Magazin Online

produse originale PhD.MD. Ionut Moraru

Livrăm Gratuit

la comenzile mai mari de 150 lei

Tratamente Naturiste

consult@pro-natura.ro

Certificate

ISO 9001, ISO 22000 si GMP Quality

Laboratoarele Medica SRL ~ Medica Farmimpex SRL ~ ProNatura SRL

Domeniul în care activează GRUPUL MEDICA este unul de interes general, promovând difuzarea tratamentelor alternative, ieftine, fără efecte secundare și realizate conform celor mai înalte standarde de calitate, contribuind astfel la ridicarea nivelului de sănătate al populației, la creșterea speranței de viață și la îmbunătățirea actului medical în România. GRUPUL MEDICA oferă o gama largă de produse și servicii, care se adresează unui interval extins de afecțiuni și tuturor categoriilor de vârstă. Obiectivele primordiale ale GRUPULUI MEDICA sunt promovarea unor produse la prețuri accesibile, însoțite de servicii adecvate de calitate superioară.

 De remarcat că serviciile de sănătate furnizate de către GRUPUL MEDICA nu se regăsesc în cadrul Sistemului Național de Sănătate, și nici în alte Sisteme Naționale de Sănătate. Astfel, această a proiectat, testat și implementează un sistem național de franciză, pregătește producția de instrumente medicale neconvenționale care au la bază programe software, brevetate și recunoscute internațional, și intenționează furnizarea pe piață interna a reperelor care nu se regăsesc în producția din țară. De asemenea, extinderea se orientează și în sensul furnizării propriilor materii prime, prin înființarea de ferme și culturi ecologice și administrarea performantă a acestora.

~ Laboratoarele Medica SRL ~

quality_control-despre-laboratoarelemedica

 Prima firmă componentă a acestui grup, Laboratoarele Medica, a luat ființă în anul 1992, fiind orientată încă de la început către furnizarea unor produse din zona superioară a calității în domeniul produselor naturale și stabilind modalități de furnizare extrem de avantajoase pentru proprii clienți.

 Unitatea de producție utilizează cele mai performante echipamente de profil, având implementat STANDARDUL ISO 9001, 22000, Standardul GMP (Good Manufacturing Practice) și GHP (Good Hygiene Practices). De asemenea, decizia de realizare a fiecărui produs se bazează pe studiul nevoilor manifestate pe piață și pe studiile clinice și preclinice pentru produse. Astfel, GRUPUL MEDICA colaborează cu Institute de Cercetări din țară pentru a se asigura că demersurile ce urmează a fi aplicate se încadrează la cele mai înalte standarde. Sistemul de Producție utilizat în cadrul GRUPULUI MEDICA este unul ecologic, una dintre preocupările cele mai importante ale persoanelor responsabile fiind protejarea mediului atât în etapă de aprovizionare cât și în etapele de producție ecologică, consum și proiectare a ambalajelor. Mai mult, pentru o bună protejare a proprietății intelectuale ale GRUPULUI MEDICA se folosesc modelele industriale, brevetele și mărcile înregistrate. Firma are acces la 2 laboratoare, în vederea desfășurării activității de analiză și control, specifice suplimentelor alimentare:

  • Laborator de analize fizico-chimice
  • Laborator de analize produse din stup

 Organizația colaborează cu Institute de Cercetări din țară, pentru a se asigura că demersurile ce urmează a fi aplicate, se încadrează la cele mai înalte standarde de calitate și au ca rezultat cele mai evoluate produse. Atât produsele cât și serviciile noastre de calitate înaltă, sunt recunoscute atât în țară, cât și peste hotare, promovând o imagine pozitivă asupra produselor realizate în țară, contribuind la crearea locurilor de muncă și la creșterea venitului mediu pe locuitor. Laboratorul cuprinde și activitatea de cercetare-dezvoltare pentru produsele proprii. Angajații Grupului Medica se preocupă recurent de actualizarea informațiilor privind necesitățile actuale ale societății.

~ Medica Farmimpex SRL ~

SC MEDICA FARMIMPEX SRL este rețeaua de distribuție a produselor ProNatura ce funcționează pe principiile frecvenței ridicate de vizitare a clienților, dând posibilitatea acestora să crească viteză de rotație a capitalului și deci să își mărească veniturile. De asemenea, sunt în atenția specialiștilor GRUPULUI MEDICA și posibilitățile de îmbunătățire a afacerilor propriilor clienți, cotribuind astfel la îmbunătățirea mediului de afaceri național. Toate aceste activități sunt integrate managerial de o echipă de conducere performantă cu experiență și disponibilitate către aplicarea noului și concentrarea către detalii.

 SC MEDICA FARMIMPEX SRL oferă o gama largă de produse și servicii, care se adresează unui interval extins de afecțiuni, tuturor categoriilor de vârstă. Produsele sunt împărțite pe game corespondente anumitor afecțiuni sau vârste, folosind metode specifice de producție. Numărul total de produse este de aproximativ 1300 cu brandul pro-natura și 800 cu private label, fiind împărțite în comprimate, capsule, geluri, unguente, siropuri, lichide, pulberi și spray-uri.

 Obiectivele primordiale ale organizației sunt legate de promovarea unor produse la prețuri accesibile, însoțite de servicii adecvate de calitate superioară. Punctele tari ale organizației se constituie din experiență și potentialul creativ al angajaților și conducerii acesteia, profesionalismul acestor și urmărirea continuă a satisfacerii cerințelor clienților, în condițiile cele mai avantajoase pentru aceștia.

~ PRO Natura SRL ~

 Începând cu anul 1992, MEDICA GROUP, prin brandul ProNatura, și-a consolidat poziția pe piața parafarmaceutică locală devenind o prezență marcantă în noi arii terapeutice, cum ar fi: fitoterapia, acupunctura sau hemeopatia.

Toate aceste activități sunt integrate managerial de o echipă de conducere performantă cu experiență și disponibilitate către aplicarea noului și concentrarea către detalii. Media de vârsta a colectivului specialiștilor GRUPULUI MEDICA se situează la aproximativ 30 ani, acesta fiind un colectiv dinamic, orientat către nou, acceptând schimbarea și fiind dornic de câștigare a experienței în cât mai multe domenii.

Aceste calități fac Produsele si Serviciile GRUPULUI MEDICA recunoscute atât în țară cât și peste hotare, promovând o imagine pozitivă asupra produselor realizate în țară, contribuind la crearea locurilor de munca și la creșterea venitului mediu pe locuitor. Astfel, GRUPUL MEDICA a ajuns la o cifră de afaceri anuală de peste 5 mil $, pătrunzând pe pieța mondială.

Pe lângă calitatea intrinsecă a produselor furnizate, organizația, se preocupă de calitatea și personalizarea ambalajelor și formelor de prezentare ale produselor sale, implementând codul de bare pentru o portabilitate extinsă a vânzărilor și colaborând cu designeri și tipografii extrem de performante.

Prin intermediul firmei SC ProNatura SRL persoanele fizice au posibilitatea de a achiziționa produsele prin intermediul site-ului www.pro-natura.ro. Angajații se preocupă de preluarea, procesarea și livrarea comenzii.

Brandul PROnatura