Sintetic versus Natural

123456

      Natura este compusă din elemente fizice, chimice şi biologice, principii şi legi cunoscute şi mai puţin cunoscute care guvernează lumea.

CE ESTE NATURAL?

      Termenul “natural” este folosit pentru a descrie o substanţă sau condiţie care este: în armonie cu natura;aparţinând sau conectat la natură; derivat sau natural.

Potrivit Programului Organics US National (NOP),  o substanţă naturală este derivată dintr-o sursă de plante (tincturi, ceaiuri, siropuri), minerale (calciu, magneziu, fier) sau animale (propolis, ceara de albine, cartilaj de rechin),  fără să fi fost supus unui proces de sinteză.  Drojdia este un exemplu de un microorganism, care poate fi un agent de schimbare biologic într-o substanţă.  Acest microorganism este utilizat pentru a facilita procesul de fermentare de extracte din plante, cum ar fi suc de struguri.  Substanţele naturale pot rezulta din procesele fizice şi biologice, chiar şi atunci când substanţa rezultată nu poate fi găsită în natură independentă de aceste procese.

CE ESTE SINTETIC?

      O substanţă sintetică este un compus care se face în mod artificial prin reacţii chimice. Produse naturale au fost modificate chimic prin muncă umană sau calificare pentru a produce substanţe care sunt chimic diferite de substanţele de pre-reacţie. Definiţia NOP a unei substante sintetice care a fost fabricată printr-un proces chimic, şi-a modificat structura care a fost derivată dintr-o sursă vegetală, minerală sau animală care apare în mod natural. Aceste definiţii conţin două tipuri de substanţe sintetice: cele văzute la fel de natural, precum şi a celor considerate ne-naturale.

DE CE COMBINAREA A DOUĂ CONCEPTE APARENT OPUSE?

12345678      Luaţi în considerare ceea ce se produce în timpul unei reacţii chimice. O combinaţie de reactivi suferă modificări chimice, care este o pierdere, un câştig sau o partajare de electroni între atomi. Reacţia chimică modifică proprietăţile fizice ale reactanţilor implicati.  De exemplu,
Na (sodiu: un argintiu, otravă metal) + CI (clor: un gaz otrăvitor) —> NaCl (sare de masă)
Sarea de masă nu mai poartă proprietăţile fizice ale sodiului sau clorului.  Sarea de masă, apoi, ar putea fi considerată sintetică dacă forţa de muncă umană instituie condiţiile pentru cele două elemente de Na şi Cl să reacţioneze.  Cu toate acestea, putem găsi NaCl în mod natural, cum ar fi în sare de mare sau sare minată.  Sarea comercială are aceeaşi formulă chimică, clorură de sodiu, dar a fost obţinută de la pături de sare sau lacuri subterane şi apoi purificată.  Produsele rezultate din reacţiile chimice, care au loc independent de interferenţa umană poate fi considerată ca fiind substanţe naturale.

       Sute de ingrediente sunt folosite pentru a impune diverse efecte asupra organismului.  Aceste ingrediente variază de la ingrediente pur naturale, extrase din natură în starea lor iniţială,  la ingrediente pur sintetice, care au fost create de la sintetice, printr-o serie complexă de reacţii chimice și nu au nici o legătură cu natura nici mai mult.

DE CE TREBUIE UN CONSUMATOR SĂ DEOSEBEASCĂ INGREDIENTELE NATURALE DE CELE SINTETICE?

12Există o gamă largă de produse la dispoziţia noastră.  De ce materia naturală faţă de materia sintetică?  Sănătatea noastră personală şi bunăstarea,  precum şi mediul înconjurător la nivel local şi la nivel global,  sunt în discuţie de utilizarea pe scară largă a substanţelor sintetice. Nu putem evita toate substanţele sintetice şi nu toate sinteticele sunt rele pentru noi.  Multe dintre aceste materiale au îmbunătăţit calitatea vieţii noastre,  dar multe le-au deteriorat,  de asemenea.  Noi nu ştim ce va rezulta din utilizarea noastră de anumite sintetice pe termen lung. Cosmeticele sunt produse cu care avem o relaţie fizică şi emoţională directă aşa cum le purtam zilnic pe pielea şi organele noastre.  Mediul poate fi susţinut sau sistematic distrus de alegerile noastre.  În calitate de consumatori se poate participa la susţinerea practicilor ecologice ale agriculturii ecologice,  de eliminare a deşeurilor înţelept,  procese de fabricaţie curate şi biodegradeabilitatea ingredientelor.

      Alegerile sunt multe ,  iar libertatea de a alege este a noastră.
NATURAL SAU SINTETIC? Răspunsul poate face o diferenţă pentru sănătatea ta şi ecosistemul nostru.SINTETIC VERSUS NATURAL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *