SPASMOFILIE


Printre suferinţele care afectează un număr mare de oameni poate fi numărată şi spasmofilia, o afecţiune dificil de suportat.  Spasmofilia este o afecțiune care nu trebuie ignorată. Deși ea se  regăsește destul de des în societatea de azi ca o tulburare cu forme acute, este des interpretată  ca fiind cu totul altceva. Spasmofilia afectează,  în special, femeile tinere. Este o afecțiune latentă,  cu perioade mari în care nu își face simțită  prezența, întreruptă de crize scurte și neplăcute.  Printre factorii declanșatori, în special, se  întâlnește carența de vitamine și minerale din organism: calciu și magneziu.spasmofilie Pentru a confirma  suspiciunea de spasmofilie, medicul poate cere o electromiogramă, care analizează activitatea  mușchilor. Aceasta poate dezvălui o activitate musculară particulară, care trădează  hiperexcitabilitatea.
Conform concepţiilor actuale, la producerea acestei afecţiuni participă factori multipli: dezechilibre ionice întreţinute de un fond hormonal (tulburări ale hormonilor paratiroidieni şi estrogeni) cu excepţia situaţiilor în care tulburările hormonale au nişte cauze bine precizate, în multe situaţii întâlnite în clinică tulburarea este psihosomatică, favorizată de un teren cu predispoziţie către reactivitate psihică. Crizele de spasmofilie sunt impresionante din punct de vedere al manifestărilor clinice: tremurături, încleştarea musculaturii maxilarelor, contractura musculaturii degetelor, sugrumarea vocii, toate aceste manifestări fiind calmate de obicei în camera de gardă prin injectarea unui preparat cu calciu. Aceste crize violente se asociază frecvent cu o stare generală afectată între crize, cu predispoziţie către crize de plâns, emotivitate, insomnii.

Un factor favorizant este hipocalcemia şi starea de stress.

Tratamentul este complex, se recomandă combinarea psihoterapiei şi a tratamentului alopat cu remediile naturale, recomandat în mod deosebit în perioadele intercritice.     spasmo stop

Dr.Ionuţ Moraru vă recomandă un produs 100% natural denumit sugestiv SPASMO STOP, un preparat eficient datorită faptului că este un bun fixator de calciu. Acţiunea pozitivă vine din combinarea în formula produsului a unor elemente bine alese şi proporţionate pentru scopul propus. Astfel epibioza este un complex de origine marină bogat în proteine, săruri minerale şi oligoelemente (mangan, cupru, zinc). Calciul, magneziul, fosforul joacă un rol esenţial în formarea sistemului osos în mod special oligoelemtele fiind indispensabile funcţionării normale a proceselor metabolice din corpul uman. Calciul natural favorizează absorbţia fierului, fortifică oasele, dentiţia şi sistemul nervos. Extractul de valeriană are efect calmant prevenind stările de hiperexcitabilitate ce însoţesc crizele de spasmofilie. Preparatul poate fi luat în cure îndelungate, neexistând reacţii secundare şi contraindicaţii.

Spasmo-stop-cp-capsuleMagneziu-&-vitamina-B6.capsule

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *