ultímele 3 luni o bautura din Artemisia numita “Covid organics”.

Rezultatele exceptionale din punctul meu de vedere sunt date de faptul ca:

a) utilizeaza intr-un mod masiv medicina traditionala alaturi de medicina alopata (aplica medicina integrativa)

b) in toate protocoalele celor 3 tari asiatice se regasesc specii de artemisia

In urma cu 7 zile “Der Spiegel” a publicat  faptul ca importantul Institut de Cercetari Max-Planck sustine, cu probe stiitifice, prin directorul acestei institutii Peter Seeberger, necesitatea utilizarii Artemisiei in COVID-19 si anunta impreuna cu un consortiu danez si american lansarea de produse continand aceasta planta Artemi Life .

Institutul de Cercetari Max-Planck vezi aici

 PopulatieDecese/milion popCazuri noi/million pop
USA331.621.59769526.829
Germania83.869.6651215.268
Romania19.196.12633711.070
China1.439.323.776360
Madagascar27.911.8179608
Vietnam97.616.7090.412

Gama noastra Artemisia Based Products  cuprinde:

1) Pachetul PAN VIRUCIDIN include: PAN VIRUCIDIN pulbere, PAN VIRUCIDIN SPRAY ORAL si PAN VIRUCIDIN NEBULIZATOR NAZAL (ultímele doua fiind oferite gratuit).

a)  PANVIRUCIDIN STICK – 20 de stickuri cu pulbere 6,1 gr          

Compozitie: –  Atomizat din plante fermentate  (Artemisia absinthium, Glycyrrhiza glabra, Moringa oleifera, Terminalia chebula, Taraxacum officinale, Sambucus nigra, Zingiber officinale, Panax ginseng, Allium sativum, Prunus armeniaca, Ginkgo biloba, Olea europaea, Uncaria tomentosa, Curcuma longa), Propolis verde, polen poliflor fermentat in consortiu Scoby, colostru bovin fermentat in kefir, sulfat de zinc, Withania somnifera, Boswellia serrata, Nigella sativa, Cinnamomum verum, atomizat din larva de trantor, vitamina C, vitamina D3.

Pe langa efectele multiple ale plantelor fermentate (antivirale, antibacteriene, antifungice, antiparazitare, antioxidante, imunomodulatoare), produsul contine si alte elemente importante:

Col-kefir (colostru bovin fermentat in kefir) care contine, peptide bioactive, imunoglobuline, lactoferina, factori de crestere si antitumorali, elemente antivirale si antibiotice, post/pre/probiotice.

Amrita (polen poliflor fermentat in consortiu Scoby) bogat in prebiotice, probiotice, postbiotice, paraprobiotice, polifenoli, flavonoizi, siliciu organic, short chain fatty acids (SCFA), acizi organici, enzime, minerale, vitamine.

Apilarnil (atomizat din larve de trantor) bogat in proteine,aminoacizi esentiali, glucide, lipide, acizi nucleici, hormoni, celule embrionare, enzime, vitamine, minerale.

Vitamina C creste imunitatea, are puternic efect antioxidant, stimuleaza sinteza de colagen, stimuleaza absortia fierului, intareste vasele de sange.

Vitamina D3, pe langa influentarea metabolismului calciului, prezinta un puternic efect antiinflamator si imunomodulator.

b)  PANVIRUCIDIN SPRAY ORAL 30ML (Gratuit)

Compozitie: Artemisia, Terminalia chebula, Moringa, Ghimbir, Lemn-dulce, Papadie, Soc, Propolis verde, Oregano, Embelia, Ag Coloidal.

Are actiune locala si generala ce protejeaza poarta de intrare orofaringeana (efect antiviral, antibacterian, antiseptic, antifungic si imunostimulator).

Se recomanda ca dupa aplicare, timp de 30 de minute, a nu se consuma lichide si alimente. Poate fi folosit si ca sanitizer pentru masca.

c)  PANVIRUCIDIN NAZOMER SPRAY NAZAL 30ML (Gratuit)

Compozitie: Pelin, Terminalia chebula, Propolis verde , Ulei de oregano, Embelia, Ag Coloidal, Sulfat de Zn, Apa de Mare.

Protejeaza antiviral si antibacterian a 2-a poarta de intrare – mucoaza nazala. Lavajul nazal efectuat cu acest produs are pe langa rolul de impiedicare a proliferarii germenilor patogeni si acela de indepartare a alergenilor si a particulelor materiale (PM) din aerul poluat, fiind dovedit faptul ca fixarea virusilor aerogeni (SARS Cov-2) de aceste particule le prelungeste viabilitatea.

2) Artemisia 3xBiotics, flacon cu 40 capsule

Ingrediente/capsula: atomizat din plante fermentate (Artemisia absinthium, Curcuma longa, Zingiber officinale, Coffea arabica, Glycyrrhiza glabra), polen poliflor fermentat in culturi SCOBY – pulbere de Shilajit & Triphala (Phyllanthus emblica, Terminalia chebula, Terminalia bellirica).

Prezinta pe langa efectele benefice hepato biliare si eficienta in preventia si tratarea malariei fiind utilizata in medicina traditionala chineza, dar si in Delta Dunarii, unde pescarii lipoveni au folosit-o in acelasi scop pana la aparitia antimalaricilor de sinteza clorochina/hidroxiclorochina.

Artemisia (pentru al carei principiu activ artemisinina i s-a acordat in anul 2015 Premiul Nobel) are actualmente numeroase studii ce dovedesc efectele benefice in infectiile cu SARS Cov-2. Artemisinina, chiar daca este prezenta intr-o cantitate  mai mica in Artemisia absinthium este biodisponibilizata prin procesul de fermentatie al plantelor  medicinale care duce si la formarea de acid acetic cu efecte de “curatare” a ficatului si impiedicarea formarii de cheaguri sangvine; in actuala pandemie complicatiile apar in special datorita cedarii organelor prin coagulopatia diseminata.

Beneficiile pe care produsul Artemisia 3xbiotics le aduce asupra organismului sunt variate :

  • Este un produs cu puternic efect antiviral, antibacterian, antiinflamator, antioxidant
  • Stimuleaza eliminarea parazitilor, prin actiunea sa antiparazitara la nivel intestinal
  • Stimuleaza sistemul imunitar prin intarirea imunitatii celulare
  • Imbunatatete digestia, functia hepatica si vezica biliara realizang astfel si coagularea
  • Previne si combate proliferarea celulelor tumorale; artimisinina este un compus dovedit cu puternic efect asupra celulelor tumorale.

3) ARTEMISIA fermented herbs, flacon de 100ml

Procesul de fermentare asigura o mai buna biodisponibilitate a principiilor active (creearea de noi metaboliti, inclusiv de acid acetic cu efect anticoagulant si de fluidizare a Qi-ului), dar si aportul de probiotice.

4) Coffee mix be well with artemisia&chaga 200g

Ingrediente: Caffea Verde, Cacao (Theobroma cacao), Chaga (inonotus obliquus), Pelin (Artemisia absinthium).

Studiile recente arata ca asocierea Artemisiei cu cofeina potenteaza efectele acesteia. Chaga, ciuperca medicinala, din zona Siberiei, a fost utilizata de secole in lupta impotriva infectiilor virale si a afectiunilor tumorale, cercetarile demonstrand efectele imunologice de potentare a celulelor Natural Killer (NK). Cacaoa are un puternic efecto antioxidant, energizant si antidepresiv. De asemenea, gratie polifenolilor continuti, cacaua are actiune cardioprotectoare si scade riscul formarii cheagurilor de sange.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *