Search
Generic filters
Exact matches only

Pachetul Pan Virucidin – Artemisia – Ediția Covid-19

Pro-natura oferă de aproape 20 ani produse direct din natură pentru a preveni afecțiuni și a face față diverselor condițîi fiziologice multiple, cum ar fi sarcina, îmbătrânirea. Că urmare a crizei medicale actuale venim cu nouă gama de produse Pan Virucidin ®, pe baza informațiilor publicate de multe Instituții de cercetare occidentale și cele oferite de Academiile de Medicină Tradițională chineză, vietnameză și malgașă. Cele mai active ingredientele utilizate în acest pachet au puternice efecte antivirale, antibacteriene, antifungice. antiparazitare (exemplu: antimalarică), antioxidante, antiinflamatorii, imunomodulatoare, anti trombotice, anti fibrotice, anticancerigene. Dintre acestea, un loc important îl ocupă Artemisia, propolis verde brazilian, zincul și probioticele.

-Artemisia absinthium prezintă pe lângă beneficiile hepato-biliare și ginecologice, efecte și eficiență în prevenirea și tratamentul malariei, fiind folosit în medicină tradițională românească până la apariția antimalaricelor de sinteză: clorochină / hidroxiclorochina. -Artemisia annua, (al cărui principiu activ, artemisinina, a primit acum 5 ani premiul nobel că și medicament de elecție pentru malarie), are în prezent numeroase studii care dovedesc efectele benefice în infecțiile cu SARS Cov-2. DIn aceste studii, am extras din jurnalul modern herbal medicine acest articol publicat în septembrie 2020 unde se vorbește despre rolul important al Artemisiei în medicină chinezească tradiționale în tratarea pandemiei Covid-19.

WorldoMeters, un site de statistici în timp real, oferă la dată de 28 octombrie informațîi despre rată de infectare și mortalitate cu Covid-19 despre țări precum Statele unite sau România unde avem peste 300 decese la 1 milion de oameni, și China sau Vietnam unde nu există nici măcar un singur deces la 1 milion de oameni. Aceste țări asiatice cunosc tainele medicinei alternative, inclusiv beneficiile Artemisiei.Multe alte articole discuta despre necesitatea folosirii Artemisiei că tratament pentru Sars-Cov2, printre care și Revista Wiley în acest articol publicat în Mai, anul acesta.În pandemia actuală, complicațiile apar în principal din cauza cedării organelor datorită coagulopatiei diseminate. Artemisininul se găsește în plantele Annua și Absinthium. Artemisiei absinthium, bogată și ea în artemisinina, prin fermentare îi este crescută biodisponibilitatea principiului activ. Această fermentare duce la formarea acidului acetic ce are efecte de „curățare” a ficatului și previne formarea de micro și macro cheaguri de sânge. Pe lângă acidul acetic, tot fludifiante ale sângelui sunt și următoarele plante pe care le regăsim în pachetul pan virucidin: Ginko biloba, curcumă, usturoi, ghimbir, frunze de măslin, grapefruit, scorțișoară. -Propolisul verde brazilian este cel mai puternic antiviral și antioxidant din toate categoriile de propolis. La fel că Artemisia, acționează că un blocant al enzimei PAK1 (kinaza patogenă) a cărei creștere excesivă apare în cancer, inflamație, malarie, infecțîi virale pandemice, inclusiv gripă, HIV și SARS Cov-2, conform articolului nr. 131 publicat în August, anul acesta, în revita Elsevier. Pe lângă această, are rol antiviral, antibacterian, antifungic, antiparazitar, antioxidant, antiinflamator, antitumoral, antiseptic, fiind un excelent imunomodulator. Propolisul ajută și la îmbunătățirea activității plămânilor, având efecte spectaculoase în cazul bronșitei acute, abcesului pulmonar, tuberculozei, astmului infecțios. De asemenea, menține sănătatea aparatului cardiovascular, scăzând tensiune arterială.

-Zincul intervine în sute de procese enzimatice fiind un puternic antiviral și imunomodulator. Zincul are capacitatea de a spori imunitatea înnăscută și dobândită în cursul unei infecțîi virale, având în vedere că Zincul din celulă infectată poate opri replicarea SARS-CoV2, conform rezultatelor multor studii, precum al revistei de specialitate Springer Science + Business Media în articolul lor publicat anul acesta pe 10 mai. Acest articol recomandă folosirea Zincului că și tratament pentru Covid-19. Nu este de mirare că Donald Trump, președintele Americii, a folosit acest tratament în timpul și după contactul sau cu Sars-Cov2.

-Probioticele prezente în procesele de fermentare a plantelor medicinale, a polenului poliflor și colostru, cresc imunitatea prin stimularea celulelor imune din plăcile Payer, atașate intestinului. Celulele imunitare reprezintă 80% din sistemul imunitar, restul fiind reprezentați de celulele măduvei osoase, ganglionii limfatici, timusul, etc… Probioticele mai favorizează digestia și absorbția substanțelor nutritive și previne apariția mucoasei intestinale permeabilă.Produsul mai conține și alte elemente consacrate deja în terapiile covid precum vitamina D3 și Vitamina C, usturoiul negru, ashwaganda, rășină arborelui de tamaie Boswelia Serată cât și chimenul negru, un bine-cunoscut remediu al orientului apropiat. Pachetul Pan Virucidin free gifts este folosit pentru manifestările pulmonare. Acesta include două elemente gratuite – spray oral și spray nazal ce blochează pătrunderea și înmulțirea virusurilor la nivelul mucoaselor rinosinusale și orofaringiene. Pentru formele cu debut digestiv, va recomandăm pachetul free gifts cu 5 stick-uri gratuite. Pentru copii, avem pachetul de pan Virucidin Junior.

Distribuiti articolul:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

2 thoughts on “Pachetul Pan Virucidin – Artemisia – Ediția Covid-19

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *