ProNatura verseny Medica

verseny-medica-pronaturaMeghívjuk Önt, hogy a ProNatura Fedezze fel, hogyan lehet közelebb a természet csodálatos erejével és hogyan Ön is inspirálta, elérni a tökéletességet az egészségre.

Már több mint 3,214 pajtás, és olyan sok ok, hogy pășim a küszöb, az új év mellett a mosolyog!

Mert mi már mellett ebben az évben, kínáljuk a lehetőséget, hogy keressen minket választ a következő kérdésre helyesen:Föld-kérdés

 1. Hogyan lehet javítani a immunitás keresztül természetes jogorvoslat?

 2. Mi az Kombucha, és ez a titok, ez a gyógynövény gyógyító erejét?

 3. Ez a termék, amely segít a harcot a fogszuvasodás?

 4. Ez a megoldás használható, enyhíti a kellemetlen készítette a szóbeli, elváltozások megjelenése többnyelvű és gumi?

A díj áll a természetes termékek, amelyek segítenek a mentelmi jog megerősítése a hideg évszak. Szóval lehet olyan választ a kérdéseinkre helyesen. A választ nyilvánosan felkerülnek a verseny vége után. A siker!verseny-medica-pronatura 002

12 válaszok
 1. Irina Naik
  Irina Naik azt mondja:

  1. fogyasztó Pro-termékek, a természet
  2. a Kombucha a mikroorganizmusok, baktériumok és élesztőgombák, szimbiózisban élnek együtt, és az eredmény-ba egy biológiai rendszer lenyűgöző összetettsége és a szervezet legalább 12 faj gyarmata. Elsősorban, a kolónia tagjai "barátságos" baktériumok (Acetobacter xylinum) és élesztők (Saccharomyces cerevisiae, több bruxellensis), élő-ban egy folyékony közepes zöld/fekete tea.
  Kombucha tartalmaz számos faj élesztők és baktériumok, szerves savak, enzimek és aktív polifenolok melléktermékek ezek a mikrobák.
  Pontos mennyiségű mintát csak laboratóriumi analízis segítségével meghatározható és az erjedés módszertől függően változhat, de tartalmazhatja a következő vegyületek kombucha: ecetsav, glükonsav, konjugálódik, tejsav, usnic sav, vajsav, oxálsav, almasav, etanol és b-vitamin.
  Power gyógyító titkok is jelentős összegeket: C-vitamin és B-vitamin komplex (B1, B2, B3, B6, B12), amelyek igazolják azt a jó intézkedés reintineritoare és serkenti a szervezet természetes ellenálló tulajdonságait tartalmazza.
  Anyagok már felfedezett nagyon erős antibiotikumokkal és antivirális, amely magyarázza a fertőző betegségek elleni sikeres felhasználását.
  Talán a legfontosabb tulajdonsága a méregtelenítő, köszvény, reuma és bőrbetegségek kezelésére használ.
  Kombucha reechilibreaza bélflóra és így javítja a bél tranzit.
  Is tartalmaz anyagok, hormonális hatások, ezért ajánlott mint gyógyír a harmadik kor, hanem a gyermekek számára, akik a pubertás, és szembe kell néznie a kellemetlen jelenségeket jellemző ebben az időszakban.
  Szerint elvégzett vizsgálatok mindannyian tudjuk, hogy ez a kultúra a kombucha tartalmaz Prebiotikumokkal a probiotikumok és a postbiotice.
  3. véleményem szerint mindkét termék, mész fogkrém és a PERIDENT szája spray, amely segít a harcot a fogszuvasodás.
  4. glicerin Boraxata & propolisz grapefruit
  Van kiváló termékek, gratulálok!

  Válasz
 2. Abujai Evelina Maeda
  Abujai Evelina Maeda azt mondja:

  1) vitamin A & béta-karotin, Giardinofug, máriatövis
  2) a mikroorganizmusok nem kevesebb, mint 12 faj gyarmata (mint egyes kutatók sokkal több), aki szimbiózisban élnek együtt, és eredményeképpen egy biológiai rendszer lenyűgöző összetettsége és a szervezet. A kolónia van főleg a "barátságos" baktériumok és gombák (élesztő), amelyek cukor átalakul felnövő, valamint aktív elvek tea fekete, figyelemre méltó gyógyító hatású anyagok.
  Bár a kémiai analízis a gomba nem volt teljes mértékben tudja elucidata már tartalmaz jelentős mennyiségű C-vitamin és B-vitamin komplex (B1, B2, B3, B6, B12), amelyek igazolják azt a jó intézkedés reintineritoare és serkenti a szervezet természetes ellenálló tulajdonságait. Akkor ez a gyógyírt voltak felfedezett antibiotikumokkal és vírusellenes anyagok nagyon erős, amely ismerteti a fertőző betegségek elleni sikerrel.
  Talán a legfontosabb tulajdonsága a méregtelenítő, köszvény, reuma és bőrbetegségek kezelésére használ. Is tartalmaz anyagok, hormonális hatások, ezért ajánlott mint gyógyír a harmadik kor, hanem a gyermekek számára, akik a pubertás, és szembe kell néznie a kellemetlen jelenségeket jellemző ebben az időszakban.
  3) Perident szájvíz
  4) grapefruit glicerin boraxata & propolisz

  Válasz
 3. DR. HABA
  DR. HABA azt mondja:

  1 a legjobb jogorvoslat, erősíti az immunrendszert, hogy azok készült, természetes gyógynövények: homoktövis nagyon magas a vitamin, ezért ajánlott, hogy erősíti az immunrendszert, C-vitamin segíti az immunrendszer normális működéséhez csipkebogyó segít serkentik az immunrendszert, erősíti a mentelmi jog és a brokkoli echinacea test így jobban ellenáll.
  Kombucha gomba 2. A mikroorganizmusok nem kevesebb, mint 12 faj gyarmata (mint egyes kutatók sokkal több), aki szimbiózisban élnek együtt, és eredményeképpen egy biológiai rendszer lenyűgöző összetettsége és a szervezet. A kolónia van főleg a "barátságos" baktériumok és gombák (élesztő), amelyek cukor átalakul felnövő, valamint aktív elvek tea fekete, figyelemre méltó gyógyító hatású anyagok.
  Jelentős mennyiségű C-vitamin és B-vitamin komplex (B1, B2, B3, B6, B12), amelyek igazolják azt a jó intézkedés reintineritoare és serkenti a szervezet természetes ellenálló tulajdonságait tartalmazza. Akkor ez a gyógyírt voltak felfedezett antibiotikumokkal és vírusellenes anyagok nagyon erős, amely ismerteti a fertőző betegségek elleni sikerrel.
  Talán a legfontosabb tulajdonsága a méregtelenítő, köszvény, reuma és bőrbetegségek kezelésére használ. Is tartalmaz anyagok, hormonális hatások, ezért ajánlott mint gyógyír a harmadik kor, hanem a gyermekek számára, akik a pubertás, és szembe kell néznie a kellemetlen jelenségeket jellemző ebben az időszakban.
  3-kókusz olaj megelőzi fogszuvasodás.
  -Kivonat, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) levélből
  -Kivonat, Citrus Paradisi (Grapefruit)
  -Kivonat a levél a Camellia Sinensis (zöld Tea)
  4 Boraxata glicerin.

  Válasz
 4. Ene m
  Ene m azt mondja:

  1 étkezési 3 csésze TEA ECHINACEIA C 2 tartalmaz jelentős mennyiségű C-vitamin és B-vitamin komplex (B1, B2, B3, B6, B12), amelyek igazolják azt a jó intézkedés reintineritoare és serkenti a szervezet természetes ellenálló tulajdonságait. Akkor ez a gyógyírt voltak felfedezett antibiotikumokkal és vírusellenes anyagok nagyon erős 3-4 Perident gél, zsálya és a propolisz

  Válasz
 5. Cristina Gheorghe
  Cristina Gheorghe azt mondja:

  1. Imunofort, immun Junior királyi immunitás és egyéb fito-kiegészítők alapuló természetes anyagok, amelyek növelik a c immunitás-vitamin, cink, propolisz, echinacea, homoktövis, stb.
  (2) a gomba kombucha tevődik össze a kolónia nem kevesebb, mint 12 faj a mikroorganizmusok baktériumok és gombák "barát", viszont a cukor, a növekvő fel, valamint az elvek, a fekete, vagy zöld tea, gazdag anyagok a bélflórát, amely segít fenntartani egészségét: szerves savak, vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, enzimek és probiotikus mikroorganizmusok él, valamint számos növényi hatóanyagok (legfeljebb 1000) polifenolok és flavonok: izoflavonoide.
  3. a fogkrémek tisztára mosni, borítók
  4. PERIDENT szája spray

