Cafeaua verde poate ajuta cu adevărat să slăbești?

Cafeaua verde poate ajuta cu adevărat să slăbești?

Boabele de cafea verde au devenit populare în ultimii ani ca o modalitate naturală de a ajuta la pierderea în greutate. Produsele din extract de boabe de cafea verde sunt derivate din semințele neprăjite ale boabelor de cafea, de obicei, din arborele Coffea Canephora sau din arborele Robusta (de obicei, de unde provine cafeaua solubilă). Dacă doriți să aflați mai multe despre ce este cafeaua verde, atunci citiți mai departe…

Cafeaua verde a devenit populară pentru pierderea în greutate după ce a fost menționată la emisiunea Dr. Oz

Dr. Oz

Prima dată când boabele de cafea verde au fost menționate în emisiunea lui Dr. Oz a fost în 2012.

După aceea, a devenit populară pentru pierderea în greutate, datorită afirmațiilor făcute de Dr. Oz și de alți experți în sănătate despre capacitatea sa de a ajuta la pierderea în greutate.

Medicul a spus că un studiu a arătat că persoanele care au luat extract de boabe de cafea verde au pierdut în medie 17 kilograme pe parcursul a 12 săptămâni, în timp ce cei care au luat un placebo au pierdut doar două kilograme – și a recomandat ca telespectatorii să ia zilnic între 400 și 800 mg de extract de boabe de cafea verde ca parte a eforturilor lor de pierdere în greutate.

Ce este acidul clorogenic și ce are de a face cu pierderea în greutate?

Acizii clorogeni din extractul de cafea verde pot contribui la pierderea în greutate

Se crede că substanța activă din cafeaua verde este acidul clorogenic. Acidul clorogenic este un antioxidant care ajută la combaterea radicalilor liberi, care sunt compuși dăunători, produși atunci când respirați sau digerați alimente. Acidul clorogenic se găsește în concentrații mari în boabele de cafea verde și poate fi prezent și în alte alimente și băuturi, inclusiv în frunzele de ceai și în mere.

Acidul clorogenic este un tip de polifenol, o substanță fitochimică ce poate apărea în mod natural în plante (fito înseamnă “plantă”). S-a demonstrat că polifenolii protejează împotriva anumitor tipuri de cancer și a bolilor de inimă, precum și că oferă alte beneficii pentru sănătate, cum ar fi protecția împotriva bolii Alzheimer.

Acidul clorogenic din extractul de cafea verde este un antioxidant care poate ajuta în cazul inflamațiilor. De asemenea, reduce tensiunea arterială și nivelul de zahăr din sânge, ceea ce poate duce la pierderea în greutate.

Acizii clorogeni pot contribui la pierderea în greutate

Acizii clorogeni (denumiți pe scurt CGA) par să accelereze descompunerea grăsimilor în țesuturile corporale, ceea ce înseamnă că ar putea ajuta la pierderea în greutate și la alte procese legate de pierderea de grăsime.

Mai multe studii au arătat că acizii clorogeni pot contribui la pierderea în greutate mai ales atunci când vine vorba de grăsimea abdominală (grăsimea de pe burtă), care se poate acumula în jurul organelor și crește riscul de boli de inimă.

Riscuri de utilizare a extractului de boabe de cafea verde

Extract de cafea verde

Este important de reținut că există, de asemenea, unele riscuri asociate cu administrarea extractului de cafea verde.

Cele mai frecvente efecte secundare includ:

  • dureri de cap,
  • insomnie,
  • nervozitate,
  • iritabilitate,
  • greață
  • diaree.

Supradozajul de cofeină poate apărea dacă luați prea mult supliment sau dacă îl combinați cu alte produse cu cofeină (cum ar fi cafeaua).

Femeile însărcinate și cele care alăptează ar trebui să evite să ia extract de cafea verde, deoarece nu există suficiente informații despre siguranța utilizării pe termen lung în timpul sarcinii sau alăptării. De fapt, administrarea unor cantități mari de cafea verde ar putea cauza pierderea sarcinii și nu există suficiente informații fiabile pentru a ști dacă cafeaua verde este sigură ca medicament în timpul alăptării.

Dieta de 3 săptămâni cu extract de cafea verde

Green Cofee 60 capsule Pro Natura
Green Coffee 60 capsule Pro Natura

Dieta de 3 săptămâni cu extract de cafea verde este o modalitate excelentă de a pierde până la 8 kilograme în doar o lună. Este rapidă, este eficientă, funcționează rapid și este ușor de urmat.

Primul lucru pe care trebuie să îl știți despre această dietă este că nu este vorba despre numărarea caloriilor sau a carbohidraților – este vorba despre administrarea unui supliment care vă ajută să pierdeți în greutate prin arderea mai rapidă a grăsimilor.

Al doilea lucru pe care trebuie să îl știți este că funcționează! Este dovedită de știință, așa că nu mai trebuie să ghicești când vine vorba de obiectivele tale de sănătate sau de pierdere în greutate.

Al treilea lucru este: cum încep? Incepeti administrarea de Green Coffee capsule.

Green Coffee 60 capsule contine un extract puternic din cafea verde care vă ajută să vă reduceți pofta de mâncare și să slăbiți. Face acest lucru vizând celulele adipoase din organism și descompunându-le pentru a putea fi eliminate. Acest lucru duce la o reducere a grăsimii corporale totale și la o creștere a nivelului de energie. De asemenea, vă veți simți minunat – s-a demonstrat că produsul stimulează metabolismul, crește nivelul de energie și crește metabolismul cu până la 16%.

Cea mai bună parte? Produsul funcționează rapid: majoritatea utilizatorilor văd rezultate în doar 14 zile!

Green Coffee 60 capsule este ușor de administrat – doar două capsule pe zi vă vor ajuta să începeți călătoria spre o sănătate mai bună.

In loc de concluzie

Green Coffee 60 capsule este un produs care există printr-o formulă eficientă, care conține extract din cafea verde organică, care vă ajută să eliminați excesul de greutate și să îl țineți la distanță. Green Coffee ajută la arderea grăsimilor și reduce senzația de foame, atunci când este necesar să pierdeți în greutate mai repede.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități eficiente de a pierde în greutate în mod natural, atunci Green Coffee 60 capsule este solutia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *