Otetul de Kombucha poate fi considerat un adevarat elixir al unei vieti sanatoase. Produsul este obtinut prin fermentatia naturala, pe un substrat alcatuit dintr-o multitudine de plante cu un continut bogat în principii active. Prezinta un gust delicat, bogat si intens, un otet care se distinge printr-o complexitate de parfumuri si printr-o aroma deosebita.
Recomandat pentru salate, sosuri si alte preparate culinare; mai poate fi consumat si în dilutie cu apa si îndulcit cu miere. Otetul balsamic cu Kombucha trebuie pastrat într-un loc uscat si racoros.
Compozitie: Otet Kombucha, otet de mere, Rodie (Punica granatum), Ghimbir (Zingiber officinalis).
Incă din antichitate, rodiei i s-au atribuit calități curative. Având un conținut foarte bogat în vitamine, minerale, fibre, substanțe cu un puternic efect antioxidant si antiinflamator; rodia este recomandata îndeosebi pregătirii organismului pentru sezonul rece; ajută la remineralizarea și vitaminizarea întregului organism; sustine sistemul imunitar, normalizează tensiunea, combate stresul si durerile osteoarticulare.
Administrare:
- adulti: 2 linguri pe zi, cu 1-2 minute, inainte de mesele de pranz si seara, timp de 4-6 saptamani
- copii: 2 lingurite /zi, cu 1-2 minute, inainte de mesele de pranz si seara, timp de 4-6 saptamani
Ce este kombucha? KOMBUCHA ~ Miracolul Naturii!
Otetul ~ nelipsit din bucatarie, poseda multiple virtutii terapeutice.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.