  Válasz
 6. George Igbokwe
  George Igbokwe azt mondja:

  1. a legjobb jogorvoslat, erősíti az immunrendszert és javítja azok készült, természetes gyógynövények: homoktövis nagyon magas a vitamin, ezért ajánlott, hogy erősíti az immunrendszert, C-vitamin segíti az immunrendszer normális működéséhez csipkebogyó segít serkentik az immunrendszert, erősíti a mentelmi jog és a brokkoli echinacea test így jobban ellenáll.
  2, Este o colonie de nu mai putin de 12 specii de microorganisme (dupa unii cercetatori sunt mult mai multe), care convietuiesc in simbioza, alcatuind un sistem biologic fascinant prin complexitatea si organizarea sa. In principal, colonia este compusa din bacterii “prietenoase” si ciuperci (drojdii), care transforma zaharul in care cresc, precum si principiile active ale ceaiului negru, in substante cu efecte vindecatoare remarcabile.
  3. Perident
  4. Glicerina boraxata grapefruit&propolis

  Válasz
 7. Iorga Daniela Ionela
  Iorga Daniela Ionela azt mondja:

  1. Imunitatea poate fi crescuta cu ajutorul produselor ProNatura: Echinaceea,Ceai Alb,Natural B Complex ,Imunofort,Imuno Royal Junior,Phyto Imun.
  2. Kombucha:-a ' egy gyarmat legalább 12 faj, a mikroorganizmusok, baktériumok és élesztőgombák, szimbiózisban élnek együtt, és az eredmény-ba egy biológiai rendszer lenyűgöző összetettsége és a szervezet. Elsősorban, a kolónia tagjai "barátságos" baktériumok (Acetobacter xylinum) és élesztők (Saccharomyces cerevisiae, több bruxellensis), élő-ban egy folyékony közepes zöld/fekete tea.
  Kombucha tartalmaz számos faj élesztők és baktériumok, szerves savak, enzimek és aktív polifenolok melléktermékek ezek a mikrobák.
  Pontos mennyiségű mintát csak laboratóriumi analízis segítségével meghatározható és az erjedés módszertől függően változhat, de tartalmazhatja a következő vegyületek kombucha: ecetsav, glükonsav, konjugálódik, tejsav, usnic sav, vajsav, oxálsav, almasav, etanol és több B-vitamin az úgynevezett tea gyógyító retardáció kutatási rák, anyagcsere-betegségek, magas vérnyomás és a cukorbetegség.
  3. Perident segítenek a fogszuvasodás elleni.
  (4) a jó fertőtlenítő, nyugtató és gyógyító propolisz tinktúra (gyógykivonat) és előre feltöltött Oro szeptember igazi hasznos, a száj spray, egész napos áteresztőképessége is használható.

  Válasz
 8. Alfonso Caputo
  Alfonso Caputo azt mondja:

  1Tratamentele-a erősíti az immunrendszert a leggyakrabban említett echinacea. Talál sok formái és adagolási echinacea a tájékoztatóban szerepel, vagy orvos szakértője gyógynövényes kezelések ajánlható. Minden természetes gyógymódok és között emlékeztetjük a grapefruit vagy a szőlőmag kivonat. Teák, a karom, őrült gyömbér, és segítenek, hogy erősíti az immunrendszert. Aki nincs gyógynövényes kezelések követője, azt javasoljuk, egy multivitamin és ásványi anyag komplex és a C-vitamin mennyiségben, amelyek meghaladják az egy grammos és nem több mint három gramm / nap.
  (2) a Kombucha a cipuerca, a mikroorganizmusok nem kevesebb, mint 12 faj gyarmata (mint egyes kutatók sokkal több), aki szimbiózisban élnek együtt, és eredményeképpen egy biológiai rendszer lenyűgöző összetettsége és a szervezet. Elsősorban, a kolónia tagjai "barátságos" baktériumok és gombák (élesztő), amely átalakítja fehércukorrá felnövő, valamint aktív elveket, fekete tea, figyelemre méltó gyógyító hatásai. jelentős mennyiségű anyaggal tartalmaz C-vitamin és B-vitamin komplex (B1, B2, B3, B6, B12), amely igazolja a jó intézkedés reintineritoare és serkenti a szervezet természetes ellenálló a tulajdonságait. Akkor ez a gyógyírt voltak felfedezett antibiotikumokkal és vírusellenes anyagok nagyon erős, amely ismerteti a fertőző betegségek elleni sikerrel.
  Talán a legfontosabb tulajdonsága a méregtelenítő, köszvény, reuma és bőrbetegségek kezelésére használ. Is tartalmaz anyagok, hormonális hatások, ezért ajánlott mint gyógyír a harmadik kor, hanem a gyermekek számára, akik a pubertás, és szembe kell néznie a kellemetlen jelenségeket jellemző ebben az időszakban.
  (3) Perident
  4 Boraxata glicerin

  Válasz
 9. Rae Granpier
  Rae Granpier azt mondja:

  1. a táplálkozás, teljes kiőrlésű gabonák, gyümölcsöt és zöldséget, szerves és friss hal, olívaolaj és is probiotikumok alapján elengedhetetlen az immunrendszer.
  2. a szimbiotikus kultúra Kombucha, kombucha gomba néven és állít elő egy fermentált tea egyedi íz, rendkívül egészséges bélflóra szabályozza, és támogatja a jótékony (mikroorganizmusok a bélben, amelyek hasznos és elengedhetetlen a mi egészségét).
  3. fogkrém, fluorid egy ásványi anyag, amely segít erősíti a fogzománcot, és megelőzni a fogszuvasodást.
  4. glicerin, hasznos megoldás, hogy enyhíti a kellemetlen készítette a szóbeli, elváltozások megjelenése többnyelvű és a gumi boraxata. Kiváló bőrpuhító, fertőtlenítő és gyógyító.

  Válasz
 10. Ptrecup Alex
  Ptrecup Alex azt mondja:

  1. fogyasztó Pro-termékek, a természet
  2. a Kombucha a mikroorganizmusok, baktériumok és élesztőgombák, szimbiózisban élnek együtt, és az eredmény-ba egy biológiai rendszer lenyűgöző összetettsége és a szervezet legalább 12 faj gyarmata. Elsősorban, a kolónia tagjai "barátságos" baktériumok (Acetobacter xylinum) és élesztők (Saccharomyces cerevisiae, több bruxellensis), élő-ban egy folyékony közepes zöld/fekete tea.
  Kombucha tartalmaz számos faj élesztők és baktériumok, szerves savak, enzimek és aktív polifenolok melléktermékek ezek a mikrobák.
  Pontos mennyiségű mintát csak laboratóriumi analízis segítségével meghatározható és az erjedés módszertől függően változhat, de tartalmazhatja a következő vegyületek kombucha: ecetsav, glükonsav, konjugálódik, tejsav, usnic sav, vajsav, oxálsav, almasav, etanol és b-vitamin.
  Power gyógyító titkok is jelentős összegeket: C-vitamin és B-vitamin komplex (B1, B2, B3, B6, B12), amelyek igazolják azt a jó intézkedés reintineritoare és serkenti a szervezet természetes ellenálló tulajdonságait tartalmazza.
  Anyagok már felfedezett nagyon erős antibiotikumokkal és antivirális, amely magyarázza a fertőző betegségek elleni sikeres felhasználását.
  Talán a legfontosabb tulajdonsága a méregtelenítő, köszvény, reuma és bőrbetegségek kezelésére használ.
  Kombucha reechilibreaza bélflóra és így javítja a bél tranzit.
  Is tartalmaz anyagok, hormonális hatások, ezért ajánlott mint gyógyír a harmadik kor, hanem a gyermekek számára, akik a pubertás, és szembe kell néznie a kellemetlen jelenségeket jellemző ebben az időszakban.
  Szerint elvégzett vizsgálatok mindannyian tudjuk, hogy ez a kultúra a kombucha tartalmaz Prebiotikumokkal a probiotikumok és a postbiotice.
  3. véleményem szerint mindkét termék, mész fogkrém és a PERIDENT szája spray, amely segít a harcot a fogszuvasodás.
  4. glicerin Boraxata & propolisz grapefruit

  Válasz

Hagyjon egy választ

Szeretné, hogy csatlakozzon a vitát?
Ne habozzon, hogy hozzájáruljon!

Válaszolj

E-mail címét nem publikus. Kötelező kitölteni *