Search
Generic filters
Exact matches only
unnamed22 om zapada 2021
  • Diuretic, antiseptic urinar, vitaminizant, mineralizant, antioxidant.
  • Fructele de merisor au multiple proprietati benefice, dintre care se evidentiaza cele de la nivelul aparatului urinar.
  • Datorita continutului de acid benzoic merisoarele au efect antiseptic urinar inhiband dezvoltarea patogenilor la cest nivel.
  • De asemenea favorizeaza lizarea uratilor si eliminarea lor; creste diureza si implicit eliminarea acidului uric.
  • In plus, datorita continutului mare de vitamine si minerale, sustin refacerea organismului si contribuie la mentinerea starii generale de sanatate.
  • Prin aportul de taninuri, antioxidanti naturali, mareste rezistenta organismului fata de radicalii liberi si stimuleaza mecanismele naturale de aparare.
  • Produsul este de ajutor persoanelor ce fac frecvente infectii urinare.
Compozitie: Merisor fruct pulbere (Vaccinium vitis-idaea fructus pulvis) 0,400g/cps. Asocieri: Diuretic: Diurenal Antiseptic urinar: Renolit / Strugurii ursului Vitaminizant & mineralizant: Epibioza marina; Antioxidant: VitaGins Administrare: 1cps x 3/zi, inainte de mese, cu un pahar de apa Pi sau apa plata, pe o perioada de 3 luni; In cazul afectiunilor urinare; 2cps/zi, dimineata, ca vitaminizant si mineralizant. Ambalaj, prezentare: Cutie cu 6 blistere a 10 capsule

Pachetul Pan Virucidin – Artemisia – Ediția Covid-19

Pro-natura oferă de aproape 20 ani produse direct din natură pentru a preveni afecțiuni și a face față diverselor condițîi fiziologice multiple, cum ar fi sarcina, îmbătrânirea. Că urmare a crizei medicale actuale venim cu nouă gama de produse Pan Virucidin ®, pe baza informațiilor publicate de multe Instituții de cercetare occidentale și cele oferite de Academiile

...vezi mai mult

Importanța produselor fermentate în actuala pandemie

  Telefon: (021) 351 47 77 E-mail: office@pro-natura.ro Site: www.pro-natura.ro Dragi clienți, Astăzi din ce în ce mai mulți experți vorbesc despre produsele fermentate. Știți de ce este utilă fermentația la obținerea alimentelor și mai ales, a suplimentelor alimentare? Fermentația este procesul prin care o substanță este divizată în componente din ce în ce mai simple, până

...vezi mai mult
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on skype
Skype
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizator. Dacă continuați, presupunem că sunteți de acord să primiți cookie-uri de pe acest site

Privacy Settings saved!
Setari permisiuni

Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizator. Dacă continuați, presupunem că sunteți de acord să primiți cookie-uri de pe acest site

Utilizăm fișiere de tip cookie pentru a personaliza și imbunătăți experiența ta pe website-ul nostru.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services