Compozitie speciala pentru par, unghii si piele

Compozitie speciala pentru par, unghii si piele

Numarul persoanelor care acuza afectiuni ale parului si unghiilor este in continua crestere. In mare masura calitatea si aspectul parului si unghiilor depind de calitatea nutritiei, dar si de ereditate, poluare, strees si tratamente locale aplicate.

In zilele noastre calvitia (chelia) este o afectiune foarte fracventa, avand implicatii sociale si psihologice grave. In mod normal se pierd  zilnic aproximativ 50 de fire de par. Daca numarul firelor stranse dupa o periere normala este mare, este cazul sa aplicati un tratament special pentru intarirea radacinii si regenerarea firului de par.

Alopecia (rarirea parului) se prezinta in doua forme:

Alopecia Androgenica

alopecia androgenica

– caracteristica barbatilor. Unul din factorii implicati este un metabolit al testosteronului care slabeste radacina firului de par prin scaderea vascularizarii. Acest tip alopecie se poate complica cu caderea totala a parului ducand la aparitia calvitiei (cheliei) aspect neplacut din punct de vedere estetic.

Alopecia Acuta

– mai frecventa la femei, fiind legata de dezechilibre hormonale, stress si factori fizici. In situatii mai rare se complica cu pierderea totala a parului.
Parul frumos si unghiile tari fac parte din dorintele fiecarei femei. Din cauza stilului de viata actual, poluarii si influentei multor factori negativi, aceste deziderate nu sunt usor de atins.

Principiile active actioneaza prin cresterea irigarii cu sange a radacinii firului de par, pe de o parte, iar pe de alta parte prin inhibarea formarii metabolitilor agresivi ai testosteronului. Aceste efecte sunt asigurate de extractul de serenoa repens si de ginkgo biloba. Apilarnilul aduce vitamine, proteine si minerale utile cresterii parului.

 Urzica este cunoscuta ca o planta tamaduitoare inca din vechea Grecie. Astazi este utilizata ca un foarte bun remineralizant si fortifiant. Frunzele sale contin o mare cantitate de fier si sunt bogate in vitaminele A si C. In plus, mai aduc Siliciu si Zinc substante indispensabile structurii parului si unghiilor.
 Brusturele actioneaza ca un excelent al firului de par, iar chlorella completeaza prin gama larga de vitamine si minerale continute.

Compozitie speciala pentru par unghii si piele

LABORATOARELE MEDICA vin in ajutorul dumneavoastra cu o compozitie speciala pentru par, unghii si piele: HAIR TONIC (capsule sau solutie) si FLORA DERM capsule, care prin compozitia speciala mentin parul intr-o stare excelenta. Nu mai cade, este stralucitor si matasos!

Obtineti rezultate foarte bune daca asociati cele doua produse cu cate trei capsule pe zi din fiecare, in cure de trei-patru luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *