Top 5 beneficii ale propolisului verde brazilian

top 5 beneficii ale propolisului verde brazilian

Dacă sunteți în căutarea unui mod natural de a vă îmbunătăți sănătatea, nu există un loc mai bun pentru a începe decât propolisul verde brazilian. Vezi in continuare cele top 5 beneficii ale propolisului verde brazilian.

Ce este propolisul verde brazilian?

Ce este propolisul verde brazilian?

Propolisul verde brazilian este o substanță rășinoasă colectată din mugurii anumitor copaci care se găsesc în Brazilia.

Acesta este alcătuit din ceară de albine, polen, rășină și uleiuri esențiale produse de albinele care trăiesc pe acei copaci.

Această substanță a fost folosită de popoarele indigene din America de Sud de mii de ani ca agent antibacterian.

A fost adusă pentru prima dată în Europa de către exploratorii portughezi la începutul secolului al XVI-lea, dar nu a devenit populară decât în anii 1800, când armata lui Napoleon a folosit-o în timpul campaniilor din Egipt și Siria

Este folosit ca tratament natural pentru tot felul de afecțiuni și poate fi luat sub formă de capsule sau transformat într-un extract hidrogliceric care poate fi pus pe piele, frecat pe gingii sau administrat oral.

Rășina de copac are proprietăți antibacteriene care o fac excelentă pentru vindecarea rănilor și combaterea infecțiilor.

Cea mai importantă componentă a sa se numește “catehină”, care este un tip de antioxidant care ajută la combaterea radicalilor liberi (băieții răi din corpul tău). Acest lucru îl face eficient împotriva multor tipuri diferite de cancer, inclusiv împotriva cancerului de sân.

Este posibil să fi auzit că consumul de ceai verde poate ajuta la prevenirea cancerului – și este adevărat! Dar extractul de propolis verde brazilian este chiar mai bun, deoarece conține catechine în concentrații mai mari decât ceaiul obișnuit. De fapt, unele studii arată că administrarea de extract de propolis verde brazilian ajută la încetinirea creșterii celulelor canceroase cu până la 90 la sută!

Propolisul verde brazilian – antibiotic natural

Propolisul verde este un antibiotic natural

Propolisul este o substanță rășinoasă pe care albinele o creează pentru a-și proteja stupii de germenii invadatori.

Albinele colectează rășina lipicioasă din copaci și o folosesc pentru a cârpi găurile din stupii lor, precum și pentru a sigila spațiile mici dintre părțile stupului (cum ar fi pereții).

Se crede, de asemenea, că propolisul poate ajuta la prevenirea pătrunderii paraziților în stup.

Propolisul verde brazilian a fost folosit de triburile indigene timp de mii de ani ca agent antibacterian, deși oamenii de știință încă îi cercetează proprietățile.

Cele mai recente studii sugerează că extractul de propolis verde brazilian poate fi util pentru tratarea infecțiilor bacteriene, cum ar fi angina streptococică sau bolile gingivale.

De asemenea, poate ajuta la reducerea inflamației și a umflăturilor din gură cauzate de aceste infecții.

Contine bioflavonoide care actioneaza ca antioxidanti, reducând deteriorarea celulelor de catre radicalii liberi.

S-a demonstrat că propolisul verde ajută la combaterea infecțiilor precum acneea și sinuzita, plus că poate ajuta la ameliorarea simptomelor eczemelor și psoriazisului prin reducerea inflamației și a roșeaței pielii.

Acidul cafeolquinic, un compus majoritar prezent in propolisul verde are efecte antivirale dovedite de studii clinice .

Propolisul verde brazilian – inamicul colesterolului.

Propolisul verde brazilian - inamicul colesterolului.

Extractul de propolis verde brazilian este deosebit de util pentru menținerea unui nivel sănătos al colesterolului.

Iată patru moduri în care acest supliment uimitor vă poate ajuta să vă reduceți riscul de boli de inimă:

1. Ajută la prevenirea oxidării colesterolului LDL în corpul dumneavoastră, ceea ce reduce riscul de boli de inimă prin reducerea acumulării de plăci în artere și întărirea pereților capilarelor.

2. Scade colesterolul LDL prin inhibarea activității HMG-CoA reductazei, o enzimă care transformă colesterolul alimentar în acizi biliari – care sunt apoi excretați din organism prin fecale (sau urină). Așadar, mai puțin LDL înseamnă mai puțin colesterol în sânge!

3. Reduce trigliceridele prin faptul că interferează cu absorbția acestora din alimente în sânge – ceea ce înseamnă că sunt procesate mai repede decât de obicei, reducând nivelul trigliceridelor în doar trei săptămâni!

4. Crește colesterolul HDL (bun) prin blocarea enzimei responsabile de conversia HDL înapoi în alte tipuri

Propolisul verde brazilian – Efect antiinflamator si antiulceros.

Efect antiinflamator si antiulceros.

În numeroase studii clinice, s-a demonstrat că propolisul verde brazilian reduce semnificativ simptomele de gastrită, urticarie, erupții cutanate și multe altele. Este recomandat în gastrite, în special gastrite ulcerative; prevenirea și tratamentul ulcerelor gastrice și duodenale; esofagite; hemoragii; enterite; ca adjuvant în afecțiuni hepatice, precum hepatita sau ciroza; dar și în tusea uscată alergică, dureri de gât, leziuni bucale secundare fumatului (leucoplazie), alergii asociate cu frigul (febra fânului) și alergii de contact manifestate prin urticarie sau mâncărimi (prurit).

Efectul antiinflamator al propolisului verde a fost atribuit conținutului său de polifenoli (flavonoide).

Adjuvant in chimioterapie si rol in inhibarea celulelor tumorale.

propolis verde brazilian Adjuvant in chimioterapie si rol in inhibarea celulelor tumorale.

Artepillin-C, un compus fenolic care se găsește exclusiv în propolisul verde brazilian, poate fi asociat cu suprimarea celulelor tumorale. Într-un studiu realizat de Departamentul de Biochimie al Universității Federale din Sao Paulo, s-a demonstrat că artepillin-C are activitate anticancerigenă asupra celulelor canceroase de sân și a celulelor canceroase de prostată. Cercetătorii consideră că acest compus ar putea fi utilizat potențial și pentru tratarea altor tipuri de cancer!

Într-un alt studiu realizat de Institutul Național de Știință și Tehnologie pentru Conservarea Biodiversității (INCT-Bio), s-a demonstrat că artepillin-C are beneficii semnificative pentru sistemul imunitar, cum ar fi reducerea inflamației, creșterea fagocitozei și sporirea activității macrofagelor. Aceste rezultate sugerează că artepillin-C poate juca, de asemenea, un rol important în tratarea bolilor autoimune, cum ar fi artrita reumatoidă sau scleroza multiplă, prin suprimarea sistemului imunitar!

Accelereaza vindecarea ranilor si sustine regenerarea celulara.

 propolis verde brazilian Accelereaza vindecarea ranilor si sustine regenerarea celulara

Propolisul verde brazilian este un antioxidant puternic care poate ajuta la repararea și funcționarea celulelor pancreatice pentru a asigura un nivel optim de insulină necesar pentru a menține glicemia în limite normale.

Extractul de propolis verde are proprietăți antioxidante puternice și reprezintă amestecul perfect de nutrienți pentru a ajuta la prevenirea complicațiilor diabetului și la îmbunătățirea calității vieții.

Propolisul verde brazilian conține peste 200 de flavonoide, care sunt cunoscute și sub numele de bioflavonoide. Acești compuși se găsesc în multe plante, inclusiv în fructe și legume, ierburi, leguminoase, nuci și semințe. Ei sunt responsabili pentru multe dintre beneficiile pentru sănătate pe care le oferă aceste alimente.

Ajuta la repararea si functionarea celulelor pancreatice pentru a asigura niveluri optime de insulina necesare pentru a mentine glicemia in limite normale.

Extractul de propolis verde are proprietati antioxidante puternice si este amestecul perfect de nutrienti care ajuta la prevenirea complicatiilor diabetului si imbunatateste calitatea vietii.

S-a demonstrat că propolisul verde brazilian poate promova producția de colagen, poate reduce inflamația și poate diminua durerea. Un studiu a constatat că extractul de propolis verde brazilian a crescut proliferarea celulară în fibroblastele dermice umane cu până la 24% în comparație cu celulele de control netratate. Un alt studiu a constatat că aplicarea topică a propolisului verde brazilian a accelerat vindecarea rănilor la șobolani prin stimularea angiogenezei.

În plus față de proprietățile sale de vindecare a rănilor, se știe că propolisul verde brazilian are efecte antibacteriene asupra multor agenți patogeni comuni ai pielii, inclusiv Staphylococcus aureus și Pseudomonas aeruginosa.

Propolisul verde brazilian este cu adevărat un medicament natural uimitor cu multiple beneficii și sperăm să demonstrăm acest lucru prin produsele noastre: Green Propolis 60 capsule, Green Propolis picaturi orale 30ml, Green propolis + Aur coloidal spray 30ml.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *