Magazin Online

produse originale PhD.MD. Ionut Moraru

Livrăm Gratuit

la comenzile mai mari de 150 lei

Tratamente Naturiste

consult@pro-natura.ro

Certificate

ISO 9001, ISO 22000 si GMP Quality

Site-ul PRO natura ne ajută:

 • să fim încrezători în a avea grijă de sănătatea noastră și de familie.
 • să fim independenți și să economisim bani.
 • cu informații despre dietă și cum ne ajută în păstrarea sănătății (unde sunt implicați atât factorii patogeni externi sau interni, care trebuiesc diminuați, cât și sistemul de apărare al organismului, care trebuie accentuat).
 • să avem o sarcină sănătoasă.
 • să vă protejați și să tratați patologiile cu impact mare asupra populației: obezitate, bolile de inimă și hipertensiune arteriala, dislipidemii (creșterea colesterolului, trigliceridelor, lipidelor totale), diabet zaharat, osteoporoza, combaterea radicalilor liberi și a inflamaților (care reprezintă factori siguri de generare a multiple boli).
 • să menținem flora intestinală în parametri ei normali (probiotice și prebiotice), ce determină pe lângă combaterea bolilor digestive și a tulburărilor de tranzit (diaree, constipație), creșterea imunității organismului, absorția de nutrienți și vitamine, crearea de enzime. Prin formarea unei multitudini de metaboliți (postbiotice) flora microbiană este implicată în tulburările fizice și mentale ale organismului uman. Această floră a fost afectată la om prin: nașteri cezariene, alimentații artificiale ale nou născuților, alimente și băuturi conținând conservanți și coloranți, produse cosmetice așa zis „naturale” (având în compoziție o multitudine de ingrediente de sinteză), dar mai ales ca urmare al abuzului de vaccinări, antibiotice, chimioterapie, iradieri (făcute pentru diagnosticare sau tratament), câmpuri electromagnetice nocive, etc. Să nu uităm că flora saprofită al organismului uman (situată 80% la nivelul colonului) reprezintă 7% din greutatea corpului uman, iar din punct de vedere al bogăției genetice este de „n” ori mai mare decât genomul uman. Această implicare covărșitoare a florei în păstrarea sănătății se regăsește la nivelul întregii lumi vii (om, animale, plante) de care vom deveni din ce în ce mai conștienți, ca urmare a multiplelor studii făcute în medicina umană, veterinară și tratamente fito. Actualmente 35% din noile medicamente sunt obținute prin biotehnologii ce implică bacteriile.
 • la menținerea unei flori intestinale normale, reprezentând unul din mijloacele cele mai eficace de profilaxie. Să nu uităm că în medicina tradițională chineză există zicala: „Maestrul previne bolile, iar doctorul obișnuit le tratează” sau „Medicul este plătit de comunitate atâta timp cât menține starea de sănătate a acesteia, iar în caz de îmbolnăvire este obligat să asigure tratament gratuit”. Acestă gândire magnifică o sugerez Ministerelor Sănătății și Caselor de Asigurări din întreaga lume.

Doctor în Științe Medicale
Președinte Ionuț Moraru

Consultații Gratuite și Tratamente Naturiste

Dacă ai nevoie de o consultație gratuită, poți trimite cât mai detaliat afecțiunile sau rezultatele analizelor la consult@pro-natura.ro, iar dr. Ionuț Moraru poate prescrie un tratament specific nevoilor și afecțiunilor tale.

Este important de reținut că produsele naturiste nu sunt un substitut pentru tratamentul standard. Aceste produse pot fi folosite ca tratament adjuvant, pentru a ajuta la reducerea efectelor secundare ale îmbolnăvirii și pentru a îmbunătăți calitatea vieții pacienților cu diferite afecțiuni.

Înainte de a lua orice produs naturist, este important să discutați cu medicul dumneavoastră. Medicul vă poate ajuta să determinați dacă produsele naturiste sunt potrivite pentru dumneavoastră și vă poate oferi sfaturi cu privire la doza și durata de administrare.

Abordarea Terapeutică Holistică dr. Ionuț Moraru

Tuturor pacienților le recomandăm:

 1. Iubirea de sine a pacientului și compasiune absolută a terapeutului.
 2. Dieta, cat mai aproape de dieta organica vegetariana (fiind important ceea ce mancam, cum mancam, cand mancam, etc), apa alcalină (alcalinizarea țesuturilor se va face la cei la care urina de dimineață are un pH sub 7 și prin efectuarea unor băi alcalinizante-ayurveda (pentru aceasta se utilizează ½ L lapte + 1-2 lingurițe de ulei floarea-soarelui/susan + 100 gr bicarbonat, iar opțional 1 linguriță ulei migdale. Băile vor dura 30 – 40 min și se repetă alături de o dietă alcalină până când pH-ul urinei de dimineață depășește cifra 7. Se vor utiliza benzi de testare pH), posturile, etc…
 3. Deparazitare & detoxifiere: Parazitol 3xBiotics aici
 4. Chelarea metalelor grele: Chelator Detox 3xBiotics aici

Suplimente nutritive, care pot fi utilizate in adevarate retete; pentru buna functionare a sistemului digestiv si a existentei unui microbiom normal (modificarea acestuia fiind legata de patologia cronica, fizica sau mentala: Boala Alzheimer, boala artrozica, depresie, diabet zaharat, etc)  obligatoriu de asociat la orice schema terapeutica: probiotice (Kombucha/Kefir, Fibrulina&lactobacili, Probioflora).(link Naveen Jain on Health Theory aici)

Abordarea Terapeutică Holistică dr. Ionuț Moraru
 1. Metode bioenergetice:
 • Acupunctura
 • Presopunctura
 • Electropunctura
 • Scalpterapie Auriculoterapie
 • Terapie cu magneti
 • Moxa, cupping, reiki, vindecare karma, tongsem, biorezonanta, terapie energetica aici, laserterapie, Rife App.

*Qigong medical   a) micro-orbita cosmica (link) b) inner smile (link) c) respirație abdominală profundă aici si aici  d) karma/prana healing aici e) healing sounds aici f) conform afectiunii: Masaje Tantra aici, Mantak Chia aici si aici.

 1. Igienă sexuala aici si aici.
 2. Meditatie aici si dezvoltare spirituala (Mooji, Gregg Braden, sacroterapie, Deepak Chopra, dr. Joe Dispenza) aici și aici.
 3. Igiena odihnei si a somnului
 4. Alte tratamente: ozonoterapie, oxigenoterapie hiperbara, hipertermie, masaj, kinetoterapie, bai, inhalatii, fumigatii, sauna, psihoterapie, Healing Color Therapy – Enjoy a 10 Minute Color Wash Meditation aici.

Informeză-te cu sănătate...

Scheme Terapeutice cu Produse Naturale

Chiar înaintea apariției medicinei moderne ingredientele din preajma fiecărei gospodării sunt folosite mai bine de sute de ani pentru a trata diferite boli și dureri.

Pentru mai multe sfaturi vizitați pagina Informații Utile cu Remedii din bucătărie, Mirodenii Magice, Scheme Terapeutice cu Produse Naturale și multe altele…

Articole Blog