Search
Generic filters
Exact matches only
unnamed22 om zapada 2021

OTET BALSAMIC KOMBUCHA &MOMORDICA 500 Ml

Otet Kombucha, portocale (Citrus sinensis), mandarine (Citrus reticulata), pomelo (Citrus maxima).

33.54 lei

Otetul de Kombucha poate fi considerat un adevarat elixir al unei vieti sanatoase. Produsul este obtinut prin fermentatia naturala, pe un substrat alcatuit dintr-o multitudine de plante cu un continut bogat în principii active. Prezinta un gust delicat, bogat si intens, un otet care se distinge printr-o complexitate de parfumuri si printr-o aroma deosebita. Recomandat pentru salate, sosuri si alte preparate culinare; mai poate fi consumat si în dilutie cu apa si îndulcit cu miere. Otetul balsamic cu Kombucha trebuie pastrat într-un loc uscat si racoros. Compozitie: otet Kombucha, otet de mere, momordica charantia, scortisoara,ghimbir, piper, busuioc, ardei iute; contine, culturi celulare vii. Administrare:
  • adulti: 2 linguri pe zi, cu 1-2 minute, inainte de mesele de pranz si seara, timp de 4-6 saptamani
  • copii: 2 lingurite /zi, cu 1-2 minute, inainte de mesele de pranz si seara, timp de 4-6 saptamani
Ce este kombucha? KOMBUCHA ~ Miracolul Naturii! Otetul ~ nelipsit din bucatarie, poseda multiple virtutii terapeutice.

Pachetul Pan Virucidin – Artemisia – Ediția Covid-19

Pro-natura oferă de aproape 20 ani produse direct din natură pentru a preveni afecțiuni și a face față diverselor condițîi fiziologice multiple, cum ar fi sarcina, îmbătrânirea. Că urmare a crizei medicale actuale venim cu nouă gama de produse Pan Virucidin ®, pe baza informațiilor publicate de multe Instituții de cercetare occidentale și cele oferite de Academiile

...vezi mai mult

Importanța produselor fermentate în actuala pandemie

  Telefon: (021) 351 47 77 E-mail: office@pro-natura.ro Site: www.pro-natura.ro Dragi clienți, Astăzi din ce în ce mai mulți experți vorbesc despre produsele fermentate. Știți de ce este utilă fermentația la obținerea alimentelor și mai ales, a suplimentelor alimentare? Fermentația este procesul prin care o substanță este divizată în componente din ce în ce mai simple, până

...vezi mai mult
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on skype
Skype
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizator. Dacă continuați, presupunem că sunteți de acord să primiți cookie-uri de pe acest site

Privacy Settings saved!
Setari permisiuni

Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizator. Dacă continuați, presupunem că sunteți de acord să primiți cookie-uri de pe acest site

Utilizăm fișiere de tip cookie pentru a personaliza și imbunătăți experiența ta pe website-ul nostru.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services