Produse pentru mentinerea frumusetii

Produse pentru mentinerea frumusetii Laboratoarele Medica are o gama de produse
destinate mentinerii frumusetii femeii

Royal Jelly&Ginseng – un foarte bun tonic, remineralizant, revitalizant indicat pentru mentinerea si imbunatatirea troficitatii pielii, unghiilor, parului.
Floraderm contine brusture, Echinaceea purpureea, urzica, Chlorella pyrenoidosa. Brusturele are efecte: diuretic, antipiretic, antimicrobian.
Echinaceea are activitate bacteriostatica si fungistatica, clinic demonstrata, asupra: Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Trichomonas vaginalis, Epidermophyton interdigitale.
Urzica contine amine, derivati flavonoidici, carotenoide, vitamina C, b-sitosterol, saruri de calciu, potasiu, acid silicic. Tot acest complex are efecte trofice la nivelul fanerelor, pielii.
Floraderm este ideal in tratamentulinfectiilor cutanate, acnee, pentru intretinerea unghiilor (unghii casante), si a parului.
Femin Confort este un produs special creat pentru femei, ameliorand intr-o masura foarte mare tulburarile care apar in anumite perioade de viata, in plus avand efecte foarte bune in anumite patologii specific feminine.
Fiecare planta din compozitie are o actiune bine determinata, fiind astfel aleasa incat sa actioneze asupra unei anumite afectiuni, in final obtinandu-se un efect foarte bun.
Semintele plantei Oenothera biennis contin in principal GLA (acid g-linolenic) care este precursor al prostaglandinelor, cu rol reglator asupra functiilor metabolice. Studii clinice, au evidentiat eficacitatea administrarii luminitei de seara in cazul sindromului premenstrual (PMS), cu imbunatatirea semnificativa a simptomatologiei.
Rizomii de Harpagophytum au actiune antiinflamatoare, analgetica, comparabila cu a fenilbutazonei (considerata ca foarte buna), compusii responsabili de aceste efecte fiind: specifici radacinii ded harpagophyt.
Radacina de ginseng are ca principii active responsabile de actiunea farmacologica ginsenozide si prostisol.  Studiile clinice efectuate au evidentiat aparitia de efecte similare estrogenului dupa administrarea de ginseng la femei cu osteoporoza de menopauza, lucru determinat de prezenta in fractia liposolubila a radacinii de ginseng a compusilor estrogenici> estrona, estradiol si estriol.
Dintre algele de diverse tipuri se evidentiaza in mod deosebit Chlorella datorita compozitiei sale complexe: 40-60% substante proteice, continut ridicat in saruri minerale si oligoelemente, vitamine si acizi nucleici (AND, ARN) cu rol esential in sinteza proteinelor si deci in regenerarea celulara. Este considerata cea mai adecvata sursa naturala de fier, avand efecte benefice in anemia feripriva., datorita menstrelor abundente.
Datorita calitatilor sale deosebite produsul se recomanda in: dismenoree, sindrom premenstrual.
Dismenocalm este un produs special creat pentru a combate fenomenele neplacute care apar in cazul sindromului premenstrual. Are o compozitie special creata pentru aceasta simptomatologie: luminita de seara, ginseng alb, Ginkgo biloba, gheara diavolului. Combinatia speciala a celor patru tipuri de plante duce la instalarea unor efecte complexe: crestrea starii de bine in perioada premenstruala (inclusiv a celei psihice)asigurarea unei mai bune oxigenari cerebrale, influenteaza in sens pozitiv metabolismul general; harpagophytum combate durerile care apar in dismenoree.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *