Par sanatos si stralucitor

par sanatos si stralucitorNu conteaza varsta, insa atât femeile, cât şi bărbaţii îşi fac griji privind aspectul părului şi investesc şi bani şi energie pentru a avea o podoabă capilară sănătoasă şi strălucitoare.
Când îţi merg toate bine şi te simţi împlinită, parcă şi părul e mai strălucitor!
Beautiful Woman With Straight Long Hair Over WhiteDacă respecţi un regim de viaţă sănătos, vei avea un păr de vis. Specialiştii sunt de părere că vitaminele şi stilul de viaţă sunt cheia pentru un păr bogat şi frumos.
Totuşi, indiferent de opiniile generale, nu este nevoie de foarte mulţi bani şi nici de vizite repetate la salonul de cosmetică pentru a avea un păr frumos.
Pentru a avea un par sanatos si stralucitor trebuie sa respectam urmatorii pasi:

  • Sa avem grija la ceea ce mănâncam. Parul este considerat oglinda felului in care functioneaza organismul. O dietă echilibrată îţi va face părul frumos şi mătăsos. De asemenea, este important să te hidratezi şi să bei circa 8-10 pahare de apă pe zi. Părul conţine, în proporţie de 25%, apă.
  • Sa ne uscam părul folosind un prosop moale, fără mişcări prea agresive. Pe cât posibil,  sa evităm  să folosim uscătorul, placa de întins părul sau ondulatorul.
  • Un rol important il are si peria de par, aceasta ne ajuta sa evitam sa contribuim la degradarea firului de păr. Când avem părul ud, trebuie sa folosim un pieptene din lemn cu dinţii rari pentru a descurca firele încâlcite, insa trebuie sa avem grija sa evitam sa atingem rădăcina părului. De asemenea, când părul este uscat, este de preferat sa folosim o perie cu peri naturali care este mai puţin agresivă cu firul de păr.hair tonic
  • O alta problema este cum sa scapăm de vârfurile despicate? Folosind Hair tonic cu kombucha care este ideal pentru revigorarea părului degradat, cu varfurile despicate. Cu ajutorul extractelor de plante, acest tonic imbunatateste aspectul estetic, prin stimularea circulatiei si vascularizarea scalpului, opreşte deshidratarea acestuia si formarea matretii.Pentru aceasta trebuie sa  folosim un balsam hidratant, atunci când ne spalam pe păr. Nu uita să treci cel puţin o dată la trei luni pe la coafor ca să îţi tunzi vârfurile.
  • Un lucru de dorit pentru a preveni caderea parului ar putea fi utilizarea de produse naturale. Otetul balsamic de kombucha ajuta la evitarea caderii parului prin hranirea foliculul capilar; repară problemele cauzate de tratamentele chimice sau mecanice, oferind strălucire şi splendoare, imbunatatind calitatea parului. Totodată, suplimente precum cele cu vitamina B6 şi zinc pot stimula creşterea părului.
    kombucha-otet-sprayhayr tonic kombucha  kombucha-otet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *