5 Metode Naturale de Protectie Impotriva Infectiei Cailor Respiratorii Superioare

5 metode naturale de protectie impotriva infectiei cailor respiratorii

Va recomand 5 metode naturale prin care puteti sa va protejati eficient impotriva infectiilor cailor respiratorii superioare cu produse care si-au dovedit eficacitatea. 

Gargarisme

Apa de gura Perident si Prop-Oral, folosind spray-uri orale Perident C, Apimer si Apimer Forte. Faceti gargara dimineata si seara, si folositi spray-uri orale ori sunteti in aglomeratii. Folositi-le in mijloacele de transport in comun, magazine sau calatoriti mai multe persoane in masina.

Inhalatii

Faceti inhalatii cu Vapoforte seara cand ajungeti acasa.

Spray de gura sau nazal

Aceste sunt alta metoda eficienta de a proteja caile respiratorii. Ingredientele folosite, argint coloidal, aur coloidal, tea-tree oil, oregano oil, curcuma, au fost dovedite stiintific ca fiind eficace in combaterea patogenilor. Puteti folosi cu succes gama noastra de spray-uri Nazomer (Nazomer Forte, Nazomer Silver, Nazomer Silver VAC) sau gama de spray-uri cu Propolis (Propolis cu Aloe, Propolis cu Galbenele, Propolis cu Catina, Propolis cu Australian Tea-Tree, Propolis cu Aur Coloidal si Curcuma, Propolis cu Argint Coloidal si Eucalipt, Propolis cu Argint Coloidal si Oregano).

Spray de camera

Inainte de a folosi incaperile (acasa sau birou) este foarte bine sa folositi un spray-ul de camera Natural Sanitizer. Va purifica aerul si veti fi protejati.

Spray pentru masca de protectie

Nu in ultimul rand, va recomand sa purtati masca, prima bariera de protectie. Pentru a avea un efect sporit, pulverizati pe masca┬á Spray cu Propolis si Argint coloidal, special creat pentru a eficientiza acest accesoriu. Dupa 30 sec – 1 minut alcoolul se evapora si veti inhala uleiuri esentiale din propolis.

Studii efectuate in clinici din SUA au demonstrat efectele virucide si de igienizare a cavitatii bucale ale apei oxigenate. Folosirea sa ca antiseptic a cavitatii bucale, prin intermediul clatirii dese a mucoasei orale (gargarisme), poate fi in mod special eficace in prevenirea infectiei generata de coronavirus. Va recomand Perident Apa de Gura, cu apa oxigenta si argint coloidal.
Argintul coloidal potenteaza efectele apei oxigenate, iar uleiurile de oregano si menta, pe langa efectele antivirale si antiinflamatoare, confera o respiratie proaspata.

Urmati toate aceste recomandari, utilizati produsele de mai sus (pe care le gasiti pe situl nostru pro-natura.ro) si impreuna vom reusi sa prevenim evenimentele nedorite.

Cu drag,
Dr. Ionut Moraru
Pro Natura

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *