SpikeCov este foarte iubit la noi. Efectele sale, impreuna cu Panaceum, sunt miraculoase. Daca eu le propun in tratamente, nimeni nu pune semne de intrebare. Toata lumea are incredre. Mai ales ca, starea de bine se instaleaza repede, dupa primele 2-3 zile

Cu aparatul de biorezonanta, am testat SpikeCov otetul kombucsa.

Am in tratament o doamna din Baia Mare, 60 ani, triplu vaccinata.

Acum este a treia luna consecutiva la mine. Am trei citiri pe Quantum analizer. Pe Diadens PC am doua. Softul Quantum imi face si analiza comparativa a citirilor.

Primul beneficiu cert, il avem pe cardio-vasculare. Valorile au revenit in trei luni aproape pe ținte. 🙂 familia doamnei a urmarit cu interes scanarea. Au fost placut surprinsi.

Al doilea beneficiu pe uro-renale: la pacientii cu diabet s-a imbunatatit perfuzia renala precum si capacitatea tubilor contorti distalu. In sensul ca a disparut glicozuria (la analuza biochimica a urinei), iar la biorezonanta a revenit la normal ureea si acidul uric.

Diadens are, prin electrodul de diagnostic, pozibilitatea de a face compatibilitatea cu medicamentul. Adica pot sa vad daca avem sau nu beneficii atunci cand, persoana tine electrodul in pumn, iar in el pun diferite medicamente.

Am utilizat pentru toti acestia: SpikeCov 3×2 lingurite, Panaceum 3×1 lingurita
si, pentru ca aproape toti aveau o incarcatura fungica pe limba si pana jos in zonele genitale (la analiza din raclaj lungual a iesit negativ pentru Candida Albicans, Krusei sa Parapsilosis), am adaugat: Candifender 2×1, Madtic gum 2×1
Capsulele desfacute si tinuta pulberea pe limba, in gura, cate minute, apoi inghitita lent cu apa. Incarcatura linguala a disparut dupa primele 10 zile. Toti afirma ca au o stare generala din ce in ce mai buna.

Domn, 66 ani, nevacvinat, intors acasa dupa 30 ani de rataciri prin străinatați, sarac lipit doar cu o pensie modica dintr-o alta tara… A fos primit de copii in stare generala extrem de alterata, tremor, pierdut emotional.

A fost internat vreo luna in doua spitale. Externat fara diagnostic, cu o medicatie…așa: Nebilet, NoSpa, Algocalmin, Sorbifer.

La mine pe biorezonanta am: disbioza, schimbul de gaze alterat, saturatia oxigen mica, functia de pompa a vrntricolului stang alterata ( nu stiu, aorta sau valva AO 🤔), un prediabet, neurologic: demielinizare usoara, neurodegenerare secundara alterarii functiilor intestinelor, deficiti de minerale, metabolismul aminoacizilor in hiperactivitate…

Asadar, m-am dus usor, tot a saptea zi am mai introdus un medicament, alternative zile pare si impare.

Astazi domnul este stabil, este vesel si isi doreste sa isi reia viata in cat se poate de adevarata normalitate: Scutellaria, Mucuna, Neuro, Adaptogens, Beetroot, Butirat, Amrita, Seniorii, Passiflora picaturi, Spray nazal Neurodegenerative blockers. Multumim domnului Dr. Ionut Moraru.

Hemo stop block

Acesta este alta minune 🙂

Tocmai l-am testat pe mine. Volens nolens m-am zgariat la brat. Tabla. Destul de adanc, cam 10-12 cm lungime.

Am aplicat o data abundent pe rana. Sangerarea s-a oprit cam in 2-3 minute. Dincolo de aceasta, are efect calmant. Adica la aplicare nu numai ca nu ustura dar si linisteste imediat.

De asemeni, are efect cicatrizant. Am sters gelul cam dupa 10 minute. Am aplicat ceva mai putinel. Am pus omni plast. Sunt cateva ore de atunci. In acest rastimp nu m-a mai durut ( deci calmeaza/anesteziaza 🤔) si, s-a restras roseata si inflamatia. Las peste noapte sub pansament. Sigur se va vindeca rapid. Are efect cicatrizant cu siguranta 🙂

Multumesc din suflet

Da. Da ☺️ am pus 1 ora patlagina zdobita
Apoi miere cu propolis
Dar 🙂
Peste noapte am lasat gelul Hemo stop. Pentru ca a calmat durerea. Si s-a retras inflamatia.
Acum am lasat bacteriilor aerobe sa inchida rana. La aer liber ☺️

Pana acum, dupa patlagina, puneam pe rani pulbere de cordiceps din capsule.

Am avut un bebe in tratament cu rani pe toata zona unde a fost scutecul. Era pe alocuri cu pustule, pe alocuri se sparsesera si era rana vie.

Curatate cu apa si gelul de dus bebe de la dumneavoastra
Alergin gel
Pudrare cu cordiceps pulbere
Acum crema cu Mimoza
Foarte frumos isi revine ☺️

Buna dimineata!

Vesti bune de la spitalul municipal Alexandru Simionescu Hunedoara, sectia cronici, mama a avut sambata recoltare pt clostridium, proba 2, rezultat 18,8 cu etalon pozitiv 1,1. Ieri mi au dat mesaj ca la repetare analiza a iesit negativ, la ea cel mai repede din cei afectati.
Tratament cu Vancomicina ,inca ceva similar, nu am recunoscut denumirea comerciala si nu mi am notat ce au spus prin telefon plus Amrita (2-2-2) administrate prin sonda nazogastrica.
Acum i au scos sonda ca nu o mai suporta, roseata a fetei, si se ineca, profnosticul este rezervat, de 23 de zile alimentata pe vena ,insa a scapat de clostridium cel mai repede.

pronatura blog wallpaper

Blogul ProNatura cu suplimente naturiste, dermatocosmetice și dispozitive medicale este locul unde sunt prezentate informații, sfaturi și resurse despre produse naturale menite să sprijine sănătatea și bunăstarea utilizatorilor. Acest tip de blog se concentrează, în general, pe prezentarea diferitelor tipuri de suplimente alimentare și produse naturiste care sunt obținute din surse naturale, precum plante, vitamine, minerale, extracte de plante, uleiuri esențiale și altele.

Cititorii pot găsi articole cu privire la beneficiile diferitelor suplimente pentru sănătate și cum acestea pot ajuta la îmbunătățirea anumitor afecțiuni sau la menținerea stării de bine. De asemenea, sunt recenzii ale produselor, ghiduri de utilizare, informații despre interacțiunile cu medicamentele, precum și recomandări cu privire la doze și siguranța utilizării acestor suplimente.

În general, blogul ProNatura despre suplimente naturiste are ca scop promovarea unui stil de viață sănătos, în care oamenii sunt încurajați să exploreze opțiuni naturale pentru îngrijirea sănătății lor. Cu toate acestea, este important de menționat că înainte de a începe să utilizezi orice supliment, este recomandat să consulți un specialist în domeniul medical sau un profesionist în domeniul sănătății, pentru a te asigura că sunt potrivite pentru nevoile tale individuale și că nu există contraindicații sau riscuri pentru sănătatea ta.

Blogul Medica ProNatura este o resursă valoroasă pentru cei interesați de sănătate, nutriție și medicină naturală. Dr. Ionuț Moraru este un medic cu experiență în domeniul medicinei alternative, care promovează abordări holistice pentru îngrijirea sănătății. Iată o scurtă prezentare a articolelor de pe acest blog:

  1. Nutriție sănătoasă: Dr. Ionuț Moraru oferă sfaturi și ghiduri despre cum să adoptați o alimentație sănătoasă și echilibrată. Aici veți găsi informații despre beneficiile consumului de fructe, legume, nuci și semințe, precum și sfaturi pentru evitarea alimentelor procesate și a zahărului adăugat.
  2. Medicină alternativă: Blogul abordează metode și tratamente alternative, cum ar fi homeopatia, fitoterapia și terapia cu nutrienți, avantajele acestor abordări și cum pot fi integrate în îngrijirea medicală tradițională.
  3. Stil de viață sănătos: Dr. Moraru promovează un stil de viață sănătos și activ. Acesta include informații despre exerciții fizice, gestionarea stresului și tehnici de relaxare pentru menținerea unei stări generale de bine.
  4. Prevenirea bolilor: Blogul oferă sfaturi și informații despre modul în care puteți preveni bolile prin intermediul unei alimentații adecvate, a unui stil de viață activ și a suplimentelor naturale. Dr. Ionuț Moraru evidențiază importanța prevenirii și promovează educația în domeniul sănătății.
  5. Testimoniale și studii de caz: Pe lângă articole informative, blogul include și testimoniale și studii de caz ale pacienților care au experimentat îmbunătățiri semnificative în starea lor de sănătate prin intermediul abordării lui dr. Moraru.
Click aici!

Testimoniale

Intr-adevar, combinatia Bertroot+Scutellaria+Coama leului+Diureticum (abia astept sa apara la vanzare), este de exceptie. Este reglatoare a tuturor meridianelor.

Tata nu mai are edeme. Desi, am pastrat furosemidul neschimbat
Sa ny-mi spuna vreun cardiolog ca “s-a reglat de la sine”
Tata are acum ritmul cardiac bun
Drept pentru care am scazut dozele de Metoprolol si Digoxin
Tata este prezent, prezent. Are iar chef de viata.

Va multumesc din suflet. Adica nu am cuvinte sa va multumesc 🤗🤗🤗

PS: Mamei mele i-am introdus si Gentiana pentru colonul iritabil si refluxul esofagian. Acum, treptat, se echilibreaza bine ☺

Vă mulțumesc!
În 2020, când circula tulpina ucigașă Delta, acesta a fost medicamentul care mi-a salvat viața.
Am luat, timp de trei luni și, deși toată viața am avut o predispoziție de a face, printre primii, viroze sezoniere și gripe, în cei doi ani de falsemie, nici măcar n-am strănutat o dată.
Foarte bun! 🌹
Trebuie să comand, în curând, să intru pregătită în iarnă, mai ales că ni se pregătește o nouă criză.
Să aveți o seară frumoasă!